| Anastasia_3087 a întrebat:

Buna am 15 ani. pot sa imi dau cu urina pe fata? nu am cosuri am puncte negre si am fata asa aspra. Nu pot sa stau fara fond de ten am devenit obsedata nici macar in casa nu pot sa stauuuuu! sau cu ceai de musetel? Si cum trebuie sa procedez, dupa cat timp se vede diferenta? Spune. ti. mi si mie plss crying :*

Răspuns Câştigător
| lextim a răspuns:

Urina e pentru cosuri, face in asa fel in cat le usuca mai repede deci cred ca ti-ar usca fata.
dar am o carte despre frumusete in care scrie ca pentru o fata fina trebuie sa-ti faci o masca asa:paseaza 2-3 felii de banane amestecandule cu putin lapte. aplica amestecul pe toata fata si lasa-l sa actioneze 15-20 min, dupa care indeparteaza-l cu apa calduta. apoi aplica o crema hidratanta, de orice fel (curata fata bine inainte de a aplica amestecul. ).
pentru puncte negre scrie asa:amesteca niste cantitati egale de bicarbonat de sodiu si apa in podul palmei pana ce capata o consistenta pastoasa, apoi aplica cu grija amestecul pe piele doar in zonele afectate, masand usor timp de 2-3 minute. in final clateste bine fata.
merit fundita?big grin:*

20 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala este Zineryt! Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere! Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutat sa alegi unul cat mai bun. Succes!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cosurile iti apar din cauza varsteiwinkingStai linistitawinking
Spalate dimineata si seara cu musetel si dati cu zeama de lamaie pe fatawinkingPoti sa iti cumperi si ceva pentru cosuri de la farmaciewinking
Bafta!kiss

| Nimic special a răspuns:

Am auzit si eu de urina doar la Amy W. pentru bubitele eilaughing. Cate produse gasesti in comert folositoare.
Te-as sfatuii sa-ti iei niste produse de la SPA pentru curatarea tenului si pe urma mai vorbim devil.
Eu folosesc masti de la spa cu minerale si plante de la avon si alte firme si tenul parca nu mai are nevoie de fond de ten. Eu de obicei am fata curatahappysmug. [m-am laudat cam multlaughingblushingwhistling]

| justagirlll a răspuns:

:o
mai bine incearca clean&clear
laughing

| Yollanda;x a răspuns:

De obicei poti sa faci o infuzie cu ceai si sa stai cu un prosop cu fata la aburi, iar apoi sa iti cureti fata cu demachiant sau gel de curatare. Dupa aceea sa incerci sa le storci usor si sa te speli cu apa rece pe fata ca sa ti se inchida porii. Poti sa mai incerci o data pe saptamana sa-ti exfoliezi pielea cu malai, usor, sa nu te iriti sau cu zat de cafea sau produse din comert.Numai bine.

| ancan a răspuns:

Doamne!

Spuneti NU urinei pe fata!

Mergi la un dermatolog sau foloseste un gel de curatare a punctelor negre de la Clean&Clear, este foarte bun, apoi foloseste o crema de galbenele.

| 16.laura.16 a răspuns:

Mergi la dermatolog, e mai bine asa!
Daca chiar iti doreste sa iti rezolvi problema, da o fuga la doctor.

| SRJ a răspuns:

Buna,

iti recomand sa vizitezi un medic dermatolog. Fara pipi pe fata, ceaiuri, taiat sub limba sau alte remedii naturiste. Vorbim despre lucruri serioase care trebuie tratate ca atare.

Sanatate!

| maddutsu17 a răspuns:

Poti amesteca musetel cu galbenele sa-ti faci un ceai sa te speli dimineata si seara cu el pe fata.Iti poti cumpara de la farmacie ceva pentru punctele negre.cum ar fi Clean & Clear.sau produse de la vichy. Iar cu ceaiul sa te speli macar o saptamana.va da rezultate :*

| ily kim nam gil a răspuns:

Cu musetel poti sa-ti dai cu musetel dar nu am auzit de urinasad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anastasia draga, foloseste vitamina "P"

| PaulNice a răspuns (pentru anonim_4396):

Vitamina p ))))))))) de la ce vine si asta? cumva de la ce ma gandesc eu? pentru ca si acea,, vitamina,, foloseste la cosuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna cea ce trebuie sa faci este sa te speli pe fata cu sapun neutro de trei ori pe zi si sa folosesti o crema hidratanta, poti sa mai faci si o data pe saptaman ulei de masline cu zahar ca sa te exfoliezi bine pa fata o data pe saptamana si ai sa vezi ca in putin timp nu o sa mai ai fata aspra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Anastasia, poate iti raspund cam tarziu si nu o sa mai citesti raspunsul meu, totusi cred ca merita sa iti scriu avand in vedere celalalte raspunsuri primite. Am 22 de ani, ma dau cu urina pe fata si am un ten perfect. Si da, am invatat de la bunica! Si ea are 78 de ani si nu are riduri.
Dimineata inmoi un disc de vata in urina, ma dau pe fata si dupa ce sa usuca ma dau cu lanolina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun este sperma

| vlad423 a răspuns:

Wow! urina? nu am mai auzit de asa ceva! ai incercat ceva creme speciale pentru puncte negre si piele aspra? sau daca nu poti consulta medicul de familie si el poate sati prescrie anumite produse!

| Ana1329 a răspuns:

Pai. da urina produce anticorpi e pentru a usca cosurile. dar nu e pentru puncte negre.Incearca cremele Clean&Clear.
Mult Succes:*

| PaulNice a răspuns:

URINA?/// Nooooooo! mai bine apeleaza la un dermatolog sau foloseste niste alifii, creme, spume etc. eu de ex am o crema cu germeni de grau si vitamine si este f buna ma dau cu ea pe fata de 2 ori pe sapt si o folosesc de 3 sapt si pot sa spun ca nu mai am nici un cos deci...

| nigie a răspuns:

Vai de capu' mea, cine ti-a zis sa-ti dai cu urina pe fata!?