|

Ce activitati aveti la serviciu zi de zi de la început pana cand se termina programul? Va place ceea ce trebuie sa faceti? Terminati ceea ce trebuie sa faceti intr-o zi sau lasati pe ziua urmatoare?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Merg cu masina 15 min pana la servici apoi sant zile cand astept tura de noapte sa vina sa imi dea cheile de tir ca sa plec la drum. Ma cam deranjeaza pentru ca stiu ca trage mata de coada uneori sa faca ore extra si castiga bani. Conduc tir cu container in spatele meu si aduc altul gol inapoi in port. intre 5 si 7h de condus pe zi media fiind 5:30h in rest nu fac nimic stau pe telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mgtow):

Ooo, spor in tot ceea ce faci si un condus cat mai sigur iti doresc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O iau cu răspunsurile la întrebări în ordine inversa: în 90 % din cazuri, cel puțin, întotdeauna termin ce am de făcut în ziua respectivă, doar dacă uit ceva că am alte griji pe cap (tot legate de job) rămâne pe a doua zi ceva, mi-a plăcut la început ce faceam, apoi a început să nu-mi mai placa (am inceput s-o fac prin urmare pentru bani, concedii și alte beneficii), la începutul zilei am o serie de activități mici și atât de neimportante pentru mine încât nu mi s-ar părea un capăt de țară daca as uita sa le fac, doar șefului ii pare la orice scăpare de genul mi-am uitat casca de la stația prin care pot comunica și fără casca și auzi pe altii și care oricum in teorie este pentru a comunica mai mult probleme de serviciu, dar care în realitate este folosita pentru a se vorbi in ea, după caz, despre cu cât vinde unul salam și cașcaval de buna calitate prin mall, despre bârfe referitoare la colegi liberi sau care sunt in pauza, despre cat de buna este "aia" sau cat de bun este "ăla" după care aruncam cu privirea (apropo aruncatul cu privirea la oameni intră în fișa postului acesta), despre cat de rău ne plătește șeful (nici vouă nu prea v-ar arde sa va faceți treaba cu așa putini bani), sau despre porecle și vorbit codificat la adresa noastră și a șefului, de genul "sunt vulturul negru și lupul intra în bârlog/vizuină", alte activități: stau in picioare 12 ore și ma plimb de colo, colo numărând șefii care trec de 100 de ori pe acolo doar ca sa ne admire noua ochii frumoși, iar seara incui ușile după ce stau după toți idioții sa iasa, (pe care dimineața le-am descuiat) și duc cheile, stația și casca înapoi la dispecerat, de unde le-am luat de dimineață, semnez condica și de ieșire din post (de intrare o semnez dimineața, tot atunci adaug și numărul postului pe care-l ocup în ziua respectivă) și dacă am fost prin magazine și caietul pentru magazinul respectiv și rareori (de doua trei...2007 - 2205 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru VanesaParadis):

Mult spor in tot ceea ce faceti!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează