Depinde de la caz la caz... unele apreciaza aspectul fizic, altele inteligenta, umorul, altele marimea...contului, a masinii, a casei...
Adevaru e ca toate fetele umbla dupa banii, le intereseaza mai mult ce masina ai sau cati banii si nu aspectu si cand nu mai ai banii te parasesc pentru altu
... daca gasesti o fata care sa stea cu tine doar pentru ca te iubeste e ca si cum ai gasi o mina de aur...si toate iti zic ca nu's materialiste chiar daca sunt fara sa stie
In primul rand trebuie sa existe o scanteie, nu neaparat de la prima vedere dar sa o faci sa te observe.In privinta a ce le place pai, mie imi place cand un baiat ma alinta(ex: printeso, poate suna artificial dar nu stiti ce fior ii da unei fete cand i se spune asa de catre un baiat de care-i place), imi place sa simt siguranta cand sunt cu el, imi place sa fie relaxat, imi place sa pot vorbi cu el(nu trebuie sa flirteze non-stop), imi place sa ma ia in brate, imi place sa aiba o atitudine de du-te-vino(ma frustreaza pe moment dar cand da un semn de viata simt fluturasi in stomac), imi place cand imi da o scanteie de dragoste sa ma pot agata de ea cand il vad indiferent.
Mah parerea mea este urmatoarea:"unele fete sunt materialiste adica:te plac doar daca ai bani/masina daca nu ai te baga in ****. fetele de calitate sa uita dupa baietii care se comporta frumos ca ele, inteligenti, care le acorda atentie, s. a P. S nu e valabila pentru timizi.prapaditi
hai pa!
aniiia1104 întreabă: