| Narco a întrebat:

Salut TPU! Aș vrea și eu să aflu cât mai multe detalii despre un tatuaj. Cât m-ar costa? Cât ar dura? Și cam cât ar durea. Am vârta de 15 ani și vreau să știu și dacă este legal (cu acordul părinților, desigur). Este vorba despre niște aripi tatuate pe spate. Pe tot spatele. Dau funda

3 răspunsuri:
| dragodana a răspuns:

Salut!
Pfoa!
Cat timp te-ai gandit ce vrei si unde vrei?
Eu am un ankh de 5 cm pe spate si m-am gandit daca sa-l fac sau nu 5 ani.
Daca ai acordul parintilor, si chiar ti-l doresti, da-i bataie.
Mi se pare un tatuaj mare pentru primul tatuaj.Doare.Depinde cat de sus/jos ai tu limita de durere.
Gandeste-te ca trebuie sa stai nemiscat niste ore.
Daca tatuajul meu a costat 100 lei, fa-ti un calcul.Depinde de preturile practicate de fiecare salon.Normal ca o sa te coste de la 1000 lei in sus.
Fiind pe spate o sa uiti ca ai tatuajul, dar tot cred ca e prea mare.
Acum partea "distractiva":dupa ce ai stat atatea ore(poate zile) nemiscat ca sa fi intepat de miliarde de ori, urmatoarele 10 zile sunt cruciale pentru ca trebuie sa ai grija de tatuaj. Oricum iti va spune tatuatorul ce sa faci, dar iti spun ce am facut eu:dupa 2 ore am dat folia protectoare la o parte si am spalat tauajul cu apa calduta si Protex.Nu ai voie la soare sau piscina.Nu ai voie sa dormi pe partea tatuata ca sa nu se frece de haine.Trebuie sa dai mereu cu Bepanthen.Vei murdari multe haine sau lenjeria de pat. Tatuajul nu se mai acopera.Cand incepe sa te manance, nu te scarpini.Nu faci dus pe suprafata tatuata.Eu mi l-am refacut dupa 16 ani pentru ca nu se mai vedea bine.
Mai vrei tatuaj dupa ce ai citit ce am scris?
Daca tot mai vrei zic sa incepi cu un tatuaj mai mic.Atunci cand nu iti va mai placea poti sa-l acoperi cu alt tatuaj.Atunci cand iti faci un tatuaj mai mare vei sti la ce sa te astepti.

| Laurentziu1234 a răspuns:

5 lei
1 minut
Doare ca dracu
E legat doar daca ai varsta intre 1-8 ani

| Simpatik a răspuns (pentru Laurentziu1234):

Ce raspuns e asta ca 5 lei si 1 minut laughing

Eu nu recomand a se face tatuaj in special si nicidecum la 15 ani

Daca este facut la salon specializat ceea ce si recomand poate ajunge lejer la peste 1000 de euro, iar durata nu stiu cat este dar poate depasi cred 1 saptamana, ai zis de tot spatele si faci mai multe sedinte...