|

Este cineva care lucreaza de acasa?
Voi cum procedati? Ce ati invatat in perioada asta?

Eu am scris despre asta aici, poate ajuta pe cineva:
https://99xp.ro/work-from-home-10-lucruri/

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună! Drăguț articolul. Și eu lucrez de acasă în această perioadă și nu pot spune că sunt încântată prea tare. Cândva, îmi doream să pot investi timpul pierdut în mijloacele de transport public în mai mult timp pentru mine, timp în care să citesc sau să desenez. Acum însă, cu munca de acasă, parcă stau mai mult de 8/zi, aproape 100% din timp, pe taskuri, îndeosebi pentru că tot apar probleme. Lucrând într-o agenție ce oferă servicii de marketing online, mulți din clienții noștri au început să fie prea solicitanți, în mare parte pentru că nu știu nici ei ce le rezervă viitorul. Unii chiar renunță la servicii. Iar eu, dat fiind faptul că suntem puțini și sunt mai veche, încerc să mențin portofoliul și să aduc alți clienți, mai ales că cei câțiva colegi mai noi ai mei sunt amenințați cu concedierea. Realitatea nu este plăcută, dar sper că ne vom descurca. Deci munca de acasă pe mine mă ajută oarecum să rămân sănătoasă psihic, vorbind mereu cu colegii și concepând mailuri lungi, gen romane, prin care să eficientizăm și să menținem activitatea. Așa că, mă motivează și statutul în pijamale, iar patul, deși destul de tentant, încă rămâne varianta de seară (recunosc că, un alt factor care mă ține la distanță de el este vecinul de sus care continuă, de o lună, să își renoveze total apartamentul de la prima ora a dimineții). Ce am învățat până acum? Că se poate să stai în casă fără să mori, că relațiile pot fi îmbunătățite așa, pentru că ești mai concentrat și asculți mai activ, că poți să înveți să te relaxezi mai mult, că poți să descoperi factorii care te fac pe tine să fii mai productiv, că trebuie să te gândești la binele tuturor, nu doar la al tău. Zi faină!

| explică (pentru UnGalago):

Și la mine renovează vecinii, zici că sunt toți nebuni... Eu lucrez la o companie de IT, anumite persoane au renunțat la servicii, dar altele nu, că lucrează în industrii care sunt pe creștere acum.

| a răspuns (pentru Razvan99xp):

Bună! Merci! Am vrut să îți răspund privat, însă se pare că statutul de junior nu îmi permite. Ai dreptate (referitor la ce ai spus), însă nu putem schimba prea multe - așa e de când lumea și pământul.
Referitor la vecini... ai mei au început mai târziu munca în ultimele două zile, fapt pentru care am putut să mă trezesc și eu fără nervi și, implicit, să fiu mai productivă.
Partea cu clienții... vor mai pleca cu siguranță, acum depinde și de specificul activității lor. Chiar și businessurile cu potențial acum sunt speriate, dar e de înțeles. Să sperăm că nu se vor panica prea tare și își vor păstra logica. Zi faină!

| explică (pentru UnGalago):

Hei, daca vrei, lasa-mi un comentariu pe blog si iti scriu eu dupa in privat. happy

15 răspunsuri:
| a răspuns:

Well, stiu toate chestiile astea dar pentru mine nu functioneaza lucratul de acasa. Productivitatea mea este sub nivelul marii pentru ca nu pot sa lucrez la nimic mai mult de 10 min fara sa-mi amintesc ca am un pat prin zona si pot baga un pui de somn.

| a răspuns:

Eu lucrez online de foarte multi ani.
Aici nu-i chestie de invatat nimic, doar de facut jobul pe care esti angajat.
Acces la internet, la email, la programele bancare sau cele necesare pentru job si atat.

| a răspuns (pentru Annastassia):

" Annastassia : Aici nu-i chestie de invatat nimic..."

să fim serioși, măcar citeste articolul coleguli Răzvan și tot inveți ceva

| a răspuns (pentru sierra1):

Merci, dar chiar nu am ce sa invata din linkul acesti copil, despre lucratul online, ca doar o fac de 20 de ani incoace, fiindca aici, in occident aproape toti muncim online.
Deci, chestia cu invatatul este pentru copilasi si novici, nu pentru cei care lucreaza de multa vreme online.
iar eu m-am referit strict, la mine.

Nu inteleg totusi, care-i misiunea ta in a intervenii aici.

| a răspuns (pentru Annastassia):

"dar chiar nu am ce sa invata"

oooo, geinail, bellissima!

"Nu inteleg totusi, care-i misiunea ta in a intervenii aici"

ai cumva drepturi de autor in a te exprima p-aici, exclusiv domnia ta? Nu cred.

| a răspuns (pentru sierra1):

Scuze ca nu-ti inteleg italiana, nu am smotruit niciodata prin Italia, eu cu occidentul am avut intotdeauna treaba happy

In ca priveste "dreptul de autor si expirmare' pe aici, as cam avea "drepturi duble" fata de tine, dat fiind cei 4 ani petrecuti pe aici si cele peste 50.000 de postari.

Ia o pauza si nu mai musca uzerii vechi, leaga-te de copilasi, daca ai chef de artag.

| a răspuns (pentru Annastassia):

" Annastassia : as cam avea "drepturi duble" fata de tine"

repet : să fim serioși

| a răspuns (pentru sierra1):

Haide ma, ca ma stii destul de bine, doar ca mi-am schimbat recent nickname-ul si te-am confuzat. laughing

| a răspuns:

Eu fac asta.
https://shrinkme.io/E2l7XXLt

| a răspuns:

Wow, chiar ți se pare o idee bună să te promovezi aici?

| a răspuns:

Ca pot sta degeaba acasa mai bine decat stau degeaba la birou.
Evident, e o gluma, sa nu cumva sa se simta cineva ofensat.

| a răspuns:

O colega de birou ar ajuta mult.