Vreau sa filmez un joc, si sa il modific clipul. Sa ii pun efecte si tot felul de chestii. Ma puteti ajuta?
Hello! cei mai greu sa-ti fie:frig/cald?
Ce o sa faceti de craciun si de revelion? :*
Cum se protejeaza oamenii de frig in lunile de iarna?
Se cam uita toti tinereii dupa mine si intorc capul cand ma cad. De ce credeti? Am 21 de ani
Stiti cumva cat este ora in Germania daca in Romania este 12:00?
Hello guys! Hai sa facem un joc acrieti fiecare 3 dorinte de craciun si poate vreunul din comunitatea noastra mare si frumoasa o sa fie "mos craciunul" vostru sau poate nu dar hai macar sa incercam...? (mai mult)
Ce este cu moda asta noua ca fetele scot limba intr- o parte, cand li se fac poze. Poti jura ca sunt pesti in carling. Pari mai "cool" facand asta, sau care e faza? E o chestie a generatiei de fb sau...? (mai mult)
Care este culoarea ta preferata
Eu la munca ajung in 30 de minute, pe jos. In drum sunt diferite statii de autobuz. Si zilnic vad lume si lume. Acum ma refer mai mult la femei, vad de tot tipul. 30, 50 de ani. Frumoasesu, inalte,...? (mai mult)
Din punctul tau de vedere, Craciunul are gust de?
Ma ajuta si pe mine cineva cu o intamplare la Scoala Supereroilor? Dau funda :*
Am visat ca eram gravida, ce inseamna?
As vrea sa scriu un blog despre viata, intamplari, citate, povesti, etc. Cred ca si despre ce vor cititorii sa scriu, ce informatii sa le dau. Ce ziceti? Niste idei?
Cum pot lua legatura cu cei de la cartoon network?! ori..de la disney. dau funda :)
Am visat ca mi-a spus cineva ca mor peste 2 luni, ce inseamna?
Tocmai am aflat despre decesul unui om care m- a ajutat enorm nu stiu cum sa depasesc momentul simt asa ca s- a rupt ceva din mine ma gandesc ce o sa fie de acum incolo cand o sa merg in locurile in care...? (mai mult)
Unde pot gasi multe poze cu texte amuzante?
Voi mai credeti in mos Craciun? De ce?
Niste exemple de prejudecati?
Ce credeti despre egalitatea intre barbati si femei? Ar trebui sa existe?
Vreau sa ma schimb total, vreau sa fiu mai tăcut si mai retras :(. Eu sunt de obicei vorbăreț si glumețul dar nu ma simt bine așa, ma simt fals :( Vreau un răspuns de la cei care au ...? (mai mult)
Exista vreo legatura intre arta si literatura? Ce parere aveti?
De ce este importanta regiunea Moldova?
cam cate etaje de bloc este 10 metri? funda!
am o intrebare mai putin buna dar totusi, este cineva interesant in a cunoaste noi persoane, as dori sa vorbesc cu cativa baieti sau fete, are ar fi interesate in a vorbi cu mine, pentru...? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai periculos hobby in randul tinerilor?
Ce parere aveti? Am parul lung si blond, ochii verzi, fata rotunda, cu obrajiori mai umflati :( culoarea pielii e alba, 1.67 cu sanii mari si fund bombat. locul 2, 3, pe clasa la premiu. timida ...? (mai mult)
Bună.de câteva zile am o stare de nervi, mă sufoc si am asa un nod in gat.numai stiu ce să fac sa ma calmez, am incercat cu tigari, alcool si tot felu de plimbari.cauza ar fi câteva persoane sa ...? (mai mult)
CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag
Bradul de Craciun este pe lista celor mai frumoase lucruri de pe lumea asta. Pentru mine el simbolizeaza Craciunul. Ce combinatii de culori alegem sa-l impodobim?
Hei all..am o rugăminte mare... well vă puteţi da vă rog cu părerea ce poate însemna visul pe care o să vi- l povestesc? M- ar ajuta puțin..am rămas cand of traumatizată deși e mai banal. Mokai,...? (mai mult)
Cum se numeste lichidul din interiorul sticlutei de la cumpana de nivel?
Voi cum va motivati? Aveti vreun motto/principiu dupa care va ghidati in viata? V- ati propus ceva pentru 2015? Cum faceti sa indepliniti lucrurile pe care vi le- ati propus? Credeti ca veti reusi? Cum...? (mai mult)
Bună seara, fiind perioada sărbătorilor, aș vrea să vă întreb, ce ultime dorințe aveți pentru anul 2014 și ce ați dori să primiți de Crăciun?
Vreau sa imi spuneti care e parerea voastra despre urmatorul text: Era (și încă este)... specială. Și da, ştiu, toți suntem diferiți unul față de celălalt, însă este mai mult decât ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre moldoveni? Nu cei de peste Prut, cei din Romania?
Tarozi pentru ce se folosesc
Metode bune de copiat?
Cu cateva zile inainte de a lua vacanta, fiecare elev din clasa va trebui sa ofere un cadou unui alt coleg. In acest an eu trebuie sa- i fac ceva codou unei fete din clasa cu care nu vorbesc deloc...? (mai mult)
Voi cum va descacati emotional?
Care este acel ceva pe care voi credeti ca il faceti altfel, mai original decat majoritatea oamenilor?
Care sunt limbile voastre preferate (dacă se poate, în ordinea descrescătoare)? Bonus (pentru încălzire): http://youtu.be/aKpgb2WrGo0
Bună :). Jucăm îngerașul la școală, si trebuie sa îi fac cadou la o fată pe care nu o cunosc de mult timp.Ce cadou aș putea să îi fac?
Salutare. Poti sa fii antipatic unei persoane fara ca tu sa ai habar sau sa cunosti pe persoana sau pers respective? De ce ar face asta aceste persoane daca tu nu le-ai facut nimic niciodata?
Buna!:) Ma intrebam ce subiecte va intereseaza cel mai mult? Adica despre ce ati vrea sa vorbiti/auziti mai multe? De curiozitate
Buna!:) Ma intrebam ce subiecte va intereseaza cel mai mult? Adica despre ce ati vrea sa vorbiti/auziti mai multe? De curiozitate:)
Care este cea mai mica nota a ta? A mea 7 -_-
Ce parere aveti de nickname-ul pentru jocuri : qFamous69? As vrea sa ma apuc in viitor si de youtube
Hei TPU cine e din oradea si nu are ce face de rev mana sus :))))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!