|

Ce recomandați impotriva gongilor de bucatarie "ruși"? Am dezinfectat si deratizat bucataria de 3 ori pana acum, iar cu spray de tantari dau zilnic, dar ei tot apar de undeva. Nu prea ar avea de unde sa vina, pentru ca totul e sigilat, am plasa la geamuri, casa toata deratizata, probabil am adus vreunul pe haine si s-a tot inmultit. Suna prostesc dar, nu stiti un fel de capcana pentru ei? Sa ii fac pe toti sa iasa si sa moara. Sau daca stiti o solutie care omoara si ouale aceastora. Mi-ar fi de mare ajutor raspunsurile! Multumesc!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu veti scapa de acele goange pana ce intreaga cladire este infestata cu ele!

Vorbeste cu administratorul blocului si organizati dezinsectare generala repetata (la 2 saptamani) cu o firma specializata!
Dezinsectarea trebuie facuta in INTREGUL bloc, in ACELASI zi, altfel unele pot scapa si nu scapati!
Actiunea TREBUIE REPETATA de 1-2 ori, la intervale de 2 saptamani, pentru a distruge si eventualele "generatii" ulterioare.

Daca sunteti mai multe blocuri apropiate, actiunea de dezinsectare trebuie facuta si la cealalte blocuri, in ACELASI zi, dar inclusiv locurile de depozitare ale gunoaielor (zona containerelor), precum si subsolurile /pivnitele!

Daca careva locatar nu poate fi acasa in zilele dezinsectarii, sa-si lase cheia la un vecin sau la administrator.
In caz ca cineva se opune, puneti-i in vedere ca va suporta singur o noua actiune de dezinsectare, daca nu se reuseste acum, din cauza lui!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Noi în Banat îi numeam șvabi.
Găsești insecticide la magazin.
Dar trebuie combinate cu o igienizare completă a spațiului, fiecare colțișșor din dulapuri, podea, vase de bucătărie, tot. Apoi aplicat insecticidul pe podea, și repetat peste trei zile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deaia se numesc ruși, pentru ca odata ce te-au invadat este foarte greu sa mai scapi de ei. Transnistria, Ostenia, Crimea și Donebas ar fi doar exemplele cele mai recente. Și lista este deschisa :)
Glumesc, uite aici, poate te ajuta:
https://www.hunker.com/13420906/how-to-get-rid-of-kitchen-bugs
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează