Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
M-am batut cu unul la scoala, ne-am dus pe o strada iar chestia ciudata e ca in timp ce ne bateam el si-a luat ghiozdanul si sa retras.De ce? Funda promit!
Pot face partajare cu cineva pe mess? Funda ^^ doresc un raspuns simplu 'nu' sau 'da', daca merge va rog sa-mi ziceti cum :)
Bune TPU! Caut conturi mai mari de lv 10, nefolositoare si cu ID, parola si email PLS FUNDA!
Cum poat afla cine ma suna cu numar privat?
Ce poti sa faci de Craciun cand ai 23 de ani, esti singur si nu prea ai prieteni si locuiesti cu un tata alcoolic care te streseaza si nu te lasa in pace deloc?
Craciun fercit tuturor!
Ce v-ar placea sa primiti de Craciun/Revelion care sunt dorintele voastra.cel mai bun raspuns va primi o funda :D
Un producator de reviste din Anglia mi-a trimis un calendar pe 9 decembrie (in Spania) si nu a ajuns inca, ajunge pana pe 31 decembrie?
Buna TPU astazi e cea mai proasta zi Azi e cracinul si nimeni nu vrea sa vina cu mine la colindat si nu vreau sa ma duc singur. M-am saturat de ea viata
Buna. Cat trebuie sa stea vinul la fiert in cratita daca vreau sa- i scot tot alcoolul din el? Nevasta face vin fiert dar eu cum sunt pe medicamente ma gandeam sa gust si eu o ceasca. Cine se pricepe, ...? (mai mult)
Voi ce vă doriți de Crăciun?
Hello! De unde mi-as putea lua cartea Diana cu vanilie de Diana Sorescu? Pe net am vazut-o si cu 14 lei si cu 17 dar transportul era 12 lei. Aveti un site mai ieftin? Cel mai bun primeste funda :*
Deci cine știe coduri de bagat bani pe star stable? Fundăă!
Heii baieti si fete, as vrea sa va pun o intrebare mai delicata pentru mine Imi place de o fata cu cae vorbesc si suntem asa mai apropiati de cred ca un an aproximativ si nu stiu cum sa ii spun eu...? (mai mult)
Buna! Prietena mea cea mai buna, care mi- era si vecina, s- a mutat de aproximativ 2 luni putin mai departe de mine. De atunci nu mai vorbim asa des cum o faceam inainte si ceea ce am observat e ca...? (mai mult)
Heii:> Imi da si mie cineva un cont ourworld cu nv 24+? Va rog :* Cine are sa-mi dea, sa imi dea numele si pas pe mess : flavia_angi :*
Deci pana la urma cine a castigat userul anului? Sunt curios care dintre ei a castigat.
Cum pot sa vad cand cineva intra pe Facebook? Ca si cum arata cand cineva intra pe Messenger.
Vreau sa ma tatuez aproape pe tot corpul, dar am o nelamurire, si am nevoie de pareri de la persoane care au trecut prin asta.Am 19 ani si corpul inca nu a ajuns la "apogeu", maturitate, sfarsitul pubertatii....? (mai mult)
Care este mincarea preferata o unei fete
Daca ati sti ca o tara de langa Romania, ceva gen Ungaria, da Ungaria, ar fi suspectata de faptul ca 170 au primit un virus parazit care i turbeaza si i face sa muste alti oameni pentru a i infecta sau...? (mai mult)
Vreau sa fac un blog, dar imi trebuie un subiect interesant. Cele mai interesante si cele mai multe primesc funda! Dar vreau muuuulte!
O cunoaste cineva pe domnișoara Elena Chiscop din Tepu? E profesoara de lb. Engleza. Daca o cunoasteti, va rog spuneti-mi adresa ei de facebook. Multumesc
Ce faceti de sarbatori?
Stie cineva unde pot gasi imaginea asta http://imgur.com/WXzR5HH O caut de mult timp si tot nu o gasesc...stiu ca si Apache a avut acum 1-2 ani imagiena asta.
