|

Salut! am un ford ca si ramane accelerata in mers si cand schimb treapta, ce ar trebui sa fac..imi poate spune si mie cineva care a trecut prin asta? multumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca se tureaza in gol doar cand se pun rotile in miscare iar cand stationez relantiul e normal, du-te la cineva ce cunoaste sa-ti scoata unul din cablurile de la vitezometru (Nu stiu exact sa-ti explic pentru ca si mie ala ce mi-a facut nu mi-a explicat cum trebuie). nu iti va afecta nimci vitezometrul. Pur si simplu ii da o eroare la computerul de bord.
Eu unul asa am rezolvat. Multi doctori au zis ca e de la galerie dar nu era.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru WoKy):

Stiu ca pare ireal ce am zis, dar daca are simptomele ce ti le-am descris mai sus, iti garantez ca asta functioneaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WoKy):

La mine se tureaza cand calc ambreiajul sa schimb treapta sau cand in calc pentru a pune frana si cand e in miscare, din cate am inteles poate sa fie clapeta de acceleratie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sebi_Tancau_1996):

Mai e o varianta. Verifica senzorul la ambreiaj. Mie ala mi -s-a defectat prma data si a trebuit inlocuit. Unul nou din ce am inteles sare de 400 lei.
Se tureaza. Deplaseaza-te cu o viteza de 50-60 km/h pe o panta si scoat pe liber, iar daca se tureaza, verifica ori senzorul la un doctor daca nu du masina la unu c cunoaste, nicidecum la service sa-i scoata cablul pentru kilometraj/vitezometru (stiu ca are doua, unul manual si unu automat [cica]). Am trecut prin aceste doua faze si stiu ca una sigur e cauza.
Totusi poti verifica la galerie sa nu fie dusa aia, desi ma indoiesc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează