TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
anonim_4396
în 20 Aprilie 2023 |

Salut! De vreo câteva săptămâni mă gândesc să îmi schimb frizura și mă gândesc să incerc ceva nou, vreau niste idei. Parul meu este puțin blond și am urechile cam mari :)) iar fata îmi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
nashu40
în 20 Aprilie 2023 | nashu40 întreabă:

Vă salut prieteni! Pentru bărbierit am aparatul Gilette proglide fusion power. De ceva vreme, la mine în localitate nu mai găsesc rezerve pentru acest aparat. Am găsit în schimb separat, două...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
edyRO16
în 19 Aprilie 2023 | edyRO16 întreabă:

Stie cineva unde pot gasi curele smechere in electro putere mall? Ma refer la ceva replica de BB Belt sau ceva cu scheleti.

2
Răspunde Raportează
chicago44angels
în 19 Aprilie 2023 | chicago44angels întreabă:

Buna, stie cineva acel miros pe care il mirositi doar noaptea cand este racoare afara si nu e nimeni altcineva pe strada? Daca da, stiti si vreun parfum care miroase in acel fel?

9
Răspunde Raportează
Mara6392
în 19 Aprilie 2023 | Mara6392 întreabă:

Bună! Oare știți niște site-uri/magazine de unde aș cumpăra un lănțișor/medalion mic?

3
Răspunde Raportează
pisica90
în 19 Aprilie 2023 | pisica90 întreabă:

Buna fetelor, vreau sa imi iau o bluza alba cropped de pe berskha, sunt transparente? Zic asta pentru ca am un bust destul de voluminos si nu stiu daca cele de pe berskha sunt cea mai potrivită alegere...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 19 Aprilie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Vreau sa îmi cumpăr o pereche de teniși retro, ca ăștia, dar nu găsesc niciunde. Aveți idee unde sa incerc? https://simplybucharest.ro/wp-content/uploads/2021/01/2-1.jpg

4
Răspunde Raportează
Toader1Andrei90
în 19 Aprilie 2023 | Toader1Andrei90 întreabă:

Salut, imi puteti recomanda o jacheta softshell de drumetii pentru barbati? Da sa nu fie genu de jacheta ce transpiri ca porcu :). Daca s- ar putea sa fie de firmele astea 3: La Sportiva, Mammut, The...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Iuly2689
în 19 Aprilie 2023 | Iuly2689 întreabă:

Sunt băiat și as vrea să știu dacă sunt potriviți pantalonii de piele pentru băieți pentru o ținută rock

3
Răspunde Raportează
Andreeamariagina
în 19 Aprilie 2023 | Andreeamariagina întreabă:

Hei fetelor, îmi recomandați și mie o ascuțitoare buna de creion de buze? Unde as putea găsi? Auchan ceva? Specific ca am luat din dm și nu este buna

7
Răspunde Raportează
anonimusf001
în 19 Aprilie 2023 | anonimusf001 întreabă:

Buna fetelor! Cum as putea sa previn firele crescute sub piele? Indiferent ca ma epilez cu ceara sau epilator, am foarte multe fire sub piele și foliculita de asemenea. Știți ceva soluții,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Emanuelmessi
în 18 Aprilie 2023 | Emanuelmessi întreabă:

Salutare, ce părere aveți despre parfumurile de pe site ul cel.ro sunt originale sau?

10
Răspunde Raportează
Mara6392
în 18 Aprilie 2023 | Mara6392 întreabă:

Bună! Dacă vreau să imi cumpăr un inel, de unde știu ce mărime port la deget?

5
Răspunde Raportează
Ramonicaady93
în 18 Aprilie 2023 | Ramonicaady93 întreabă:

Hello! Ce tip de crema as putea folosi pentru a evita iritațiile de după epilat? Efectiv nu mai știu ce sa folosesc împotriva lor, ma dispera! Vreau sa scap de acele bubițe roșii care apar de fiecare...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Aprilie 2023 |

Care este cel mai bun sampon pe care il stiti ce ofera extra-volum parului? Scrieti, va rog, exact samponul, nu doar brandul.

5
Răspunde Raportează
Rockzstar
în 18 Aprilie 2023 | Rockzstar întreabă:

Bună dragutilor, am unghiile făcute cu oja semi, fără gel și voiam sa știu dacă trebuie sa mai merg la întreținere

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Aprilie 2023 |

Buna TPU! In curand am balul bobocilor,nu particip,insa merg ca spectator, cum ar trebui sa ma imbrac? Merg niste blugi inchisi la culoare cu o camasa bleumarin? Pareri?

5
Răspunde Raportează
Idk537
în 18 Aprilie 2023 | Idk537 întreabă:

Stiti vreun salon pentru a face gaura pentru un cercel in Buzau? Vreau sa ii fac fiului meu:) Multumesc.

