Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Peste 2 saptamani imi fac camera, dar nu stiu inca ce culoare (sunt fata dar nu prea vreau roz) eu m-am gandit la ceva deschis, vreau sa arate mai fresh :)), si o sa imi schimb si mobila, ...? (mai mult)
Hei! Am si eu nevoie de cateva sfaturii Imi redecorez camera si vreau sa mi-o fac in 2 culori.Camera este mare iar pe la mijloc este o "arcada". sper ca inteselegeti ce vreau sa spun. Arcada o voi face...? (mai mult)
am gazon in curte si am vazut ca are muschi (din aia care cresc pe copaci)ce ar trebui sa fac sa scap de ei?
Vreau sa am o camera plina cu fel si fel de chestii dar nu stiu cum sa o decorez.Am 12 ani. Dau funda! Ce credeti voi ca mi s-ar potrivi?
Ce pot sa le fac la niste vecini de la etajul 1 care cheama mereu politia la toti vecini si a chemato si la mine odata dar ma mir cum au auzit ei pentru ca eu stau la etajul 4 si la vecini de deasupra...? (mai mult)
Folositi un robot de bucatarie? sau stiti daca merita banii? m-ar interesa unul la un pret mediu, sub 2.5mil. Merci.
Ca sa beneficiez de programul prima casa trebuie sa fiu neaparat casatorit?!
Cum scap de molii?
De ce eu nu am voie sa deschid un subiect nou pe forumul de la FARMERAMA? Funda :*:*:*
As vrea sa imi cumpar un animalut si nu prea stiu ce! am nevoie de ajutorul vostru
Vand Teren Intravilan, 2100 mp, Deschidere 8, 50 metri. 8 euro mp (negociabil). Utilitati : Apa, Gaze, Lumina, Cablu, Telefonie, Internet, totul la strada. Soseaua este asfaltata, si in curand...? (mai mult)
Imi putetii da si mie o idee : la vara vreau sa imi zugravesc camera de la sat si nu stiiu ce culoare, Voii fetelor ce culorii vi`ati zugravio?
De la ce magazin din roman pot sa iau cablu de date
Este un lucru normal ca un chiocel sa fie negru rosu si transparent si + inalt de 35 de cm?
Buna as vrea sa stiu ce flori de geam as putea cumpara? as vrea ceva superb
Va rog sa imi spuneti cum pot sa curat un rezervor de o tona, in care a fost motorina. As vrea sa il folosesc in irigatii. Orice sugestie ajuta.Ms anticipat.
Buna am 15 ani si as dori sa imi fac camera altfel. sa schimb look`ul ce mi-ati sugera? eu acum am camera roz cu galben si mobila negru cu maro eu ma gandeam sa imi vospesc camera[nu stiu ce culoare]...? (mai mult)
Cand apare margaritarul in padure?
Cine stie cum arata (fizic si moral) Mircea Eliade in copilarie?
Http://fripta.com/u.php?user=Georgyana111
Voi cum faceti sa va organizati timpul mai bine si sa mentineti cat mai ordine in casa? Ma ajutati si pe mine cu niste trucuri ceva?:D
Cum se pregateste popcorn, acasa?
Cum se altoieste un nuc?
Vreau sa stiu care culoare de parchet este la moda si da un aspect mai elegant camerei si o face mai spatioasa? Am luat un parchet mahon dar problema e ca incaperea e micuta si s-ar putea sa para intunecoasa....? (mai mult)
De curand, am renovat in casa si as vrea sa curat jaluzelele. Dar in special acel sistem de prindere de tavan, pentru ca nu l-am scos si acum s-a murdarit. Am observat ca are niste clipsuri, am...? (mai mult)
Cum curati o pereche de pantofi crem, patati? am o pereche de pantofi (din piele)crem, sunt foarte draguti si nu as vrea sa ii arunc, problema e ca am iesit cu ei cand ploua si a intrat multa apa...? (mai mult)
spuneti-mi si mie cati saci de ciment a cate50kg sacul, intra intr-o camera de 3 metrii patrati? as vrea sa stiu si cat glet intra tot in aceeasi camera de 3 metrii patrati...multumesc
Cam cat costa ca sa faci un dormitor, adica parchet+termopan+zugravit?:).
