| Gabriel_Ianis_2000 a întrebat:

Conteaza liceul atat de mult? Stiu ca este o diferenta daca spui ca ai fost la un liceu de top si daca ai spus ca ai fost la unul mai slab.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Face alta impresie un liceu bun intr-un CV (daca ramai in acelasi oras si e cunoscut liceul) si chiar si cand cunosti persoane noi, altfel pari la o prima impresie cand spui ca esti intr-un liceu bun.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu dragă, stai linistit. După absolvirea unei facultăți, absolut nimeni nu va mai fi interesat ce liceu ai absolvit. Contează să fii licențiat și să fii priceput in domeniul pe care l-ai ales.
Dar, dacă te limitezi doar la studiile liceale și nu mai ai de gând să urmezi o universitate, atunci alege măcar un liceu de care să fii mândru și pe care-l menționezi cu plăcere intr-un CV, atunci cand vrei să te angajezi.
In general, angajatorii sunt interesati de ultimele studii pe care le-ai absolvit ( ori câte facultati ai absolvit).

| minrest a răspuns:

Conteaza mai ales pentru ca inveti mai bine la un liceu bun. E important sa mergi la cel mai bun liceu la care poti.

| Frank51 a răspuns:

Nu conteaza, daca esti foarte bun si inveti exact ce vrei tu si cat vrei tu. Conteaza doar daca esti mediocru si vrei foarte mult ajutor din exterior. Scoala nu conteaza absolut deloc cand vine vorba de bani. Asa cum spunea Robert K., asta e planul politic, go to school learn hard, get a job, work hard, buy a house, buy a car, invest in stock market. Daca vrei mai multe informatii iti recomand cartile lui Robert K.

| comyne a răspuns:

Totul tine de profesori si de munca pe care o depui. Liceele mai slabe nu au profesori de top dar daca poti nimeri pe cineva care sa se ocupa cu adevarat de clasa, iar daca nu, va trebui sa lucrezi mai mult singur sau sa faci meditatii sau sa te ajute cineva. Daca de exemplu nu intri la cel mai bun liceu care are media de admitere 9.90 si tu o ai 9.50 nu e cap de lume deoarece fiecare liceu are asteptari diferite si nu doar elevii respectivului liceu vor ajunge sa aiba o cariera buna.