Buna!
In primul rand vreau sa te intreb: nu iti este rau? Daca as fi mancat cat ai manact tu azi cred ca vomitam continuu toata noaptea.
Dieta daneza e o poracrie. 10 kg in 13 zile? Serios? 10 kg se slabesc in 3 luni nu in 13 zile! Lasa domnului dietele idioate care nu fac decat sa iti distruga metabolismul. Incerca dieta rina's 90, eu cred ca o sa fie buna pentru tine, mai ales daca spui ca esti pofticioasa. Daca vrei mai multe detalii lasa-mi un mesaj privat.
Succes!
) In primul' rand trebuie sa ai multa ambtiei... daca continuai dieta probabil iar mai scapai de kg si ot asa pana erai cum vroiai. Ambitie e tot ce trebuie sa ai
3 pizza+2 shaorme+ 6 snickers +2l cola.Iti bati joc de mine? Eu nu mananc atata pe zi desi sunt baiat si am trecut de 18 ani.Renunta la cola, la sucuri acidulate.Eu nu mai beau de ani buni, am inceput prima data cu ceaiuri gen Lipton si Nestea, care au zahar, dar cel putin nu-s pline de gaze. Dupa aproximativ un an, am trecut incet la apa plata si mi-e mai bine.La fel am facut si cu fast-food-ul, nu-mi convine sa dau atatia bani pe o caramida greu de digerat, plina de uleiuri si tampenii.Ia-o incet si sigur.
Buna!
Imi pare rau pentru tine dar nu cred ca veio mai putea slabi cu aceasta dieta in urmatoarele luni.
Dieta daneză durează 13 zile şi te ajută să slăbeşti cu până la 10 kilograme, dar este foarte strictă: orice deviere de la meniu va opri efectul dietei daneze şi nu se recomandă reluarea ei decât după 6 luni. Dacă nu mai ţii dieta daneză dupa 6 zile, atunci o poţi relua după 3 luni.
LINK:http://www.rtv.net/......74311.html
Trebuie sa te abtii,nu ai cum sa iti micsorezi stomacul (in afara de operatie). Incearca pe cat posibil sa uiti de shaorma,pizza si suc,mai ales cola.
Imi pare rau daca am fost prea dura, dar iti trebuieee multa ambitie, astfel kilogramele pe care le-ai dat jos, le poti pune mult mai rapid decat le-ai dat.
Pa, pa!
Sa tii tot felul de diete nu e exact cea mai buna modalitate de a slabi. in primul rand trebuie sa te controlezi. 3 pizza, 2 shaorma si alte porcarii?! de ce ai mai tinut dieta? ca sa poti sa pui la loc tot ce ai slabit? oricat de mare ar fi pofta ta de mancare, este imposibil sa nu te poti abtine si sa mananci in prostie. Crede-ma, mancarea nu creeaza dependenta. Du-te afara, alearga, mergi la sala, fa orice fel de sport.
Dieta daneza nu iti micsoreaza stomacul, il strica.Iar ce ai facut acum o sa aiba consecinte grave. Adica tot ce ai pierdut in greutate pana acum o sa pui la loc dublu!
Nu te mai prostii cu diete idioate de genul.Mananca sanatos (fara dulciuri si fastfood si sucuri acidulate!) si fa sport o ora pe zi. O sa ai mult mai multe avantaje decat prostia ce o faci tu acum.
Avantaje alimentatie sanatoasa :
- trup sanatos
- pierdere in greutate
-mentinerea greutatii pe termen lung
-si cel mai important : mananci pana nu mai poti (fructe si legume, preparate sau crude) si nu te infometezi
Sa iti spun un secret pentru silueta : 80% e alimentatie sanatoasa, 20% e sport
Cei ai facut tu acum se rezuma asa :
-Te infometezi 13 zile.
-ti-ai neglijat ornganismul si nu i-ai dat ce are nevoie (vitamine, etc)
- organismul si-a cerut drepturile
- ai dat cu bata in balta
- pui la loc dublu decat ai slabit pentru ca organismul e disperat acum sa isi refaca resursele de vitamine si minerate de care tu l-ai lipsit.
Tu alegi.
Înseamnă că nu îţi doreşti cu adevărat să slăbeşti...
Nu ştiu cum este această dietă, însă pentru a scăpa de atâtea kilograme este neapărat necesar să faci mişcare. Prin micşorarea stomacului nu se slăbeşte...
2, 5 kg este destul de puţin... nu cred că ai ţinut cura aşa cum a fost concepută.
Ştiu din experienţă personală ce înseamnă o cură de slăbire. Mult succes în continuare!
Exista unele medicamente pentru asta.Nu ti le recomand[strica stomacul si metabolismul]. Iti recomand dieta pe 3 zile [pentru micirea stomacului] : Prima zi: mancare doar cu legume! Orice leguminoasa, fara dulciuri si zaharuri.
A doua zi: Doar fructe. Fara dulciuri si zaharuri.[evita bananele]
A treia zi: Doar orez, nimic mai mult, orez fiert etc.
Eu am facut aceasta dieta[ am slabit 2.9 kg si am o pofta mult mai mica de mancare] :* Sper ca te-am ajutat. funda>.
Draga mea, degeaba tii tu dieta daneza daca pe urma bagi in tine tot meniul unui fast food. cum sa diminuezi pofta de mancare? pai gandeste-te ca peste cativa ani o sa faci un fund ditamai, plin de celulita, o sa-ti iasa suncile prin hainele strampte si nu in ultimul rand, lumea o sa intoarca oripilata cand o sa te vada pentru ca, crede-ma, nimeni nu vrea sa ii violezi privirea cu valurile de grasime care curg de pe tine. ai nevoie de o motivatie mai buna ca sa te opresti din mancat?