|

Cum ar trebui sa arate o fata la 14 ani? [Detaliat va rog] Am vazut foarte multe fete care arata mai mature la 14 ani, si altele care arata mai micute.

Deci, in mod normal cum ar trebui sa fie? La corp, la inaltime, etc.

Multumesc. Dau fundita!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O fata de 14 ani trebuie sa arate ca o fata de 14 ani. Nu ca "fotomodelele" si "asistentele TV" si alte facaturi pe care le vezi la televizor sau prin reviste. Sa arati exact cum arati tu la varsta de 14 ani. Frumoasa prin tineretea ta. Nu prin fizic 90/60/90, machiaj ca zugraveala de la Voronetz si poze corectate cu Photoshop si creier 0 taiat in patru. De ce sa arati mai matura decat varsta ta? Crezi ca nu o sa ai destula vreme de acum incolo ca sa si te maturizezi si sa imbatranesti? Bucura-te de despartirea de copilarie si de inceputul adolescentei tale. Nu provoca maturitatea sa se manifeste mai devreme decat e cazul, ca de maturitate o sa ai vreme destula ca sa o urasti!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fizic :1. 67-inaltime, 49 kg, ofata mai matura, un model frumos la sprancene
moral:sa fi serioasa dar sa stii cand sa te distrezi, sa fi copil

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

O fata la 14 ani, trebuie sa fie cat mai naturala. Dupa cum ai spus unele sunt mai mature, iar altele mai putin mature se datoreaza faptului ca au organisme diferite, cum le avem fiecare diferite, nu toti avem acelasi organism care sa ne dezvolte, sa ne inalte etc.Imagineaza`ti cum ar fi ca toti sa aratam la fel fizic vorbind happy nu stiu daca ti-ar placea si nu stiu cui i`ar placeahappyFi asa cum esti acum pentru ca anii astia nu o sa-i mai ai niciodata bucurate cat esti inca copil pot spune!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează