anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine stie un tratament pentru cosuri? Va rog va dau o

Răspuns Câştigător
| EllenaMiss a răspuns:

Tratamentul cel mai eficient pentru cosuri este apa si sapunul de sulf sau chiar sapun normal. eu am reusit sa scap de cosuri prin asta. spala`te in fiecare dimineata si seara. :* succes.

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Zineryt, mască cu acid salicilic, tonic antiseptic, tinctură de propolis pe care o aplici pe coșulețe, înainte de culcare. Dezinfectează și usucă.
Pa, pa.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Eu iti recomand o crema. seboo specific anti imperfections de la yves rocher.super. cosurile se estompeaza dupa 3-4 aplicari. deci super.la mine a functionat de minune.winking iti recomand. in plus este cosmetica naturala.nimic chimichappy

| mgtow a răspuns:

Spirtul sanitar.

| IoanaTempah a răspuns:

Masca de miere: doar mierea poate fi folosita ca masca si este eficienta in tratarea acneei, curatarea porilor si indepartarea microbilor. In plus, ajuta la pastrarea unui ten moale, neted si stralucitor.

Ingrediente: doar miere
Cantitate: la cerinta
Pregatire: nu necesita

Aplicare: intindeti un strat subtire de miere pe fata

Sfaturi: incearca sa utilizezi miere filtrata

Fapte: mierea are proprietati antimicrobiene, antioxidante, si in acelasi timp, este lipicioasa (lucru benefic). Aceasta viscozitate va indeparta praful, pielea moarta, microbii etc. Proprietatile sale antimicrobiene nu va lasa pielea sa se infecteze din nou, iar cele antioxidante vor da un aspect tanar tenului si nu in ultimul rand, ceara din miere va oferi pielii un aspect neted, lucios si stralucitor.

Masca cu miere si mere: aceasta este o masca simpla si foarte benefica ale caror resturi pot fi consumate cu placere (glumeam !).

Ingrediente: un mar mijlociu (de preferinta organic), patru-cinci linguri de miere (de preferinta organic) si apa calduta (pentru clatit)
Preparare: curata marul de seminte si adauga-l apoi intr-un blender pentru a face o pasta fina (daca nu – poate fi ras pe razatoarea cea mai fina). Acum, adauga trei-patru linguri de miere (depinde de dimensiunea marului si cate persoane vor folosi masca - cantitatea de miere ar trebui sa fie suficienta pentru a se amesteca bine cu pulpa marului). Se amesteca bine intr-o pasta uniforma. Masca pentru acnee este gata.

Aplicare: aplica un strat din compozitia rezultata pe fata. Asteapta 10-15 minute si lasa masca sa se usuce un pic. La final fata se spala cu apa calduta. Asta e tot. Ai terminat!

Sfaturi: masca cu miere si mere functioneaza cel mai bine atunci cand produsele sunt proaspete. Deci, dupa ce prepari masca o pui direct pe fata, nu trebuie lasata in frigider!

Fapte: acidul glicolic din mar faciliteaza exfolierea. Impreuna cu mierea, vor curata porii pielii.

Atentie: daca sunteti alergica la oricare dintre ingredientele din masca, aplica putin din compozitia mastii pe incheietura mainii si asteapta cateva ore. Daca apar eruptii cutanate sau alte simptome de alergie, nu folosi masca pe fata.

Masca cu miere, iaurt, lapte si lamaie: acesta este un alt tratament foarte bun pentru acnee, format din produse naturale si comestibile.

Ingrediente: doua linguri de lapte proaspat, doua linguri de miere, suc proaspat de o lamaie, o lingura de iaurt proaspat si apa calduta.
Preparare: se amesteca bine toate ingredientele intr-un bol pentru a obtine o pasta uniforma.

Aplicare: aplica un strat din acest amestec pe fata si in jos pe gat. Asteapta cateva minute, pana se usuca, apoi aplica un alt strat si continua asa pana compozitia este gata. Asteapta in jur de zece minute si apoi clateste cu apa calduta.

Sfaturi: acest tip de masca se aplica de trei-patru ori pe saptamana (aplicarea zilnica nu va dauna) si de fiecare data se va aplica in stare proaspata. Ori de cate ori se poate, incearca sa utilizezi ingrediente organice.

Fapte: acidul citric din sucul de lamaie si laptele curata excelent pielea. Iaurtul este de asemenea un bun dezinfectant, si hidratant (acest lucru este important deoarece sucului de lamaie poate face pielea sa se simta intinsa si uscata). Si despre miere, am spus deja mai multe sus.

Atentie: Verificati daca sunteti alergica la orice ingredient inainte de folosire.

Nota: se pot folosi separat combinatii de lamaie, lapte, miere si iaurt ca masti pentru acnee . Toate acestea fac bine.

Masca cu miere si scortisoara: aceasta masca este deja foarte populara.ngrediente: pudra de scortisoara (cantitatea depinde de locul afectate de acnee - daca ai nevoie de o masca pentru intreaga fata, trei-patru linguri de scortisoara pudra ar fi suficient) si miere de albine (suficient pentru a face o pasta cu scortisoara).

Preparare: din nou, pregatirea este foarte simpla. Doar se amesteca cele doua ingrediente si sa face o pasta uniforma.

Aplicare: se aplica pe zonele afectate cu acnee (sau pe intreaga fata) inainte de a merge la culcare si se lasa peste noapte. Se clateste cu apa calda, in dimineata urmatoare. Incearca masca timp de doua saptamani si vei vedea rezultatele.

Sfaturi: aceasta masca ofera rezultate foarte bune, dar necesita o anumita perioada de timp. Deci, nu iti pierde speranta si nu te astepta la rezultate in termen de o zi sau doua.

Fapte: scortisoara este bogata in cinamaldehida, unul dintre principalele sale componente, in afara de eugenol, chavicol de metil, linalool, beta-caryophyllene si furaj grosier sau fibre. In timp ce componentele din uleiul de scortisoara, in special cinamaldehida, eugenol si metil chavicol au proprietati antimicrobiene si elimina infectiile microbiene in acnee, granulele sau fibrele grosiere sub forma de pudra de scortisoara faciliteaza exfolierea. Despre miere, stii deja. Deci, rezulta o combinatie foarte buna pentru tratamentul acneei.

Atentie: multi oameni sunt alergici la scortisoara si se pot produce iritatii. Deci, aceasta masca trebuie utilizata dupa testare, preferabil pe incheietura mainii.

Masca cu miere si Aloe vera: aceasta este o alta masca care are mare grija de pielea ta si ajuta la vindecarea acneei.
Ingrediente: o lingura de suc de aloe vera sau pasta si o lingura de miere.
Preparare: se amesteca cele doua ingrediente

Aplicare: se aplica un strat de amestec pe fata si pe zonele afectate

Sfaturi: functioneaza cel mai bine in stare proaspata. Lasa amestecul sa stea timp de aproximativ zece minute inainte de aplicare.

Fapte: Aloe Vera este bine cunoscuta pentru proprietatile sale. Hidrateaza, calmeaza si netezeste pielea. Aceasta masca este ideala pentru cei care au pielea sensibila sau care sufera de roseata, inflamare, mancarimi, etc.

Atentie: Aloe Vera, se presupune nu are efecte secundare, insa mierea poate cauza reactii alergice pentru unii. Va rugam testati produsul pe incheietura mainii inainte de al aplica pe fata.

Masca cu miere, Aloe vera si pudra de varec: aceasta este o imbunatatire fata de normala masca cu miere si Aloe vera pentru acnee. (pudra de varec este pudra de alge (Kelp))

Ingrediente: o lingura pudra de varec, o lingura suc de aloe vera sau pasta si o lingura plina de miere.

Preparare: se amesteca cele trei ingrediente pentru a obtine un amestec uniform. Se lasa sa stea timp de aproape zece minute inainte de aplicare.

Aplicare: aplica un strat din amestec pe fata si alte zone afectate. Lasa-l sa stea 15-20 de minute si apoi clateste cu apa calduta. Cateva minute mai tarziu, clateste fata cu apa rece.

Sfaturi: nu utiliza sapun pentru spalarea fetei

Fapte: pudra de varec este un detoxifiant natural si dar si un hidratant excelent pentru piele. Mineralele prezente in aceste buruieni de mare ajuta la tonifierea pielii, iar pulberea de alge uscate (cum este, in general, vanduta) este ideala pentru exfoliere. Deci, este simultan un exfoliant, hidratant, detoxifiant si hranitor. Despre miere, nu cred ca mai este nevoie pentru a repeta proprietatile sale.

Atentie: pudra de varec (algele) poate cauza reactii alergice datorita continutului ridicat de iod. De asemenea, algele pot fi bogate in poluanti metalici cum ar fi plumb si cadmiu, din moment ce toate apele reziduale industriale si deseurile sunt directionate spre mare.

Masca cu miere si ulei de arbore de ceai: uleiul de arbore de ceai este un ulei esential extras din frunzele de Melaleuca alternifolia.

Ingrediente: doua picaturi de ulei esential din arbore de ceai si o lingura plina de miere.
Preparare: foarte simplu: doar se amesteca cele doua ingrediente foarte bine.

Aplicare: se aplica pe intreaga fata sau pe zonele afectate. Asteapta timp de 15 - 20 de minute si clateste cu apa calduta. Masca se foloseste de doua - trei ori pe saptamana, pentru rezultate mai bune si mai rapide.

Sfaturi: masca se utilizeaza cat mai repede posibil dupa preparare, deoarece uleiurile esentiale sunt volatile si, in general, de multe ori risca sa isi piarda proprietatile.

Fapte: uleiul de arbore de ceai este un puternic antiseptic, antimicrobian si fungicid. Aare de asemenea si unii antioxidanti. Deci, atunci este combinat cu mierea, ajuta la eradicarea infectiilor in zonele afectate de acnee.

Atentie: datorita proprietatilor sale puternic bactericide si fungicide, uleiul de arbore de ceai nu trebuie utilizat in timpul sarcinii. De asemenea, poate provoca iritatii, inflamatii sau eruptii cutanate. In acest caz, utilizarea acestuia ar trebui sa fie oprita.

Masca cu miere si aspirina: aceasta masca poate suna ciudat, dar aspirina folosita pentru acnee ofera rezultate pozitive.

Ingrediente: 1 sau 2 comprimate de aspirina, 1 lingura plina de miere si apa suficienta pentru a dizolva comprimatele.
Preparare: mai intai se dizolva comprimatele de aspirina in putina apa, apoi adauga mierea si amesteca bine (lasa compozitia sa stea timp de doua-trei minute inainte de aplicare).

Aplicare: aplicati masca pe fata (in special pe zonele afectate), las-o timp de 10-15 minute si apoi clateste cu apa calduta. Ulterior, clatiti din nou cu apa rece.

Sfaturi: folositi comprimate filmate de aspirina.

Fapte: aspirina sau acidul acetilsalicilic este un balsam pentru piele si este adesea gasit in produsele de ingrijire ale pielii. Mai mult, functioneaza foarte bine pentru a trata acneea pe tenul gras.

Atentie: utilizarea prelungita a aspirinei sau doze in exces ar trebui sa fie evitate, deoarece pot lasa pielea excesiv de uscata si cu un aspect galben. Aspirina nu este ideala pentru toate tipurile de ten. Acest lucru ar trebui, de asemenea, tratat cu mare atentie. Aceasta masca nu trebuie folosite pentru pielea uscata.

Sper ca te-am ajutat big hug

| TootydeCool a răspuns:

Pai incerca sa te duci la un specialist in cosuri sau daca nu incearca sa folosesti batonul pure nature eu l-am comandat la oriflame succes este foarte bun incearca sa te dai de 3 ori pe zi cu el dupa ce iti degresezi fata cu apa si sapun succes
nu costa mai mult de 20 lei are 14 ml

| rapgirl123 a răspuns:

Eu folosesc o masca preparata de mine, in casa, care nu costa mult.
uite cum se prepara: intr-un vas mai mic, pui 2 aspirine, apoi le pisezi, pana acestea devin pulbere. peste aceasta pulpere pui 3 linguri cu miere si amesteci pana cand amestecul devine omogen. Aplici pe toata fata, si masezi usor timp de 2 minute. apoi clatesti cu apa rece. Si gata big grin. Mie mi-a fost recomandata de cineva care se pricepe foarte bine. Ai parte de un masaj placut, purificarea tenului, scapi de cosuri si vei avea si un ten curat. Acest tratament il aplici de 2-3 ori pe saptamana, pana scapi de toate cosurile si punctele negre. Apoi poti folosi de 2 ori pe saptamana o masca dpar din miere pentru a-ti mentine tenul curat. AI 2 avantaje: nu dai banii pe produse "speciale" iar 2... e facut de tine (tratamentulhee hee) daca mai vrei si alte tratamente foarte bune,. deya_an_andreea este id. meu. contacteaza-ma si nu o sati para raw. crede-ma ca stiu multe remedii pentru piele par si unghiiwinking pup. ciao :*

| ORGiGii_1610 a răspuns:

Foloseste unguent cu sulf.

| Diana240796 a răspuns:

Aloe.planta de aloe ganrantat!

| Morenna10 a răspuns:

Pasta de dintibig grin

| jacobtim44 a răspuns:

Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

| cavalerul11 a răspuns:

Cel mai bun dintre toate e Raucutan si seara te speli cu sapun de sulf in fiecare seara dupa te dai cu crema si dupa cateva saptamani ti-a trecut incerca sa vezi

| puncte a răspuns:

Se numeste acnee.Cumpara acneogel de la hofigal.
www.hofigal.eu

| StamateAlina1987 a răspuns:

Sa iti povestesc din experienta mea cu cosurile si puncte negre. M-am luptat cu acnee timp de 10 ani de zile. Am mers la multi doctorii, am incercat multe tratamente si creme, dar nu au functionat.
Apoi am descoperit un foarte bun doctor dermatolog si mi-a dat un tratament cu creme pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Doctorul mi-a zis ca studiile au aratat ca uleiul de arbore de ceai (tea tree) contine compusi antibacteriali si antimicrobiali care ajuta la distrugerea bacteriilor care dezvolta acnee. Uleiul de arbore de ceai nu usuca pielea, ci o hraneste si in acelasi timp elimina cosurile, acneea sau punctele negre si albe.
La mine au funcționat excelent cremele de cosuri de la Thursday Plantation, iar intr-un timp record am scapat de cosuri si de puncte negre.
Le-a recomandat la o prietena buna cu alt tip de ten si a inceput si ea tratamentul. Dupa ceva timp de folosire a cremelor, tenul a inceput sa devina foarte curat vizibil, si a scapat de cosuri.
Tot doctorul asta mi-a zis sa inlocuiesc sapunul normal, cu un sapun pe baza de ulei pur de arbore de ceai tot de la Thursday Plantation, pentru a controla excesul de sebum.
Le recomand, pe mine m-au ajutat foarte mult sa scap de cosuri si puncte negre.

| Ioana_4903 a răspuns:

Incearca cu Zynerit. Eu am avut foarte multe cosuri pana cand mama mi-a luat de la farmacie "Zynerit", apoi dupa o saptamana de utilizare nu mai aveam nici un cos. Sper ca te-am ajutat.

| fatacuochyverzy a răspuns:

Daca te-ai gandit sa iti cumperi o crema de fata, iti sugerez sa te gandesti din nou.Ia una din cremele mamei tale sau a suruori tale mai mari si citeste cate substante chimice contine! Nu-i asa ca mai bine folosesti o masca de fructe simpla si naturala? Poti folosi aproape orice fruct ai in casa, atata timp cat nu iti coloreaza pielea.Pur si simplu dai pe razatoare fructul (mar,strugure,piersica,castravete,portocala,mango, etc), adaugi putina miere sau putin lapte si aplici pe fata, Dupa 5-10 minute speli cu apa calduta si gata.