| WhereIsMyGuitar a întrebat:

Salut TPU.
Am o tunsoare de tip Two Block Men (dati un search pe google). Pe margini am parul de jumatate de centimetru, adica 0.5 si se vede destul de tare diferenta dintre parul de pe margini si cel de sus (nu ma refer la lungime, ci la faptul ca la cel de pe margini se vede putin pielea, gen, pentru ca e cam scurt).

In cat timp credeti ca va creste parul de pe margini ca sa se "innegreasca", adica sa nu se mai vada pielea printre fire asa tare? Stiti voi la ce ma refer

5 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Urat! Arati ca o matura. Sau ca un strut. Ok. Treaba ta. Parul creste, in medie, cu 1 cm pe luna. Depinde de fiecare. In 15-20 zile ar trebui sa se acopere.

| WhereIsMyGuitar explică (pentru Salontanul):

Asa arata la inceput. L-am mai avut asa acum ceva timp, si a fost super. Din Two Block Men se va transforma in Curtain Fringe Men in cca 1-2 luni. De ce trebuia sa dai un astfel de raspuns? Atata rautate?

| Salontanul a răspuns (pentru WhereIsMyGuitar):

Este parerea mea. Daca nu-ti convine nu posta! E rautate ca-i spun unui tanar sa nu se urateasca singur? Sunteti tineri, sunteti frumosi. De ce va place sa aratati ca ciumele? Daca ar fi o imagine frumoasa nu te-ai supara. Asta demonstreaza ca si tu iti dai seama ca-i urat, dar o faceti din teribilism. Si eu am fost ca voi si nu m-am tuns la moda. M-am tuns cum imi sta bine.

| WhereIsMyGuitar explică (pentru Salontanul):

Am explicat frumos faptul că nu era aranjat și poza era făcută exact in ziua in care mă tunsesem. Aș fi putut fi tuns asa cum a spus băiatul, punk. Exact acelasi lucru imi spuneai. Însă eu nu am cerut părerea, daca imi sta bine sau nu. Stiu cum o sa stea, pentru că mă tund asa de un an de zile, si va sta super bine. Eu doar am întrebat in cat timp se îndeasă părul de pe margine, pentru că voi merge in zilele astea undeva, si vreau sa stiu asta.

| mngzx a răspuns:

Nu vrei sa te tunzi punk? happy