| Mihai1810 a întrebat:

Salut,
Revin cu o intrebare. Detin o Dacia Sandero si astazi in timpul mersului mi s-au aprins martorul abs si martorul de la frana de mana (frana de mana nu era trasa) au stat aprinsi 2-3 secunde si apoi s-au stins. Acest lucru s-a intamplat de 3 ori intr-un drum de 50 km. In timp ce martorii ABS si frana de mana s-au aprins, vitezometrul indica 0km/h, iar cand s-au stins arata din nou viteza. Masina nu are niciun alt simpton, franele functioneaza in parametri la fel si ABS-ul. Ce credeti ca ar putea fi? O sa merg la un service sa ii pun un tester in urmatoarele zile, dar pana atunci vreau sa aud si parerile voastre. Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| 07gabriel07 a răspuns:

Cel mai probabil a fost o defectiune pe unul din senzori de la turatii roata respectiv senzorii abs sunt acelasi lucru. Daca nu mai face poti sa stai linistit, daca face iar pune un tester si iti zice exact care e baiu.

| urascnii88 a răspuns:

Frână din spate este pe tambur sau disc dacă tambur posibil sa fi spart cilindru care apasă și sa curgă ulei am pățit la o skoda fabia la fel.

| Mihai1810 explică (pentru urascnii88):

Esti tambur pe spate, nu cred ca apasa pentru ca masina nu merge infranata, trage la fel ca inainte

| urascnii88 a răspuns (pentru Mihai1810):

Pai tocmai ca dacă e spart iese lichidul de frână. Ai fost la service?

| Mihai1810 explică (pentru urascnii88):

Nu am fost la service inca, dar daca nu ar avea lichid nu ar frana, dar franele functioneaza in parametrii, iar nivelul lichidului de frana e optim