|

Bună!

Sunt vopsită de vreun 1 și jumătate brunetă. Acum vreo 5 luni am avut de gând să îmi fac un balayage(La salon bineinteles) și în prima fază am reușit. La 2 zile după am decis să mă fac brunetă înapoi zis și făcut. Acum problema este că oriunde m-aș vopsi și orice vopsea aș încerca, la 3-4 spălări zona părului în care am avut această decolorare revine la nuanța pe care am avut-o când mi-am făcut balayage. Am încercat și B4 și tot felul de vopsele dar nu îmi rezistă mai mult de 4 spălări.

Mă puteți ajuta cu un sfat?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Din pacate ti-ai cam distrus parul... macar creste... cel mai bine este ori sa ti faci iar balayage care sa arate ok pana iti creste sau sa il tunzi de acum de acolo de unde ti ai facut decolorarea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Redhead6):

Părul meu oricum nu este lung iar dacă l-aș tunde din zona din care mi-am făcut balayage ar însemna să mă tund foarte scurt. Am să încerc să îl tund treptat. Nu știu ce să mai fac

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună! Și eu am fost decolorata prin aceasta tehnica și pe urma m-am vopsit singura cu syoss fără amoniac nuanța aproape neagra. Mi-a hidratat parul și culoarea nu a mai revenit la culoarea deschisa dinainte, însă a revenit la cea naturala de castaniu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Daniela_Maxim_1999):

Eu nu vreau să revină la cea naturală. Vreau să îl mențin negru, dar după 4 spălări iese și sunt nevoită să îl vopsesc din nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează