|

Stie cineva cum as putea incepe o cariera in stand up si actorie?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Studiaza-i pe cei mai tari.
De afara iti recomand pe Dave Chappelle,e cel mai tare,pe Chris Rock,Eddie Griffin,pe Ricky Gervais,are si un show pe Netflix despre un depresiv caruia ii moare sotia si incearca sa faca haz de necaz despre viata lui nasoala, iti recomand si pe Louis C.K stiu ca e rasist, misogin si homofob dar are glume tari.
De la noi poti studia pe Teo, e cel mai bun, apoi Micutzu si Costel.bordea mhm,mhm,cam forteaza glumele.
Studiaza-i pe cei mai buni.
Este si asta o arta,de a scrie glume,de obicei trebuie sa folosesti personificari, ironie, sarcasm si absurd.
Dar mai presus de toate, sa iti creezi stilul tau trebuie sa iti traiesti viata si sa fii facut pentru asta, adica sa fi genul de om care rade la orice.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Din cate am inteles sunt cateva cluburi de stand up care pe langa "profesionisti" primesc si amatori uneori. Sau poti face stand-up la inceput pe social media ( pagina de Facebook, Youtube ) pana iti construiesti un nume.

La actorie habar nu am, dar presupun ca e ceva mai complicat.

| a răspuns:

Cu talentwinking

| a răspuns:

Te duci la Iumor

| a răspuns (pentru Nume6):

La iumor se duce oricine, aia nu e comedie e vulgaritate si destrabalare.Se duc toti prostii, din 300 de concurenti, vreo 3-4 au glume bune. Uite-te la Paul ala de a fost ultima data,numai glume neterminate impotriva crestinismului,vine el sa ne spuna ca Brancoveanu a renuntat la credinta de prost ce era.M-am saturat de dusmania asta fata de romani si valorile noastre,vino frate si fa misto de politicieni, de saracie, asta vrem sa auzim, sa radem, nu sa ne spui ca suntem prosti si tu mare smecher.