Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
Sunt niste praline o cutie îngustă si lunga la 15 lei.Nu stiu cate praline sunt se numea cherry roses.Se merita sa dau 15 lei pe o cutie? Funda®
Ce cuvant incepe cu D si se termina cu A are 10 litere, si alt cuvant incepe cu C si se termina cu i, are 9 litere, nici eu nu imi dau seama ce o fi. si trebuie sa aflu. stiu ca se poarta, e elastic,...? (mai mult)
Daca de exemplu consumi gelatina (la plic), sub forma de bautura, adica nu o lasi sa se gelatinizeze, are acelasi efect ca si cand ai manca-o?
Se dovedește că sentimentul de împlinire este mai puternic pentru cei care își exprima recunoștința, chiar și pentru activitățile "obișnuite". Oamenii sunt mai fericiți atunci când aduc mulțumiri,...? (mai mult)
Buna Deci faza e ca imi place de un baiat. L.am vazut pe facebook si din acea clipa mi- a placut si vorbesc foarte serios chiar il plac. Am salvat cateva poze cu el pe care le- am gasit pe facebook.El...? (mai mult)
6 moto-uri la Mafia. Gen Odată ce ai intrat, nu e cale de ieșire. S-a întâmplat! M-ai lovit, te lovim. Un cuvânt de onoare este în valoare de sânge.
Buna TPU cum pot face dintr-o hartie de 1 leu in 100 lei? http://www.220.ro/faze-tari/Schimb-1-Leu-In-100-Lei/hJ3OEcbBo7/
Https://www.youtube.com/watch?v=HyJxZ8LXPcI Observati vreo diferenta intre 2:30 si 2:40? Indiciu : uitati- va la podeaua holului. Credeti ca e o greseala a staff- ului, sau de fapt totul era doar in...? (mai mult)
funda. stie cineva sa editeze foto culoarea parului? daca da dati add la gamers_republic23@yahoo.ro pe Y!
Sunt intr- o situatie destul de ciudata, a inceput ieri fosta iubita a unui prieten de al meu sa vorbeasca cu mine pe facebook si imi zicea la inceput ca e suparata si chestii de astea si eu inceracm...? (mai mult)
Buna TPU, Va rog spuneti-mi si mie niste firme de incredere care angajeaza ursitoare pentru botez din Bucuresti, jud. Iflov! Fundita!:*
Tocmai am adaugat prima mea poveste pe wattpad. Daca aveti cont, scrieti-l intr-un comentariu ca sa va dau follow si poate imi spuneti si parerea voastra :D :) Multumesc!
Hei salut! ma cheama gabriel si nu stiu ce nume sa-mi pun pe facebook ma puteti ajuta?
Voi ce faceti cand va plictisiti in timpul liber?
Ce parere aveti despre relatiile sexuale intre frati biologici?
Observ ca multi utilizatori nu respecta regulile minimale pentru a posta o intrebare (mari greseli gramaticale, limbaj obscen, cer rezolvarile temelor de acasa)si totusi au intrebarile acceptate. ...? (mai mult)
Cine poate sa imi faca un desen dupa niste idei date de mine?
Îmi poate trimite cineva soundtrack- ul "Alcoolul dăunează grav plictiselii!" sau ceva de genul? L- am avut odată în fișierul cstrike din CS 1.6, dar am șters jocul și nu știu cum să mai dau...? (mai mult)
Ce ati facut la simulare? Ma refer mai mult la subiectul 3, ca in rest au fost niste banalitati. Si la subierctul 3 era usor daca invatati, dar eu neinvatand nimic, am conceput singur din amintirea...? (mai mult)
Hei! Daca azi la simulare am inceput pe a 2- a foaie de examen din coltul din stanga sus (adica langa chenarulu in care completezi numele) in loc sa incep de jos din centru (adica sub acel chenar) are ...? (mai mult)
Off am atatea sa spun :(. Ma simt asa de singur... m- am mutat cu locuinta acum 2 ani si pur si simplu nu am reusit sa imi fac niciun prieten.Nu stiu daca sunt eu sau ei de vina. la scoala sunt...? (mai mult)
Fetelor, sunt curios cum ne considerati voi pe noi, baietii...Va e ciuda ca noi suntem mai puternici ca voi? Va e ciuda pe noi ca nu putem sa ramanem insarcinati?:))? Va e ciuda ca voi nu puteti sa ne...? (mai mult)
Ce inseamna mai exact mafiot. Am auzit de mafia gomora, ce fac ei? Am auzit ca o data ce ai intrat intre ei nu mai e cale de intoarcere. Adica ce secrete au ei asa de mari. Am vazut filmu...? (mai mult)
Voi astia care purtati ochelari va spalati lavetele din microfibra in masina de spalat?
Ce putem sa le luam colegelor de 8 martie! Ceva simbolic ca ele sunt 19 iar noi 8.
Toti aveam oportunitatea de-a juca, dar mai rar apare sansa de-a castiga. Unde-i "ascuns" secretul triumfului sau a esecului?
Cum as putea provoca... un barbat linistit?:D
Am 5 sute de euro ce sa fac cu ei?
Baieti...voua chiar va plac buzele pline la o fata?
Dau funda ...cine imi spune si mie cum ma pun intr.o relatie pe facebook.dau sa ma pun intr.o relatie da cand dau sa pun numele prietenului meu nu il gaseste.:|
Stie careva pe cat e nascut parintele calistrat de la vladiceni :-?
Ce se intampla de tot imi bazaie Tv-ul? Zici ca este o fantoma turbata
Toata lumea stie energizantele ROCKSTAR, cine imi poate da fontul/textul (cum s-o fi zicand) ala de pe logo are funda.
Cum ma pot imprieteni din nou cu un baiat? ne stim de 7 ani si avem incredere unul in celalat. Eu am gresit spunanadu- i unei fete o chestie zisa de el si s- a suparat, nu vrea sa mai fim prieteni, il...? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog niste fonturi misto pentru introuri :) Dau funda
Fetelor,preferati baietii cu buricul scos in afara sau bagat inauntru?
Ce inseamna daca in noaptea de Boboteza visez pe cineva? Se spune ca daca visezi pe cineva in noaptea aia acela va fi sotul tau e adevarat? P.S. Am visat aceeasi persoana 2 ani la rand.
Stiti daca sunt camere de supraveghere in h&m in cabina de proba?
In ultima vreme am inceput sa visez ca ma culc cu baiatul de care imi place? Ce inseamna chestia asta?
Salut Imi merge incredibil de greu Laptopul, mai ales dupa ce il deschid dimineata, trebuie sa treaca vreo 20 de minute pana isi revine putin. Toate paginile mi se blocheaza si trebuie sa astept 5 min...? (mai mult)
Salut, eu am inceput anul acesta sa invat engleza caci la mine in scoala se invata franceza.As fi foarte recunoscatoare daca mi- ati explica cum sa conjuga verbele la trecut sau sa- mi trimiteti ceva de...? (mai mult)
Stie cineva ce o sa pice la simulare la romana?
Dupa parerea voastra, care e cel mai de pret lucru?
Salut TPU;) Este normal asa ceva? http://postimg.org/image/krumm9295/
Poza mea de profil e facuta de mine sau e luata de pe internet? Spuneti si de ce
Ce inseamna mogdaleata? De ex. cand te referi la o fata O face unul pe prietena mea cea mai buna mogdaleata si nu stiu concret ce inseamna Unii mi-au zis ca vine de la ganganie
Sall. Ma ajuta si pe mine cineva cu cateva vorbe despre horoscop (atat cel european cat si cel chinezesc), si despre taur\cal. Repejor, mersi, dau funda;)
Mi-a scris cineva cuvantul "selsevrium" si a zis ca e in turca. Ce inseamna? Este vorba de o fata care ma place:)
De ce atunci cand incerci sa-ti faci mila de un om sarac acel om nu se va multumi cu cat i-ai dat si a doua zi iti va cere din nou mai mult?
Cate martisoare ati primit pana acum?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!