Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Am inceput azi sa filmez cu fraps si am 2 mari probleme : 1) in momentul in care dau start filmarii mi se opreste dupa 30 de sec 2) Cand ma uit la ce am filmat, se vede foarte deschis foarte...? (mai mult)
Daca una spun si alta fac inseamna neaparat ca sunt ipocrit? Daca spun de exemplu:"Este bine sa consumam fructe si legume pentru sanatatea noastra", iar eu nu fac asta inseamna ca sunt ipocrit?...? (mai mult)
am nevoie de un chitaris pentru 2 cantece, https://www.facebook.com/diamond.rax mai multe detalii pe facebook dati- mi add si o sa discutam si pretul. Eu as incepe cu 100 de lei pentru 6 ...? (mai mult)
va rog frumos sa imi spuneti citeva magazine online de telefoane mobile care credeti ca sunt mai serioase, exceptind eMAG sau cel.ro. garantat fundita.
Hey,imi puteti spune daca apar coduri saptamanal pe ouWorld? Ssi daca da, mi-l spuneti?
Va rog sa imi da-ti procari pentru un sait de youtube provocarile sa fie cu zapada multa zapada multumesc P S: cate 5 provocari
Am nevoie de un un motor de cautare care traduce corect in limba engleza si in altele. In afara de google translater mai sunt altele ca el nu e bun. Am nevoie de o traducere a propozitiilor,...? (mai mult)
Stiti vreo aplicatie gen go keyboard? Dar nu stiu... vreau sa se auda altfel cand tastez. De exemplu sunete de arma sau ceva de genul. PLS DAU FUNDA
Stiu ca whatsapp-ul se plateste dupa un an. Cei care ati trecut prin asta ati platit ceva sau nu? Ce pot face(nu doresc sa platesc cu toate ca e mica taxa)?
Salut, am dat si eu joi teza la mate, eu nu prea ma descurc la mate, acum mi- am dat seama ca un exercitiu de 1p nu l- am scris la teza, l- am facut pe ciorna dar nu l- am transcris....si ma oftica foarte...? (mai mult)
Cine da like la pagina + share la https://www.facebook.com/video.php?v=1529971673926719&set=vb.1511977805726106&type=2&theater dau funda! :)
Http://ask.fm/andreearosettte/avatar stiti cu ce e editata poza asta? va rog am nevoie destul de repede de un raspuns
Merita sa scriu o carte?
Sunt in clasa a 9- a la un liceul economic profil economie, tin sa metionez ca acesta nu este printre cele mai bune licee din oras.Am o problema la matematica..nu m- am obisnuit cu materia si...? (mai mult)
Cine imi poate recomnada un psiholog bun in Iasi?
Cine stie cam dupa cat timp ar trebui sa se vada rezultate bune daca fac tratament cu roaccutane?
Dec ceva timp la facebook de fiecare data cand vreau sa imi pun o poza de profil ma pune sa o tai( sa dau crop) are cineva o idee cum pot pune poza fara sa o tai?
Caut un bun program de editare pentru vlog, ma poate ajuta cineva?
Cine era calare pe calul(alb) din genericul de inceput din 'tezaur folcroric'?
Buna am si eu o intrebare urgenta cine ma poate ajuta si pe mine va rog frumos, pc meu se conecteza foarte greu la orice (net etc) as dori sa imi spuneti niste programe va multumesc
De ce fetele sunt asa dragute, adica se poarta mereu frumos, nu jignesc mai deloc, nu te injura asa din senin, de ce?
Devenim pe zi ce trece mai imuni la oameni prosti( sau prostie in general) sau ne mintim pe noi insine?
Ce spuneţi despre afirmaţiile: " Fetele rele ajung unde vor ele, fetele bune nu pierd nimic." şi "Fetele bune ajung în rai, fetele rele ajung unde vor ele." Pentru cel mai bun răspuns dau...? (mai mult)
am nevoie de ajutorul vostru in special al baietilor. Ce cadou as putea sa ii fac iubitului de Craciun? Are 24 de ani. :)
Stie cineva cum se numeste jocul ala de pe fb cu nunti, ala la care faceai torturi, alegeai rochii de mireasa, locuri de nuta, etc...
