|

Ce pot face ca să-mi iasă părul gri? Eu am un pigment foarte puternic.Am încercat de n ori să mi-l vopsesc gri, chiar și la salon și mi l-a decolorat și după vopsire au ieșit niște fire blonde, combinate cu fire gri. Cateodata când încerc chestia asta acasă am părul gri atunci când aplic vopseaua+alte produse, iar atunci când mă clătesc este blond. Cum pot avea și eu părul gri?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

E foarte greu de obtinut gri acasa si chiar si la salon (iti spun din experienta). Ca sa prinda griul acela frumos deschis trebuie sa ai parul ALB si punct!
Iar pentru a ajunge la alb poate sa fie nevoie si de mai multe decolorari (dar asta presupune sa iti prajesti parul la propriu). Daca ai parul natural brunet, saten inchis, saten mediu va fi greu sa ajungi la gri pentru ca ai vazut ca te alegi cu niste reflexii galbene si portocalii.
Mai bine mai mergi la alt salon.

1 răspuns:
| a răspuns:

Mananaci bronz de care se da pe plita. rolling on the floor
Du-te la un salon calumea sau cumpara-ti tu singura decolorant de par si fa-te acasa. sunt multe tutoriale. Si vezi daca iti decolorezi parul odata si nu-i decolorat calumea, il mai decolorezi odata.