|

Salut.Care este faza cu noul microb de a innebunit toata lumea cu Ford Mustang? Ce parere aveti despre Mustang? Merita sa il cumperi? Care sunt avantajele si dezavantajele la aceasta masina?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

E o masina spectaculoasă la exterior. Nu cred ca este careva caruia sa nu ii olaca. Pret decent chiar de nou. Adaptata la europa cu motorul ala de 2.3
Insa per ansamblu, inutila pentru o masina de zi cu zi

| a răspuns:

Parere: ma bucur ca a mai trecut din boala pentru BMW, desi nu am nimic cu marca, efectul de turma era oribil, vedeai BMW la tot saracul/incepatorul, fie ca sta la munte, ca n-are bani de revizii, sau merge cu drujba in padure, toti isi luau BMW, ca era "smecherie", desi nici 10% din ei nu puteau obtine adevaratele avantaje ale marcii.
Cat despre Mustang, nu am condus, ca sa-mi zic parerea, dar ma bucur ca e un muscle updatat la vremurile noastre, in ceea ce priveste dimensiunile si capacitatea motorului.
Din nou nu mi se pare potrivita pasiunea unora pentru muscle-urile americane foarte mari, grele, cu capacitati de la 4000cmc in sus; ei nu realizeaza ca alea sunt la fel de utile precum un Saviem din 1980, pentru drumurile romanesti, unde daca ai prins 100km/h, deja te pui pe frana, ca ai 3 guri de canal, 4 stopuri, 2 viraje stranse, 20 de gropi si vreo 3 maidanezi care iti sar in fata.
E o mica diferenta intre soselele americane din desert si DN-urile noastre de pe vremea lui Ceasca, care sunt 60% in interiorul localitatilor.
Romanii cu pretentii ar trebui sa se orienteze catre supercar-urile europene, ca ele sunt potrivite pentru drumurile inguste, pline de viraje si obstacole. Dar ce cocalar crezi ca are bani de Lambo sau Ferrari? Isi cumpara si ei ce e mai ieftin, adica BMW, si mai nou, Mustang.

| a răspuns:

Faza e ca au un pret decent pentru modul in care arata si anul de fabricatie.
Altfel spus, e un fel de bolid ar saracului.
Comparativ cu un GT-R care se invarte pe la un 60.000€ second, un Mustang il iei la o treime din bani, 20.000€, iar daca le pui unul langa altul, tot "bolid" e.
Si din nou, si motorul e un avantaj, e un motor decent, nu te rupe la impozit, si cam aia e toata povestea.
Pe scurt, e o masina impunatoare la un pret mai mult decat decent.
Daca ai 20. 000euro si vrei sa iesi in evidenta, e fix ce trebuie.