Maica- mea vrea sa ma puna sa fac gimnastica ca lumea in fiecare dimineata (am 16 ani, fata), si nu doar cateva miscari " anemice", asa imi spune. Nu prea am chef. Ce exercitii ar trebui sa fac, si cam...? (mai mult)
Salut cine ma ajuta si pe mine sa hostez un server de minecraft free cu 512 mb 24/7 dau funda :D
Hei... Ca sa devii psiholog ce liceu \ facultate trebuie sa faci? Si cam cat se castiga?
Https://www.youtube.com/watch?v=Gol9JlFaiwc În ce program a fost făcut?
Ce viata de **** am... Cum sa incep totul de la inceput? Cum sa ma schimb? Cum sa fac ca totul sa fie bine?
Hey! Colega mea de banca care e si "prietena" mea uneori poate fi foarte enervanta:mereu primeste ce isi doreste fara nici un efort sau merit., cand isi ia un telefon nou vine cu el la scoala sa se laude...etc.,...? (mai mult)
Floricele de porumb sunt de post?
Cum sa-i conving pe parinti sa-mi cumpere o peruca?
Voi mancari cartofii prajiti/fierti fara paine sau cu paine? Mi-a zis cineva : cartofii nu se manca cu paine doarece nu este nevoie, ei sunt ca un inlocuitor de paine.
Heii! La noi in clasa trebuie sa ne facem cadouri si mie mi- a cazut o prietena. Cadoul trebuie sa fie intre 15- 20 lei. Ii place mult sa picteze, insa un set de picture intrece limita de buget. Ce sa...? (mai mult)
Salut.Vreau niste idei pentru numele de la fb care sa contina numele Ionut. Funda :)
Stiti cumva ce s-a intamplat cu ferma Neverland a lui Michael Jackson? Am inteles ca a fost demolata, dar mi-e greu sa cred asta. Cel mai bun raspuns primeste fundita.
am nevoie de un raspuns, va rog sa mi- l oferiti daca aveti cunostinte in ceea ce priveste nelamurirea mea Eu am un cont deschis la banca TRANSILVANIA din liceu pentru a ne baga banii pe...? (mai mult)
Heii TPU :* as vrea sa stiu si eu daca este cineva care ma poate ajuta si pe mine cu un abonament la vdf
Premiile Darwin pentru prostie extremă! http://adevarul.ro/life- style/stil- de- viata/premiile- darwinpentru- prostie- extrema- 90- castigatori- barbati- 1_548aea51448e03c0fdafeecd/index.html Cateodata...? (mai mult)
Vi se pare freza asta a lui Alex Velea o freza de gay? :O http://imagini3.bestmusic.ro/image/1/640/0/60036597/Alex- Velea- despre- Connect- R- l- am- iubit- ca- pe- fratele- meu.jpg (scuze...? (mai mult)
Care- i treaba cu visele? Sufar de insomnie, iar cand adorm creierul meu concepe niste vise greu de inteles si cand sunt treaz. Acum cateva ore am visat ca era o serbare la locul meu de munca si cineva...? (mai mult)
Buna dimineata TPUisti si TPUiste, mi se intamla ceva minunat, si vreau sa aflu pareri despre cei calora li se intampla la fel, eu, pot sa visez foarte real, sa ating sa inot, sa simt frica de inaltime...? (mai mult)
De la ce varsta ati inceput sa va masturbati
Este normal ca la 23 de ani sa am amintiri din prima zi de viata... nu stiu cat la % este realiatate dar imi dau seama ca amintirea este prea reala si nu stiu de ce am in minte clipa in care m- am trezit...? (mai mult)
Long story short. O fata mi-a dat add pe facebook, si i-am scris "buna, ne cunoasteam" si ea imi raspunde "buna, nu, nu cred "... ce sa-i zic m-ai departe? :))))
Hei! :D Am facut un joculet la scoala, in care trebuie sa ne dam cadouri unii celorlalti..Am tras bilete. Eu trebuie sa ii dau unui baiat, dar nu stiu ce baiat
am nevoie de ajutor vrrsu sa vorbesc cu o prietena din strainatate prin facebook dar la telefon si nu stiu cum ......primul raspuns bun primeste funda
Cum pot face ca laptopul sa se inchida singur? de ex seara cand ma uit la un film sa il programez sa se inchida dupa un anumit interval (in cazul in care eu adorm si el e deschis )
De la ce varsta un copil face diferenta intre bine si rau? De la ce varsta in sus numai are scuza cu "nu am stiu"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?