| IlieRg a întrebat:

Salut! Ce firme de ceasuri considerati a fi cele mai populare? Intentionez sa-mi iau unul, dar n-am prea purtat pana acum. Bugetul este de 350-400 de euro, credeti ca este de ajuns pentru a-mi lua unul bun?

4 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Brandurile mari nu incep de la cateva sute de euro ci de la cateva mii de euro la zeci sau sute de mii de euro, nici macar rolex numai este printre jucatorii mari de ani buni, daca ne gandim ca pe piata exista competitori precum Patek Philippe.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Huh? Daca vrei sa arunci banii aiurea pe ceva, ia mai bine niste criptomonede sau actiuni la... Tesla. Intel. AMD. Whatever. Legat de ceasuri, permite-mi sa iti dau o sugestie nemuritoare daca vrei sa porti ceva la mina neaparat: https://www.elefant.ro/......a8284d7554
P.S. Daca vrei ceva mai de purtat la costum, voila - https://www.elefant.ro/......15c95abddb

| johnnny123 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin "bun". Exista ceasuri de la 5 euro la 500, 000 de euro sau mai sus.

In niciun caz sa nu arunci banii pe ceasuri "fashion", adica ceasuri vandute sub branduri de genul Gucci, Calvin Klein, Armani sau altii de genul asta. Au un mecanism de 5$ pus intr-o carcasa de 5$ cu o curea de 1$ si sunt vandute cu 200$.

Daca vrei sa-ti cumperi un ceas, cumpara-l intotdeauna de la o companie care se ocupa cu produs ceasuri, nu de la o companie care vinde in principal haine sau parfumuri.

La 400 de euro iti gasesti ceasuri mecanice decente de la Seiko, Tissot, Orient.

| VladUrleanu a răspuns (pentru johnnny123):

Nu puteam sa o spun mai bine.