|

Salut TPU.

Am 14 ani sunt băiat si imi cade părul în jur de 20+ fire..cand ma spăl pe cap.

Folosesc peria rotativă în loc de perie normala sau pieptan doar si un puf mic de fixativ dupa aceea spăl pe cap (nici nu stiu de ce ma dau cu el probabil sa nu se înmoaie părul, pot renunta la el nu-i problema dar nu cred ca asta e cauza) la frizer am intrebat si cică ar fi de la stres, când ma tund il mai si fileaza.

În trecut am folosit uscatorul cam mult, acum 6, 7, 8 luni.

Sa schimb samponul?( actual am de la clear anti fall hair) ajutor?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

De fapt, fixativul, gelurile, spuma, cremele de par pentru fixarea sau modelarea parului, toate duc la caderea parului, daca sunt folosite frecvent.
Am un caz in familie, nepotul meu, caruia i-a cazut parul in mai multe zone ale capului, din cauza lor. Dermatologul a fost cel carea confirmat.
Are deja 2 ani de cand a facu tratament pentru regenerare, dar tot nu este 100% ca inainte.

Nu trebuie sa schimbi samponul, ca ala nu sta pe par decat 10 secunde, pana il speli dar arunca si nu mai folosii vreodata fixative, geluri, creme si alte spume de par, ca ramai chel.
Lasa astea in grija femeilor, care au parul mare si nu-l dau la radacina sa o distruga, ci peste claia de par, ca sa le mentina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca Alpecin. E dezvoltat special anti caderea parului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Alpecin c1 si evita stresul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Poate fi si o problema de nutritie.
https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/frumusete-si-stil/top-10-super-alimente-pentru-un-par-sanatos/
Poate sa fie de la peria ala rotativa sau de la fixativ. Ai putea sa inlocuiesti peria cu un pieptan si fixativul cu o ceara de calitate doar ca sa testezi caderea parului. O sa-ti las un link cu mai multe informatii in fuctie de tipul de par. Citeste cu atentie.
https://www.thebarber.ro/ceara-de-par/
Nu cred ca este de la sampon.
Si inca ceva doar daca nu il ai foarte rar nu vad de ce te-ar ingrijora acele 20 si ceva de firisoare ele oricum cresc la loc, nu e ca si cum le pierzi de tot.Nu consider ca esti o persoana care are probleme cu caderea parului doar daca este excesiv, mai tot timpul pe haine, pe lenjerie si cand doar la o simpla trecere cu mana in par, iti ramane mult in palma.Nu te ingrijora prea tare fa doar mici modificari.
Ia in calcul te rog si alimentatia.
Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Deci sa renunț la fixativ, nu vad vreo problema, dar eu s roșcat natural si spre exemplu in oglinda din baie doar a2a zi după ce ma spăl pe cap vad ca daca stau in soare se vede pielea capului :/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează