Salut, TPU! Am niste calorifere de fonta, de tip vechi, cum erau odata la bloc. Vreau sa le folosesc pentru centrala termica. Stie cineva cum le pot curata in interior? Probabil ca au ceva depuneri,...? (mai mult)
cine imi poate spune ce m-as putea face dupa ce termin Facultatea de Stiinte Politice.si unde sa o fac, in ce oras?
Buna Seara! Am si eu o intrebare. Vreau sa planteze un prun se poate planta un lastar de prun fara radacina daca il tai lastarul tanar fiind de prun si sa- l plantez in pamant ca lastarii de vita de vie...? (mai mult)
Salut,stie cineva depozite de mobila ori magazine care cumpara mobila folosita? Mersi.
Astazi am primit de la o prietena a mea un bonsai care il are de cateva luni si i- au cazut toate frunzele a vrut sa il arunce atunci mi- am spus sa il i- au eu si poate reusesc sa il fac bine!...? (mai mult)
Vreau si eu sa inchiriez o garsoniera in Bucuresti! La un pret bunicel, sunt studenta si am nevoie urgenta!
TPU am o casa la tara, din chilpici, care a fost tencuita cu ciment, fara a avea dedesub rapit (sarma), ideea e ca a crapat si m.am gandit pentru a scapa de crapaturi si totodata pentru a mentine si...? (mai mult)
doresc sa stiu daca stie cineva de unde pot cumpara conuri de brad sau pin? Imi trebuie pentru handmade
As vrea sa aflu si eu ce tip de boiler este mai economic. Eu in acest moment am un instant gpl si m- am gandit ca ar fi mai bun un boiler electric de 80l. Sincer nu stiu cu care as iesi in...? (mai mult)
Recomandare firma de curatenie in Iasi
Cum se curata mucegaiul de pe haine?
Va rog sa imi spuneau si mie un site unde pot găsi si eu o măsuta care are lungimea maxim 67cm, latimea Max. 60 cm si inaltimea maxim 75cm. Multumesc! Puuup! Astept răspuns...
Cum se numeste cablul electric litat? Am cautat pe net(dedeman, eMAG, bricostore) si nu imi da. Ce fel de denumire mai are?
Buna seara am Si eu niste intrebari... 1. Vreau sa- mi plantez vita de vie alba, dar vreau sa o plantez in ghivece de flori pana se maturizeaza se poate face asa si apoi sa o plantez dupa ce are radacina...? (mai mult)
Cu ce pot scoate guma de pe acesti blugi file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/Fotografie4934.jpg? Am incercat cu acetona, cu un cutit, cu fierul de calcat, i- am bagat chiar...? (mai mult)
Se apropie olimpiada de toamna(corijarea).eu si inca 10 colegi am ramas.as vrea sa imi raspunda cineva care stie.se spune ca daca scoala are multi repetenti ii scade din, , stelute, , din...? (mai mult)
Cum scot o pata de superglue de pe colanti? dau funda :-* :-*
Buna,vreau sa achizitionez electrocasnice pentru bucatarie si nu stiu ce firma sa aleg si mai ales de la ce magazin. Pareri?
Un cizmar poate sa-ti schimbe culoarea talpii adidasului/tenisului?
Cat nispis cuartos trebuie pentru 50 m2( metri cubi)? Multumesc
Stie cineva ce floare este asta, cum se numeste si cum se ingrijeste :) si daca este vreun sezon anume de procurare acestei...? (mai mult)
Salut sunt din Satu Mare si m- ar interesa o casa pe care o inchiriaza cineva pentru o noapte ca sa ne adunam cu prieteni acolo si sa ne distram daca stie careva dintre voi un loc sau cv va rog sa imi ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un apartament cu 2 camere in Galati in care sa imi pot face majoratul, nu am nevoie de nu stiu ce lux, ci sa fie ceva acceptabil ca si pret. Imi puteti da niste idei va ...? (mai mult)
Locuiesc la bloc la ultimul etaj. In baie si bucatarie mi- am montat tavan de lambriu PVC si izolatie de vata minerala. Dupa putin timp intre vata minerala si lambriul PVC s- a facut condens. Ce trebuie...? (mai mult)
Am dat super glue pe o canapea din piele si nu stiu cu ce sa curat. Daca trag de,, pata"" se rupe si pielea. Ajutati-ma va rog! Cu ce pot curata?
Un geam de grosime mai subtire se taie mai greu sau mai usor fata de un geam de grosime mai mare
Stie cineva ce desert pregateste Buddy Valastro in reclama Faces on TLC? Multumesc. :-)
Cum se duce o pata de cerneala sau pasta de pix veche?
BUNA ZIUA, am o casa la tara si de cateva zile au aparut mai multe gauri in pamant, in curte, dar fara musuroaie, intrebarea este de la ce animal pot fi facute, avand in vedere ca nu sunt musuroaie,...? (mai mult)
Este plin prin oras de fotolii puf, din acelea pe care te sezi si se muleaza pe tine. Sunt pline cu bilute de polistiren. Imi puteti spune unde gasesc in Bucuresti niste bilute din acestea...? (mai mult)
am o autofiletanta de 18V si acum 5 zile am fortat- o urat de tot, am bagat niste suruburi lungi in coamele de pe casa si am tinut- o mult in praf de tigla pentru ca am avut de schimbat tigla...? (mai mult)
Salut, pot gasi undeva folie, ceva care sa acopere un dulap si sa arate cam asa? http://blog.gelutrade.com/wp- content/uploads/2014/03/usi_glisante_furnir_.jpg am mutat un dulap in alta camera si...? (mai mult)
Cum este mai convenabil hidrofor sau apa curenta?
As vrea sa am curent electric la vreo 40 de metri de casa ( intr- un garaj ), şi mă gândeam sa trag doar faza(printr- un fir monofilar destul de gros). întrebarea mea ar fi dacă as putea...? (mai mult)
Cum atrag gândacii fără să-i omor pentru a-i captura?
Trebuie sa pun termopane la un apartament cu 2 camere, PARTER, unde iarna e frig si curent. Ce izoleaza mai bine? 1. 3 camere rehau, alb, cu sticla de 24 lowe cu argon, feronerie roto SAU 2. 5...? (mai mult)
Buna :) V- a rog ajutati- ma! am o pereche de nike air max si partea de sus e din material alb, am fost ieri la un festival si a plouat, acum nu le pot aduce la starea normala, ce sa fac si cu ce sa...? (mai mult)
Cred ca e al 3- lea site pe care pun intrebarea asta si sper ca macar aici sa am succes in gasirea unui raspuns. Situatie: am achizitionat un teren de 700 mp si vreau sa- l curat. E putin denivelat,...? (mai mult)
Vreau sa ma mut intr-o zona in cluj. Imi puteti arată oferte? Cel sau cea cu cea mai buna oferta castiga un iPad 3 negru de 16 gb
Stie cineva cat costa mp de pal? Mai precis in Craiova :)! Multumesc celor care raspund :)!
De cateva zile, un curcan are o unflatura cu lichid undeva pe burta, vreau sa stiu daca poate fii tratata. Vreau raspunsuri rapid.
De unde pot cumpara bete pentru inghetata? Sunt din Bucuresti.
Stie cineva ce pret au legumele in zona localitatii Gradinari jud Olt?
Ce putere electrica este necesara pentru alimentarea unui incubator cu 100 de oua?
Cum se conecteaza un generator de curent alternativ monofazat la instalatia electrica a unei case?
In ce luna capata culorile toamnei urmatorii copaci? Alun Nuc Visin Cires Mar Par Merisor Mesteacan Stejar Salcie Zarzar Doar la care stiti zice-ti
Salut mi- am cumparat niste ochelari si mi sa desasamblat de la rama chestia care vine pe ureche, am fost cu ea la magazinul resectiv si cu actul de garantie, cica (nu e problema lor legata de rama )...? (mai mult)
Dau funda! la cine imi spune de unde imi pot cumpara niste scule de tamplarie sechand hand(abricht cu grosime, banzic vertical, freza) asa la pret mai mic :*? (mai mult)
Ce bautura merge pe langa ceva dulce, un tort?
Hello,imi poate spune si mie cineva cum pot scoate o pata de pe un tricou alb? Pata nu stiu de ce este, m-am trezit dintr-o data cu ea pe tricou.Am incercat de 4 ori cu Venish si nu se ia.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!