Ce este un joc in sat? ajutati-ma
Va rog dati- mi un roman urgent! Sa nu vie nici lung nici scurtut.VA ROG! Sunt clasa a 6 a, . Ceva ce il pot citi in maxim o saptamana.Cel mai bine e daca as putea sa il citesc in 5 zile.VA ROG FUNDA REPEDE!...? (mai mult)
Hey! Am nevoie de versurile melodiei "Que Sera" asa cum se citesc, nu cum se scriu.Dau funda si vot!
cum dezactivez F-urile adica F1, F2 etc. Pentru ca ma joc un joc care am nevoie de ele si cand apas pe F nu functioneaza in joc functioneaza pe desktop! FUNDA! URGENT!
Stie cineva daca exista actiuni de voluntariat in perioada de Craciun?-in Bucuresti
Care stie un metin2 cu wolfman/Lycan dar sa nu fie ro va rog frumos cat mai repede
Care e treaba cu tigarile rulate cu ceai? sau tigarile cu coji de banane? Un prieten mi.a zis ca a incercat, iar dupa ce m.am documentat pe net am aflat ca este mai sanatos decat tutunul.Este adevarat...pot...? (mai mult)
Salutare, am o problema. nu mai merge sunetul la boxe si am verificat cablurile ca am zis ca poate este vreun fir scos pe la unitate, dar boxele functioneaza, sunt aprinse numai ca nu se aude deloc ...? (mai mult)
Salut, TPU! Am mare nevoie de ajutor! Mai devreme, am intrat pe facebook si am vazut postarea aia nebuna " La 500 de comentarii, ma filmez cum mananc o lamaie ". Si, deci, am adaugat si eu comentarii...? (mai mult)
Deci, ieri m- am certat rau cu 2 colege, mi- au zis hai mars, si una dintre ele m- a mintit ca cealalta nu e cu ea, dar de fapt era, in fine nu m- am suparat, desi, poate ca asa am dat impresia,...? (mai mult)
Ce va doriti de Craciun? Dar ce cadouri o sa faceti ceilorlalti?
:D Stresul din timpul somnului (visele) ne afecteaza ca si cum se intampla in realitate?
Astazi am fost apelat de un numar 88888888. Au mai fost postate asemea intrebari raspunsurile fiind ( este numarul unei companii din Danemarca, linia fierbinte, etc :)) ) Am fost sunat in...? (mai mult)
Sunt mega racita fix acum inainte de Craciun :(((( Ce poott sa fac? P.S nu-mi raspunde-ti cu medicamente si d-astea FundaVOT
Este posibil ca atunci cand faci un cont fals (cu pozele unei persoane) sa nu stearga Facebook- ul acel cont deoarece are toate datele (inclusiv numele profilului) schimbate? PS: Cineva mi- a facut...? (mai mult)
Hei ..doar intreb si eu asa de plictiseala, sa zicem ca e o situatie intre un baiat si o fata care nu au mai vorbit de un timp voi fetelor ce mesaj i ati trimite acestui baiat si baietii ce mesaj ar vrea...? (mai mult)
Sunt foarte curios daca mai exista persoane care au peste 20 de ani si asculta j-rock si se uita la anime. Spuneti-mi ca nu sunt singurul...
Sunt curios daca cineva simte la fel ca mine... Eu cred ca m- am nascut gresit, si ca nu voiam sa ma nasc in aceasta perioada. Exista multa falsitate, multa minciuna, putine persoane care ofera...? (mai mult)
Cum vad raspunsurile de la intrabarile pe care le-am pus
Care e treaba cu tigarile rulate cu ceai? Un prieten mi.a zis ca a incercat, iar dupa ce m.am documentat pe net am aflat ca este mai sanatos decat tutunul.Este adevarat...pot pati ceva daca incerc? Cum...? (mai mult)
Bai fratilor nu primesc mail-ul de confirmare si nu mai pot sa raspund la intrebari.ce pot face?(dau funda );) :) :) :) :)
Se pune grau la incoltit numai de Sf. Andrei, nu pot sa pun si dupa?
Vreau sa stiu si eu daca pot sa ma duc maine seara la colindat! Primul raspuns primeste funda
Deci. am o problema destul de serioasa pentru mine Si sper ca cineva sa ma ajute si sa aiba rabdare sa citeasca :(. Sunt clasa a 9a. Adica anul acesta am inceput liceul intr- un liceu foarte bun, pot...? (mai mult)
De cateva zile pe chrome nu mai imi apare sa traduc paginile in romana. Cum fac sa imi apara din nou? Am incercat la setari dar nu se salveaza, habar n-am...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!