Ştii cum să îţi păstrezi bronzul intens cât mai mult timp?

Ştii cum să îţi păstrezi bronzul intens cât mai mult timp?

Vacanţa de vară înseamnă timp liber, ieşiri cu prietenii şi seri prelungite şi, neapărat, zile însorite pe plajă. Aşteptăm cu mare nerăbdare ca soarele să ne împartă cu generozitate razele sale încă dinainte de începerea verii. O piele bronzată ne face mai suple şi mai atrăgătoare şi parcă se şi asortează mai bine cu fiecare cămaşă sau rochiţă preferată. De aceea, nu este niciun secret că ne dorim un bronz care să dureze cât mai mult timp.


Însă, pentru a obţine acel bronz sănătos şi de profunzime care să nu dispară rapid, trebuie să urmăm câteva trucuri:


Bronzul rezistent se construieşte încă dinainte de prima expunere la soare. Astfel, înainte de a ajunge pe plajă, foloseşte un produs de exfoliere care îndepărtează celulele moarte, lăsând pielea netedă şi gata de bronz! 


Următorul pas esenţial este protejarea pielii de razele ultraviolete. Aşadar, fie că foloseşti o loţiune de protecţie sau un ulei de plajă care accelerează bronzul, trebuie să te asiguri că aplici protecţia pe piele suficient de des încât pielea să se simtă confortabil pe toată durata expunerii la soare şi după aceasta. Dacă pielea este afectată, bronzul va dispărea mult mai rapid decât în cazul unui bronz obţinut treptat. 


Apoi, foarte importantă este hidratarea. Întrucât soarele dezhidratează pielea, trebuie să-i venim în ajutor cu o cremă bogată în substanţe nutritive care are, totodată, efectul de a stabiliza bronzul. 


Un ultim truc implică folosirea unui produs autobronzant potrivit, care intensifică bronzul, asigurându-i, în același timp, un aspect natural şi strălucitor. Emulsia autobronzantă de la Farmec conferă pielii o nuanţă aurie şi îi asigură o textură catifelată şi o intensitate de lungă durată. Astfel, vara ta se prelungeşte, iar tu te simţi frumoasă şi seducătoare în orice moment!

 

Farmec.ro

7 răspunsuri:
| Codrina13 a răspuns:

Stiam ca dupa plaja, cand ajungem in camera trebuie sa ne dam cu ' after sun ' ca sa pastram bronzul. SI epilatul definitiv sau complet stiam ca ajuta.

| david1234567890 a răspuns:

Nu prea

| c0ton a răspuns:

Autobrozant

| Braunion a răspuns:

I'm white and proud

| Buburuzăăăă a răspuns:

Folosirea unui lapte de corp intens hidratant sau a unei lotiuni calmante dupa plaja va amana momentul exfolierii pielii, pastrand astfel culoarea pentru mai mult timp. Leneveala in cada cu o revista in mana este de vis, dar trebuie amanata, daca nu vrei sa renunti prea curand la bronz. Apa fierbinte favorizeaza exfolierea pielii, asa ca apeleaza la dusurile cu apa calduta.Cand bronzul incepe sa paleasca, poti sa-l mai prelungesti un pic trisand si inlocuind laptele hidratant obisnuit cu unul care sa contina si putin autobronzant, mentinand nuanta pielii la una apropiata de bronzul natural. Ma rog asta fac eu si cred ca e eficientwinking

| enonimox a răspuns:

Autobronzant

Întrebări similare