As vrea ca in acesta primavara-vara sa imi costruiesc o casa.Nu stiu cam la cati bani sa ma astept. dispusa fiind sa cheltui in jur a 50 000 euro.Doresc o casa din lemn cu etaj pe o amprenta de max 90 mp,...? (mai mult)
Vreau sa fac o farsa de 1 aprilie ce imi recomandati 1. vreau ceva pentru un coleg da nuci el sa nu se supere 2. vreau ceva pentru fratele meu da sa nu il doara (prea tare:))) 3. vreau ceva pentru...? (mai mult)
Ce copaci cunoasteti voi ( asa mai speciali care pot fi plantati in Romania / exemplu: tei, brad, plop, stejar etc. )?
O metoda de a scapa de ramele din ghivecele cu plante si flori fara a scoate planta afara
Mi-a fost recomandat site-ul http://www.teknofm.ro/. Ce parere aveti?
Salutare ma voi muta in garsoniera mea si sincer am o problema cu decorarea aesteia, camera are un parchet laminat de culoare albastru iar eu nu stiu ce culoare si mobilier s iau si pe ce culoare...? (mai mult)
Exista un erbicid pentru combaterea bruienilor din culturile de morcovi in comert numit ALFALON va rog sa imi spuneti daca stiti daca a aparut un alt produs asemanator cu acesta si cu aceleasi proprietati....? (mai mult)
Am o curte unde capatul curtii e un deal ce are o inclinatie de 45 de grade latimea e de 14 metrii, doresc sa construiesc doresc sa introduc in deal o constructie de 14 metri latime inaltime 3 metri si...? (mai mult)
Aveti aidiuri de fete din tulcea de 14 ani?
Am spart o ușă de la cabina de duș. Se găsesc pe undeva doar uși ale modelelor de cabină sau se poate da comandă de o ușa exact ca aceea? Ajutor, vă rog. Am căutat pe net dar nu am găsit nimic...? (mai mult)
Salll! Cum pot scoate petele de sange dupa un tricou?:D Ierii cand am fost in parc cu rolele prietenul meu cel mai bun a sarit pe mine ( a vrut sa ma ia in brate) si am cazut pe un ciob. m-am taiat putin...? (mai mult)
Bunaaaaa TPU, imi doresc un pui de labrador si vreau sa adopt unu, ma poate ajuta cineva in sensul asta? Va raman recunoscatoooor!
Care sunt minkarurile traditionale in moldova?
Buna imi ziceti si mie cum scam de purici de la orhidee? funda!
Vreau si eu o idee pentru cum sa imi decorez camera specific ca sunt baiat si mai ales vreau ceva serios si pareri serioase si ceva la moda...
vreau sa construesc un lac de pesti pe o suprafata de 1000 m2 cine imi poate da ceva sfaturi s-au relatii sint binevenite, cu privire la indiguiri, ce iarba se seamana pentru intelenirea digurilor...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog si mie ce inseamna fiecare valoare de pe contorul electric:contorul este enerlux M 1.8.0/09576.272/T 1.8.1/04372.262/T1 1.8.2.01/05098.547/T2 1.8.101/042826.611/T1 1.8.2/05204.012/T2 1.8.001/09381.158/T Este...? (mai mult)
Caut sa inchiriez o garsoniera mobilata(la bloc sau vila/casa) in Iasi ( cat mai central, zone ca: Gara int., Copou, Unirii, Tudor, etc) preferabil de la persoane fizice. Ma puteti ajutaa? Dau funda....? (mai mult)
De ce nu imi intra apa in masina de spalat whirpool5054?
Vi se pare naspa culoarea asta de camera? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/2/7248/5163094/2/mobila1.jpg%3Fwidth%3D480%26height%3D700& imgrefurl=http://www.apropo.ro/life-style/moda/turcoaz-culoarea-anului-2010-5163094&...? (mai mult)
Buna sunt aexandra sunt casatorita si mi-am inchet studiile nu am fost a facultate si mi-a parut rau eu am crezut ca aceasta decizie a fost una buna sa imi inchei studiie. voi ce credeti a fost o idee...? (mai mult)
Buna tuturor m-am plictisit de actualul aspect al camerei mele si as vrea ca sa o decorez cu cateva lucruri facute de mine dar si de altii camera este spatioasa peretii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!