| SoareLorena a întrebat:

Dacă am curul mic și plat credeți ca ar trebui sa ma simt bine in pielea mea?
Și să îmi arăt curul?
Adică să nu îmi fie rușine cu el mereu am încercat să îl ascund și să nu se vadă doar ca lucrez la o companie unde nu mai pot să îl ascund cum credeți ca aș putea depăși, aceasta rușine?

11 răspunsuri:
| HuciuLiana a răspuns:

Prolema nu e de natura fizica; oamenii sunt diferiti unii fata de altii si toti au defecte. Tu insa trebuie sa fii prima care sa te accepti asa cum esti. Poate ca, pe cei din jurul tau nu-i preocupea deloc asta si defectul asa cum il consideri tu, ia ammploare tocmai pentru ca incerci sa il ascunzi. Accepta-te asa cum esti si fii mandra de calitatile tale, treci cu vederea defectele tale si incearca sa te faci placuta altfel. Fii vesela, empatica, politicoasa, atenta cu cei din jur si crede-ma o sa fii apreciata si fericita indiferent daca esti grasa sau slaba, inalta sau pitica sau mai stiu eu cum.

| relian a răspuns:

Daca ai fundul cum spui, adica taiat cu sabia laughing este in regula, majoritatea chinezoaicelor asa sunt, curu taiat cu sabia, cam asta este expresia folosita la voi cele cu fundu plat cum spui.

Sa depasesti aceasta rusine? Pai ce rusine sa fie, asta esti, asa te-ai nascut, nu ai ales tu sa fii asa. Care om crezi ca este perfect, sau citi crezi ca arata bine, sau sunt total functionali?

Specia umana este cea mai bolnava si mai naspa specie de pe Pamint laughing asa ca nu are de ce sa-ti fie rusine.

| TimberWolf a răspuns:

Femeile ar trebui sa stie ca bucile si tatele sunt calitati care conteaza cel mai putin, ar trebui sa va focusati pe calitati precum femninitatea, bunatatea, harnicia, etc.
Cu cele doua calitati enumerate mai sus nu o sa atragi decat bombardieri.

| angel6lust a răspuns:

Dacă tu ești în fotografie, atunci stai liniștită că nu pare mic.

| just4ubr2015 a răspuns:

Un barbat trebuie sa te aprecieze pentru sufletul tau nu pentru spate sau tate ca atunci cand vei ajunge la 40 ani o sa te lase ca ti s-a lasat curul sau tatele...

| gllopel a răspuns:

Mintea ta sta in partea dorsala?
Rusine sa-ti fie daca nu ai inteligenta, daca nu esti isteata.
Daca am arata toti la fel nu ne-am deosebi intre noi si ar fi mari confuzii.

| Violleta2022 a răspuns:

Lasa ca-i mult mai bine sa ai curul mic si plat, abia nu au de ce sa te piste barbatii la turele de noapte in fabrica.

| johnnny123 a răspuns:

Pentru tine există doar două variante, ori "îmi e rușine cu el și-l ascund" ori "mi-l arăt"?

De ce nu poți să te simți bine în pielea ta, dar în același timp să nu-ți etalezi fundul în mod ostentativ? Nu e cazul nici să faci eforturi să-l ascunzi, nici să faci eforturi să-l expui în fața oamenilor. Poți să te comporți și natural și decent.

Și ce naiba companie e aia unde "nu mai poți să-ți ascunzi fundul"? Lucrezi la o companie unde angajatele sunt obligate să umble în chiloți?

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Asta e marea dilemă? Să-ți spun o scurta poveste recentă. Au fost zilele orașului din vest în care locuiesc. Copiii au vrut un KurtosKalaci. La taraba respectiva vindea un tip cu o atitudine extraordinară, numai un zambet și foarte amabil. Avea cicatrici îngrozitoare pe toată fața și pe brațe de la un incendiu, inclusiv degete lipsa la mâini (nu am întrebat nimic și am văzut dincolo de aspectul lui). Asta înseamnă să te simți bine în pielea ta. Un om, jos pălăria. Tu spui că ai posteriorul plat -> fa sală. Altcineva pe aici ne-a înnebunit cu doua perechi de pantaloni cumpărate, una patata puțin cu pixul, alta cu tiv-ul puțin desfăcut și ne întreba pe care sa o oprească și care sa o trimită înapoi. Unii chiar se plictisesc. Bafta

| mihai69 a răspuns:

Cu ajutorul unui psiholog.
Nu aspectul fizic este problema ta, ci stima de sine.

| sierra1 a răspuns:

"Dacă am curul mic...aș putea depăși, aceasta rușine? "

mami, la tine nu e cazul de rușine (văzând halul - fără inhibiții -
in care te exprimi)