Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Cand cunosteti pe cineva, la ce va uitati prima oara?
In ultimul ep a lui Zmenta spune ca Vlad Coste se-a facut reclama pe spatele lui, si intrebarea e cum si de ce?
Tocmai am terminat o fotografie in photoshop, pareri? https://www.facebook.com/video.php?v=808823842524817&set=vb.100001916272017&type=2&theater
Maria Valverde si Mario Casas mai formeaza un cuplu?
Care este tara in care ati dori sa locuiti? De ce? :)
Ce ati face daca din intamplare va ia cineva cu masina la ocazie, un necunoscut sa zicem si incepe sa mearga din ce in ce mai tare cu masina, iar voi sa strigati, sa racniti la el si el sa nu va bage...? (mai mult)
Buna la toata lumea! Sunt noua pe acest site si as dori sa va aflu parerile voastre in legatura cu un subiect.Din punctul vostru de vedere cum ati vedea o relatie intre 2 veri de gradul al doilea?
Salut, am o problem destul de grava. Sunt in scoala de soferi si am un instructor infernal. Tipa la mine, ma face sa- mi pierd concentrarea si mai gresesc. In loc sa- mi explice greselile, el tipa si...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat.Imi caut de munca si dupa atatea cautari mi- am gasit insfarsit cv si trebuie sa ma prezint la interviu doar ca exista o problema. Iubitul meu sta la 30 de km de mine si el munceste...? (mai mult)
Este adevarat ca abraham mateo stie romana?
Va deranjeaza mult fetelor daca un baiat cu care iesiti, nu va provesteste cine stie ce mult despre viata lui (ma refer mai mult la partea personala, trairi, intamplari, nu la hobbyuri sau chestii ...? (mai mult)
Ce lucruri ati facut pentru ca a fost necesar si nu pentru ca ati vrut voi?
Vi s-a intamplat vreodata sa ramaneti blocati in lift?
Exista pe aici persoane care nu se regasesc in propiul corp?
profesoara mea de mate e plecata peste hotare cu parintiimei pina in luna martie. ma intelegeam extrem de bine cu ea si desigur ca ma ajuta in momentele grele. aveam numai 10 pe semestru. acum...? (mai mult)
Buna TPU... Cum pot gaurii monede? Multumesc.
Spune-ti-mi un salon de tattoo in Craiova dar nu sfinx va rog frumos, multumesc
Ce gand ti-a ocupat mintea in ultimul timp?
Care este motto-ul tau in viata?
Intr-o propozitie, cine esti?
Va faceti selfie-uri?
Ce parere aveti despre Adrian Corduneanu? :))))))
Voua de ce va plac cadourile? As fi pus "daca" dar stiu ca 90% din persoanele de aici, daca nu mai mult, le plac asa ca ar fi fost idiotesc. Dar ma intreb de ce. Va face sa va simtiti mai bine? Care ...? (mai mult)
Salut, sunt cu o fata de aprox 3 luni, ma gandesc la ea zilnic dar ma enerveaza chestia asta, ca imi vin in cap idei, ceva frumos ce sa- i fac(compliment, cadou, etc.), dar simt ca nu merita din...? (mai mult)
Pe ce ai prefera sa cheltui banii, pe lucruri materiale sau pe experiente?! De ce?!
Care este lucrul de care ai avea nevoie acum ca sa poti spune ca esti fericit/a?
Cat de mult depinzi de ceilalti? De parerile lor, de prezenta lor?
Cate cartuse de tigari sunt intr-un bax?
La cât vă culcați de obicei? (În vacanță și în timpul școlii)
1.Care este scopul vostru in viata? 2.Pentru ce traiti?
Vreau si eu 2 cele mai emotionante mesaje de aniversare pentru mama si 2 pentru cei mai buni prieteni.
Care sunt artistii vostri preferati de pe DeviantArt? Puteti face o mica lista, dragut ar fi daca ati avea mai mult de 3 in ea.ty.
Maine voi da o petrecere in pijamale si am nevoie de idei creative, va rog!
Salut.Vi se pare tatuatul un pacat? ...sau ma rog, ceva rau? Nu tatuaje cu demoni, dragoni, serpi sau alti bilibistroci, ceva mic, numele unei persoane dragi sau cum are un cunoscut artist de la noi pe...? (mai mult)
Un lucru mic la început.Se atinge cu mâna, Se lungeşte când o atingi şitragide ea...Se trece uşor printre sâni, .Se începe apoi să se coboareuşor, pînă ajunge la destinaţie, .Şi se introduce...? (mai mult)
Buna Intrebare pentru baieti: Este gresit sau ciudat sa intre fata pe baiat pe facebook? 1. V- ar place sa va abordeze o fata pe facebook? 2. Ce ati vrea sa va intrebe acea fata? ...? (mai mult)
Hei. Care e faza cu Five nights at Freddy's? :)) Despre ce e vorba?
Hei salut! Imi puteti spune un site care imip ot masura iQ!
Da-timi va rog niste fraze gen Adelin nu are acces la net. Netul are acces la el. Multumeac
Spunetimi si mie niste fraze gen: Doar Adelin poate scrie cu pana care e inca pe pasare. Cat mai multe.
Bună TPU! Pe prietena mea o cheamă Valentina. Poate să-şi serbeze ziua de Ziua Îndrăgostiților?
Un sot ar trebui sa se priceapa si la chestii "feminine" in casa /familie,ce parere aveti? adica daca lipseste nevasta sa stie sa faca de toate, cam asa!? ca de exemplu..??
Buna, TPU.Vreau sa va anunt ca m- am hotarat sa candidez si eu pentru ``userul anului`` pe 2015. Acuma sa va spun si ce- o sa fac pana- n decembrie, ca sa stiti cum stati.Vedeti ca sunt foarte hotarat! ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre vloggării români Zmenta, Satana, Mikey Hush etc? Îi urmăriti?
Credeti ca banii aduc fericirea?
Buna dimi TPU.ro... Ce faceti astazi? Vreau si eu idei pentru ziua asta. :)
Acum 3 zile a murit prietena mea, eram certat cu ea. acum o visez in fiecare noapte, in vise imi spune sa o urmez, si noaptea ii simt prezenta. ce inseamna asta?
Hey, am o micuta curiozitate:) De ce in zilele noastre barfa te face mai interesant? Adica am colege care ii barfesc pe ceilalti si sunt foarte populare! Atat de rau am ajuns? Sau chestia cu injuratul,...? (mai mult)
Cineva treaz la ora 1; 54?
Care a fost mesajul miscarii hippie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.