| GoLoveYourself a întrebat:

De ce aveti nevoie pentru a simti implinire profesionala? Ce intelegeti prin "jobul perfect"? Preferati sa fiti pragmatici sau aveti alte aspiratii si incercati mereu mai mult? Aveti momente cand ajungeti in impas si nu stiti ce sa faceti cu viata voastra? Daca da... Cum iesiti din ele?
E in regula daca nu aveti raspuns pentru tot, vreau doar sa vad si alte perceptii.

9 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Pentru mine nu exista decat o singura acceptiune jobul perfect reprezinta placerea imbinata cu responsabilitatile si castigul pecuniar satisfacator.
Sa exemplific sunt tatuator de renume si castig suficient de multi bani facand ceea ce-mi place (sa tatuez) pentru mine ca tatuator respectand propria-mi definitie de mai sus reprezinta jobul perfect.

| Simpatik a răspuns (pentru Simpatik):

Din definitia mea reiese ca jobul perfect pentru mine este cel in care faci doar ceea ce iti place asta daca ai un hobby si castigi multi bani din ceea ce-ti place sa faci. acum cred ca vor fi unii carora le-am ridicat mingea la fileu. da si mi-e mi-ar placea sa joc in filme xxx

| Ineys a răspuns:

Jobul perfect?
Sa stau la birou, facand mai mult nimic si sa primesc 2000 euro + pe luna. Cam asta inseamna jobul perfect.

| wpetterssone a răspuns:

Pentru mine, serviciul pe care îl am este definitoriu pentru mine. Deși există dezavantaje în legătură cu programul în schimburi de zi și noapte, fac ceea ce îmi place. Este complicat, de mine pot depinde viața a câtorva mii de oameni, însă îmbin ceea ce îmi place cu ceea ce sunt capabil să fac și aceasta rezultă un serviciu perfect. Este perfect pentru mine.

| GoLoveYourself explică (pentru wpetterssone):

Care este serviciul tau?

| wpetterssone a răspuns (pentru GoLoveYourself):

Sunt controlor de trafic aerian.

| Simpatik a răspuns (pentru wpetterssone):

As fi zis din comentariul de mai sus ca lucrezi la pompe funebre, dar bun si asa happy

| CarcotasulVesel a răspuns:

Jobul perfect: Star Trek captain, on a ship designated NCC-1701
si cu care voi creea o comunitate mica numita: "United Federation of Planets"

| CB92 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa verifici daca traiesti visul tau profesional sau pe al altora, multi copii ajung sa traiasca visele parintilor, care isi doresc ca copiii lor sa ajunga medici, avocati, ingineri, cand poate ei si-ar fi dorit sa faca cu totul altceva, dar in societatea din zilele noastre este mult mai important sa te poti lauda cu copilul tau la rude si la vecini decat sa stii ca e fericit si ca face ceea ce ii place. Nu are rost sa ne mintim ca banii nu sunt importanti, dar crede-ma ca iti spun din proprie experienta ca un job intr-un domeniu care nu te pasioneaza te omoara incet si in timp vei ajunge sa-l urasti, indiferent de beneficile materiale pe care acesta ti le aduce. Pentru unele persoane jobul ideal inseamna sa castige foarte multi bani in ciuda faptului ca urasc ceea ce fac, pentru altele sa gaseasca un echilibru intre castigul financiar si placerea de a munci intr-un anumit domeniu, si mai sunt si altii care se multumesc doar sa stie ca nu mor de foame dar sa poata face ceea ce ii pasioneaza si ii face fericiti. Cred ca toata lumea a trecut printr-un anumit impas de-a lungul vietii, cel mai important lucru in acel moment este sa meditezi singur asupra ta si sa afli singur ce iti doresti sa faci mai departe, si sa intelegi ca niciodata nu este prea tarziu pentru o schimbare sau sa te reprofilezi daca un anumit lucru nu iti mai aduce fericire.