3
Răspunde Raportează
Hannasuteu280810
în 18 Aprilie 2023 | Hannasuteu280810 întreabă:

Hey TPU! Are cineva masca aceea de buze de la laneige? Ma gandesc sa o cumpar dar nu stiu daca merita banii

7
Răspunde Raportează
LarisaChe07
în 18 Aprilie 2023 | LarisaChe07 întreabă:

Buna! A folosit cineva produsele astea? 1.https://www.notino.ro/chopard/rose- de- caroline- eau- de- parfum- pentru- femei/p- 16078619/ Daca a folosit cineva parfumul asta imi poate spune cat rezista...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
uttuuo
în 18 Aprilie 2023 | uttuuo întreabă:

Hello, întreb în speranța că știe cineva vreo copie bună la parfumul Reminiscence Héliotrope. https://www.notino.ro/reminiscence/heliotrope- eau- de- parfum- pentru- femei/ am rămas masca după...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RobertR4AW
în 18 Aprilie 2023 | RobertR4AW întreabă:

Salutare, a cumparat careva parfumuri de pe cel.ro, care a fost experienta voastra cu acestea? Sunt originale? Multumesc

5
Răspunde Raportează
___pr6R
în 17 Aprilie 2023 | ___pr6R întreabă:

Buna.M-am epilat pe mâini cu lama din lipsa de timp dar fără sa umezesc mâna sau lama. Imediat mi-au apărut pete roșii pe mâna.Incât timp trec aceste pete?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2023 |

Am parul destul de lung si ma gandeam ca daca tot urmeaza sa tund o mare parte din el, poate pot sa il donez. Stie cineva cum se poate face in Romania asta? Ca nu prea am gasit pe net nimic.

6
Răspunde Raportează
Violetacata
în 16 Aprilie 2023 | Violetacata întreabă:

Buna! Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Eu de mică am avut sprâncene foarte groase, mari, doar ca acum câțiva ani buni am fost la un salon si mi- au bagat o forma subțire rau si asa m- am pensat....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 16 Aprilie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Mama mi- a cumpărat ghete de duminică acum când acuși se termină primăvara dar cu ce sa le asortez ca sa arate cat de cat ok? Am 17 ani https://www.incaltaminte- argent.ro/image/cache/data/Incaltaminte-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
stefania62828
în 16 Aprilie 2023 | stefania62828 întreabă:

Buna, am 17 ani si am multe vergeturi noi (move, roze, albe) pe coapse, mi- am luat bio oil dar l- am folosit odata pe zi si am sarit si unele zile..ar trebui sa- l utilizez mai des ca sa am mici...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Dulcea??1
în 15 Aprilie 2023 | Dulcea??1 întreabă:

Ce sa folosesc pentru par foarte foarte uscat. Ce șampon?

4
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 15 Aprilie 2023 | DaciaRomania întreabă:

A folosit cineva săpun de casă pentru spălat parul, și apoi clătit cu apă cu oțet? Funcționează sau nu pentru par lung (fete)?

12
Răspunde Raportează
stefymoise
în 15 Aprilie 2023 | stefymoise întreabă:

Recomandare parfum arabesc bărbătesc de zi (sa nu fie dulce)

3
Răspunde Raportează
random1620
în 15 Aprilie 2023 | random1620 întreabă:

Credeti ca o geaca de blugi neagra arata bine cu niste blugi albastrii normali? Daca da ce ar merge pe sub acea geaca (ce culoare a tricoului/bluzei)

10
Răspunde Raportează
Beatrice100
în 15 Aprilie 2023 | Beatrice100 întreabă:

Heyy Sa imi fac pierce in nas, gen rinocer, chiar in varful nasului?

8
Răspunde Raportează
Beatrice100
în 15 Aprilie 2023 | Beatrice100 întreabă:

Heyy Sa imi fac pierce de rinocer, gen in varful nasului

2
Răspunde Raportează
florentina462
în 14 Aprilie 2023 | florentina462 întreabă:

Am o mare problema, sa încep cu începutul am fost sa îmi iau o crema pentru solar (eu fiind in Italia)mi sa sugerat un autobronzant eu nu am mai citit pe el fiind in Germana (dialectul lor )m- am bazat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lady69
în 14 Aprilie 2023 | Lady69 întreabă:

Buna ziua, te poți decolora cu apa normală(H2O) și praf de decolorare?

5
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 14 Aprilie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Fetele, cum va faceți părul de Paști?

6
Răspunde Raportează
Xydenis234
în 14 Aprilie 2023 | Xydenis234 întreabă:

Salutare! Am o problema la parul din spate.Din când în când am câte un moț mai mare de par care îmi sta în sus și orice I a- și face cu mâinile nu l pot da în jos(sunt baiat).Îmi puteți spune...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
mmltxv
în 14 Aprilie 2023 | mmltxv întreabă:

Feteloooor, aveți un lip combo nude? In orice caz sa nu fie spre roz ci spre maro

2
Răspunde Raportează
mmltxv
în 13 Aprilie 2023 | mmltxv întreabă:

Buna TPU, ce pot face ca sa îmi crească parul mai repede? Acum ceva timp l-am tuns și deja nu îmi mai place, aveți ceva uleiuri deosebite?

5
Răspunde Raportează
marius2300
în 13 Aprilie 2023 | marius2300 întreabă:

Salut! Mi-am cumpărat recent o pereche de blugi făcuți din 98% bumbac. Vin bine pe mine, doar că atunci când merg se aude un pocnet.Ce as putea să fac?

1
Răspunde Raportează
dorind242
în 13 Aprilie 2023 | dorind242 întreabă:

Salutari, am achizitionat un articol vestimentar (incaltaminte) de la Intersport (magazin fizic) pe internet nu gasesc nimic ce ar putea sa imi ofere informatii despre retur in conditii speciale, produsul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mara6392
în 13 Aprilie 2023 | Mara6392 întreabă:

De ce după prima epilare cu ceară în zona inghinală a început să fie iritat? (Au început să fie bube mici și roșii)

3
Răspunde Raportează
tonyc7
în 13 Aprilie 2023 | tonyc7 întreabă:

De ce unele persoane albesc atat de devreme, de la 20 si ceva de ani, unele chiar si din liceu? In afara de vopsirea parului, albirea parului nu poate fi impiedicata altfel?

4
Răspunde Raportează
Dany39
în 13 Aprilie 2023 | Dany39 întreabă:

Bună TPU! Am 15 ani, sunt destul de matur și destul de dezvoltat, am mustață și nu am ras- o niciodată, îmi creștea puf și tot îl luam la frizerie 1 dată în lună, etc. La moment îl...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mara6392
în 13 Aprilie 2023 | Mara6392 întreabă:

Bună! Astăzi dimineața am mers la epilat cu ceară și de câteva minute a început să mă piște 2 zone mici pe picioare unde am fost epilată. De ce mă pișcă? P.S.: mi se pare că, după ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
pisicutadiscordmiaumiau
în 13 Aprilie 2023 | pisicutadiscordmiaumiau întreabă:

Te poți machia la pozele de buletin/pașaport? Si dacă da, pot purta gene false sau tuș?

10
Răspunde Raportează
Randomueidn
în 13 Aprilie 2023 | Randomueidn întreabă:

Buna, marți seara mi- am pus gene false, nu am avut nimic pana aseară ce a început sa mi se înroșească ochiul și sa mă doară, azi durerea a trecut dar ochiul meu încă e roșu, doar ochiul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 13 Aprilie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Sunt aceste elastice de păr destul de ok sa le port la 17 ani? https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1z_kxmOMnBKNjSZFzq6A_qVXa4.jpg_640x640Q90.jpg_.webp

7
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 13 Aprilie 2023 | oceanoflove întreabă:

Exista vreo crema/solutie care sa deschida pielea la culoare? M-am saturat sa ma dau cu lamaie si iaurt.

6
Răspunde Raportează
Kilop
în 13 Aprilie 2023 | Kilop întreabă:

Salut! Am să zic din start că eu nu le- am avut niciodată cu potrivitul băuturilor cu mâncarea și cu hainele elegante deci nu prea știu să le combin între ele. 1. Pot să mă duc în blugi gri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • liliana77any
    trimisă pe 24 Octombrie

liliana77any întreabă:

Buna! De multe luni caut un barbat compatibil cu mine, nu am gasit nici- unul cu care sa ma potrivesc. Am 28 de ani, ce ma sfatuiti sa fac? De iesit am tot iesit nu prea am gasit pe nimeni. Voi cum...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 15 ore

ElianaSc întreabă:

Daca ati avea de ales intre niste apartamente in blocuri vechi, ce varianta ati alege? A. Apartament in bloc vechi inalt, P+ 8 sau P+ 10 si la ce etaje? B. Apartament in bloc vechi cu 4 etaje si la...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • f22c10
    trimisă acum 18 ore

f22c10 întreabă:

Bună dragilor! Ce aplicatie sau cum vă măsurați caloriile din farfurie? Sunt o groaza de aplicatii! Voi ce ati ales sau ce alegeti? M- ar interesa una care doar sa- mi scaneze farfuria fara a adauga...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 8 ore

1onurReal1 întreabă:

"Nu- i nimic"! Putred! Rău de tot! la mijloc! Nu!? Ne poate afecta cu Adevârat, real Psihologia! Noastră! Sănătatea Noastră Psihică! Mentală Mintală, Astfel de filme! Ce conține! imaginii...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.175
  • Întrebări: 3.952.328
  • Răspunsuri: 17.648.985
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre fructe

Curiozitati despre fructe

Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...

Start quiz
Categorii
  • 651.965 Adolescenţi
  • 55.552 Afaceri & Financiar
  • 22.865 Artă şi Cultură
  • 72.750 Auto & Moto
  • 144.224 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.023 Carieră
  • 20.334 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.007 Conversaţii