Salut!
demachiant: apa micelara Bioderma pentru ten sensibil-se gaseste in farmacii
lotiune tonica:Elmiplant pentru ten sensibil
crema de zi cu SPF maxim-Aslavital
crema de noapte nu folosesc-ma dau doar cu apa de trandafiri de la Naturalis
pentru machiajul de zi: Fond de ten Astor Perfect Match, crema de zi, folosesc aproape zilnic paleta de farduri de la Nyx asta: http://www.makeup-shop.ro/......and-caviar
uneori tus-Rimmel London sau creion Oriflame negru. Daca nu folosesc creionul maro Maybelline cu buretel in cap.Rimel-Rimmel London Scandaleyes.Ca si ruj folosesc fie unul rosu-Revlon, fie roz fuchsia-L'oreal, fie un glos natural-Avon, fie ruj nude-Maybelline.Inainte de ruj/gloss folosesc untul de buze Nivea cu vanilie/balsamul Nivea cu SPF 15 sau balsamul Nivea roz.
Tu?
Buna :*
Demachiere: foloseam servetele demachiante dar am renuntat
usuca tenul si ustura
!
Mi-am comandat demachiant si lotiune tonica de la oriflame pentru ten normal. maine le primesc
!
Crema de zi folosesc de la avon solutions. cea portocalie, de zi care hidrateaza optim.
Crema de ochi folosesc tot de la avon solutions hidra-beyond.
Crema de noapte nu
!
Machiaj. Bb cream garnier, pudra color trend avon, mascara oriflame sau rimmel london, creion oriflame negru cu nuante gri, blush avon.![]()
folosesc rujuri si balsamuri de buze cu nuante naturale. la ocazii rosu si zilnic mai folosesc un roz fuchsia care nu ii cunosc numele
nu e o firma cunoscuta dar sunt multumita de el.![]()
Semanam.
Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Buna.
Momentan folosesc crema hidratanta NIVEA Aqua Sensation - hidrateaza, catifeleaza si nu lasa senzatia de gras.
Si ca machiaj folosesc fond de ten spuma de la avon - nici nu simti ca il ai pe ten si ofera un efect foarte natural si frumos tenului.
Si pentru curatarea tenului folosesc sapunul Dove - lasa tenul fin si hidratat.
Crema hidratanta Nivea Soft, demachiant Bioten. Lotiune tonica de la Nivea. Ca machiaj : fond de ten Flormar, rimel Rimmel London, un tus de la o firma din strainatate si mai multe, dar acestea sunt cele mai folosite. Am 14 ani
.
Asdffk întreabă: