Am auzit că dermacol e bun. Am vazut ca se gaseste la DM
Un fond de ten e cel de la Too Faced "Born this way". E mai scumput dar chiar mi-a placut. Un altul scump e Diorskin Star. Nu l-am recumparat ca nu am bani ![]()
Acum folosesc unul de la Maybelline fit me (la tub) dar are acoperire medie zic eu, insa imi acopera cosurile destul de bine fara sa il ingreuneze. Am o ruda care foloseste tot unul de la Maybelline "age rewind" cu buretel (cum e corectorul) si pare bun, le poti incerca la magazin sa vezi care iti place
Mai bine mergi la un dermatolog pentru a-ti trata acneea pentru că de la fondul de ten se poate agrava sau poate fi inestetic dacă nu știi să îl aplici cum trebuie.(asta dacă e sever sau vizibil foarte tare).
Eu am Fit me de la Maybelline dar nu stiu ce sa zic..Si am si corectorul care e bun. Ma gandesc ca daca imi place corectorul cel mai probabil o sa imi placa si fondul de ten. Au auzit si de Born This Way si chiar o sa il incerc. Merci ca mi-ai spus!
Buna,
In primul rand ar trebui tratata acnnea si apoi sa iti alegi un fond de ten potrivit tenului tau.
Daca ai nevoie de sfaturi, recomandari da-mi un mesaj si vorbim.