|

TPU; Cum le place fetelor sa arate un baiat [fizic]. dar cum sa se imbrace acel baiat? eu fizic stau chiar foarte bine am un abdomen bun si placutpt fete [cred]laughing dar vreau sfaturi cum sa ma imbrac :X!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Uite ce e.hee hee eu sunt fata si imi plac mai mult baietii care poarta blugi cu tur,breton pe'o parte :d.dar nu`mi placa baietii care poarta blugii cu tur incat sa se vada fundu' laughing, prea jmecheri.intelegi tu. acum, daca ai alte gusturi, nu trebuie sa ti le schimbiwinking sh bafta cu fetele! laughing.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Dragul meu,

In primul rand cand vrei niste sfaturi legate de haine trebuie sa lasi niste informatii cu privire la corpul tau, inaltime, latime, forma, etc, etc. Daca te iei dupa raspunsurile de aici, la care tocmai ai dat funda, este partea a doua, dar sfaturile profesionale vin din informatii inteligente si date corect.
Succes!
P.S.
Numai alerga tu dupa fete, lasa-le pe ele sa vina la tinewinking!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca intrebarea ta e printre cele mai cocalare de pe TPU. Te imbraci cum vrei nu cum vrea o fiinta care exista doar pentru perpetuarea speciei si spalatul vaselor, bio-social vorbind.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai mie imi place sa fie bine imbracat, adica putin asa mai rebel dar nu blugi cu tur jos. imbracat mai simplu, sa fie curat si cel mai important este parul, imi place sa fie putin mai ciufulitwinking Deci imbracate cat mai simplu si curat! Bafta!winking Fundita, Te rogg! big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu trebuie sa te imbraci cu foarte mare efort.o sa pari foarte... feminin[?laughing] blugi si un tricou cu cv interesant scris pe el sunt perfecte.mie personal nu imi place cum arata tricourile move pe baieti[in caz ca vrei parerea mea]
=3

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează