| KinderBeeeib a întrebat:

Hey TPU. Pentru cei care ati intrat/terminat la Medicina, credeti ca e suficient un an pentru a invata materia de admitere la chimie? Scuzati categoria. Dau funda.

4 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Depinde cat esti de buna la chimie!
Unii nu au nevoie de pregatire, fiind un obiect pe care il inveti din scoala generala si apoi la liceu, in special daca esti pe un profil care are chimie.

| mentholinks a răspuns:

Cred ca mai mult decat suficient.

| LadyKanae a răspuns:

Eu, personal, am invatat un an si trei luni pentru admiterea la medicina, incepusem biologia si chimia in acelasi timp, insa, eu am avut bazele bine puse la punct la amandoua datorita liceului. (Acum sunt studenta in anul 3)
Totusi, de obicei un an sau un an si jumatate e de-ajuns sa te pregatesti, insa, trebuie sa ai ambitie si simt de responsabilitate pentru ca atat materia de la biologie, cat si cea de la chimie trebuie stiute dumnezeieste pentru admitere.

| Feri5 a răspuns:

Bună! Dacă înveți materia pe rupte la chimie, cred ca e suficient asta, dar pararea mea este ca nu vei reuși sa retii aproape nimic pentru ca dacă vei invata multă materie intr-o zi, vei uita tot. Spun din propria experiența. Recomandarea mea este sa-ți planifici materia pe zile adică sa zicem ca vrem sa învățam "Oxizii". Vom avea la dispoziție doua zile pentru ca in prima zi trebuie sa repetam noțiunile esențiale, iar in cea de-a doua zi sa facem exerciții. Cam așa va fi la toate lecțiile. Dacă esențialul este scris pe jumătate de pagina de carte sau o pagina de caiet mic, procesul de învățare nu va dura mai mult de o zi. Altfel, va trebui sa faci așa cu doua zile in funcție de numărul de pagini si de memoria ta.