Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
am si eu o intrebare:unde as putea sa imi ascund tigara electronica in casa?
Cum pot scapa de frica de intuneric?
Helăăău TPU! Vreau niște idei pentru a îmi scrie numele Loredana pe Facebook! Fundita!
Ce ati face daca ati afla ca mai aveti cel mult 2 ani de trait?
Care este faza cu Bendtner asta? Si de ce toata lumea ii spune LORD Bendtner? Imi puteti spune toata povestea si cum a inceput toata faza?
Cum pot sa devin un vloger de succes?
Cum pot sa strang mai multi abonati la canalul meu de Youtube? Am doar 16 abonati si daca as ajunge pana la 100- 150 ar mi minunat pentru mine. Linkul de la canal e aici :https://www.youtube.com/user/thesoke21...? (mai mult)
De cate ori ieseam cu unul din prietenii mei el aducea in discutie masonii si imi zicea ca el gandeste ca ei. Cum gandesc astia?!
Daca razi mult si des e posibil sa tim se largeasca gura?
Salutare TPU, ieri am fost in parc și am avut ocazia să fac poză cu 3 turiste, adică 3 fete din China, aveți idee cum pot găsii numele unei persoane după poza? O aplicație ceva? Dau funda....? (mai mult)
Ce este pe 15 februarie? Fundita
Stie cineva de ce acesti studenti urasc evreii? https://www.youtube.com/watch?v=gAyFlByb64M
Vreau si eu monologuri(fete) pentru un casting.
Ca salut. Va rog sa ma iertati, stiu ca nu e subiectul la locul potrivit In seara de Sambata spre Duminica la data de 14.02. 2015 la adresa unde locuiesc in Bucuresti. am visat cum un politist m- a intrebat...? (mai mult)
Hei...cine stie cum se numeste fata? Cea din linkul de mai jos. http://wheretoget.it/look/468123 Urgent pls.Scuze pentru. categorie.
Ce parere aveti :"Prietenia- i jucarie/ Cand n.ai timp de armonie/ Te ingropi numai in vise/ Sa ajungi in paradise/ Dar in viata tre' sa speri/ Nu stiu cate primaveri/ Vei ajunge cat mai sus/ In Raiul ...? (mai mult)
Ce definitie i-ati da voi iubirii?
Am vazut mai demult un tatuaj care era cu o cruce si un dragon sau balaur nu stiu sigur ce era poate cineva sa- mi dea o poza cu acel tatuaj sau sa- mi zica pe site pot sa- l gasec? si ce inseamna acel...? (mai mult)
Ce țigări îmi recomandați? Sunt fata si nu sunt la început nu slabe gen glamour.
Te enerveaza userii care raspund la o intrebare care ai pus-o acum 1-2 saptamani?
Siti site uri cu povesti in limba franceza?
Numai mie mi se pare greţos şi abominabil că din 16 întrebări câte sunt pe prima pagină, 13 sunt scrise agramat? Unii se exprimă atât de prost încât nici nu înţelegi ce vor, făcând abstracţie...? (mai mult)
Care-i faza cu tumblr asta? De ce va place asa mult?
Salut. Voi ce va doriti cel mai mult si ce varsta aveti?:D
BUNA.Vreau sa-mi fac un test de inteligenta, unde pot sa-l fac?
Aveti incredere in clar vazatori?
Am 18 ani, in vara termin liceul si as vrea sa plec in afara Romaniei ca Au- Pair! Se gasesc repede familii? Eu as prefera sa merg in Anglia, pentru ca ma descurc mai bine cu limba engleza ...? (mai mult)
Ce animal de casa ai?
Daca imi place de un baiat dar el nu stie... Cum pot sa ii zic?
Era un banc cu un roman care era intr- un avion cu mai multi un chinez, un francez si mai erau da nu mai stiu bine, fiecare se lauda cu ce aveau in tara lor. Si cand trebuia sa spuna romanu a spus ceva...? (mai mult)
Am visat cu un preot imbracat in negru e semn rau?
Am un subiect, zic eu, interesant de 'conversat' si anume pregatirea si evolutia pe plan profesional/profesional. Este evident faptul ca multa lume gandeste asa:fac 12 clase, iau bacul, intru la o facultare,...? (mai mult)
Daca numai ai incredere in femei esti misogin? adaug intrebarea ca cineva m-a facut misogin pe chestia asta
Vloggeri din constanta cunoasteti? Daca da imi puteti da link spre canalul lor de youtube?
Care este ora spiritelor rele?
Cum sa imi alint iubitul? Este prima mea relatie! :)
"?" - la un astfel de intrebare ce raspuns ati da?
Heii TPU :) cum scap de teama de a ma bate cu mai multi baieti de odata? Nu vreau sa aud raspunsuri de genu "Bataia nu e cea mai buna optiune" sau "Fuga e rusinoasa dar e sanatoasa" Cum scap de aceasta...? (mai mult)
Vineri,13 se spune ca este ziua blestemata.Ce se intampla daca porti haine negre?
Aveti un jurnal? Daca da, ce scrieti de obicei in el?
Cat mai costa pachetul de tigari dunhill negru/albastru la un chiosc din fata blocului? 15 lei sau 15, 50? cat mai rapid va rog.
Esti o persoana rebela sau regala?
Ce faceti cand o persoana mai in varsta va cere locul intr-un mijloc de transport public?
Ce parere aveti despre o femeie de 41 de ani care sta toata ziua si nu face nimic de mancare, nu spala o cuvertura, o fata de perna, nu o intereseaza ca baiatul ei vine de la scoala la ora 14:30 mort...? (mai mult)
Tot văd în ultima vreme știri despre cum toți masculinii între 20 și 35 de ani vor fi luați cu japca la război în caz că ne atacă rușii. Bine, pe lângă faptul că astea- s știri inventate...? (mai mult)
Scuzati daca am gresit categoria,. Salut TPU. N-am idei ce sa fac la desen.. Cam ce sa fac pentru o tratare decorativa? Mersi anticipat :) Dar sa fie original :)
Unde mergeti de Valentine's day?
Ce subiect nu exista pe wikipedia
Credeți că putin ar vrea să ne ia țara. Noaptea mă gândesc că tancurile și elicoptere și avioane cu soldați rusi. Vreau să mai trăiesc în România nu sa mor odată cu oamenii care îi...? (mai mult)
Daca ați fi Justin biber ați intra in illuminati (ca restul vedetelor apreciate pentru ca d-aia) ca sa nu mai fiți hulit si toate astea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!