Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Maine, trebuie sa ma duc sa cumpar ceva, eu nefiind din oras trebuie sa am timp sa prind autobuzul. Ultima ora am engleza, ce i- as putea spune profei ca sa ma invoiasca 15 minute, adica ...? (mai mult)
Eu sunt cam timida. Am multe idei pe care vreau se la spun si celorlalti, dar cand sunt in fata unui public impietresc.In clasa nu am o pozitie foarte buna. Ma simt ignorata. Uneori sunt cam...? (mai mult)
V- as ruga din suflet sa cititi tot! Sa incepem cu inceputul. De cand eram mic, am fost un copil care invata tot timpul la tot! Imi si placea si imi place sa fac acest lucru. Momentan sunt...? (mai mult)
Sacalii sunt periculosi pentru oameni? Ataca oamenii?
Buna TPU! Am o intrebare pentru voi:Cine imi poate spune un site unde pot vedea pokemon diamont si perle in romana toate ep de la 19 in sus.
Eu vreau să învăț limba română, dar nu știu cum aș trebui să începe... Ce ziceți?
As vrea sa fac cont pe Wattpad. Ce parere aveti despre wattpad? As vrea sa scriu si eu prima mea carte pe acest site :d Doar ca habar nu am cum sa umblu pe site. Ce- i care au cont ar putea sa- mi ...? (mai mult)
Cum vedeti mediul inconjurator peste cativa ani?
Cine imi da un status despre persoane false gen : Unele gunoaie...
Ce faci singur acasa?
Imi puteti scrie niste poezii triste? de singuratate,de iubire,emo, de sinucidere,? dau funda la cele mai multe poezii care sunt compuse de voi
Hey! TPU Nu stiu cum e vremea in celelalte parti ale tarii dar stiu ca la noi a plouat cam 5 zile :((( si eu venind de la sala transpirata bineinteles, afara ploua va puteti da seama cu ce bronsita...? (mai mult)
Cine imi da si mie niste videoclipuri care merita vazut de dragoste sau ceva trist? :** Sa postez pe https://www.facebook.com/pages/I-promise-you-/1511977805726106?fref=ts! :)
Buna,ma puteti ajuta cu un like la pagina https://www.facebook.com/pages/Handmade-by-Nicol/1500550326825061?ref=hl
De unde stii ca esti scrizofenica?
se poate sa imi dati va rog un hack pentru metin2 ro instructiuni de download linkul va rog nu vreau virusi vreau unu care sa fie testat de voi va rog mult! Dau funda si vot! scuzati gategoria...? (mai mult)
Ajutati- ma va rog - De un resort atirna un corp cu volumul de 25 cm3 si cu densitatea de 2, 7 G/cm3. Sa se calculeze constanta de elasticitate a resortului, daca alungirea acestuia, sub actiunea...? (mai mult)
Hey! Am o intrebare pentru cei din orasul Suceava...Imi place dansul(breakdance, dubstep, streetdance) dar numai ca nu stiu o sala sigura prin oras la care sa merg! Daca stie vreounul dintre voi sau ...? (mai mult)
Acum 1 an am fost cu o fata. Am fost 3 luni cu ea, dupa a urmat despartirea..Chestia e ca m- am atasat atat de tare de ea incat si acum tin la ea. dar ne- am certat si nu am mai vorbit de atunci.Acum...? (mai mult)
Hei! M- am tot saturat ca prietenul meu sa ma acuze pe mine pe nedrept. Astazi de exemplu a jucat carti cu niste prieteni pe bani si a pierdut. Apoi m- a acuzat pe mine ca a pierdut din cauza mea ca il...? (mai mult)
Voi ce preferati emo sau cocalar? cu tot cu argument
Buna, TPU. Am o mica problema, si anume: in vacanta de vara m- am apucat sa desenez anime (Naruto) si pana acum s- au strans destul de multe desene. I le- am aratat profei de desen si a spus ca as putea...? (mai mult)
Acum o ora am devirusat laptopul dupa ce ieri am luat "Politia Romana" am Bitdefender 2015 instalat cu licenta dupa devirusare am instalat Malwarebyte si vad ca acum Bitdefender- ul imi arata ca sistemul...? (mai mult)
De ce atunci cand face persoana respectiva beatbox simte nevoia sa miste mana?
Ce cadou sa ii fac unei fete de Mos Nicolae?(fata are 18 ani).Va rog cat mai multe idei.
Help, help...un sampon bun impotriva caderii parului si regenerarii parului la barbati. Ofer funda :) multumesc
Ce ai face, daca tu ca baiat, ai afla intr-o zi ca tatal tau este bisexual? :D
Am nevoie de un sfat in legatura cu 3 retardate. Suntem in clasa a XII- a. Acum o saptamana o fata care sta in ultima banca de la geam a luat zapada si a facut bulgari si si- a gasit de lucru ca sa- mi...? (mai mult)
Buna ziua lume! Am si eu o problema legata de Facebook care persista de cateva zile. Problema se manifesta in sensul ca nu pot accesa site- ul, se incarca greu cand incerc sa accesez iar cad se incarca...? (mai mult)
Care este varianta corecta? Rima pereche sau rima imperecheata?
Buna TPU am nevoie de putin ajutor pentru youtube cine ma poate ajuta va rog sa imi dati un mesaj privat multumesc
Cum fac sa nu ma mai trezesc in timpul somnului noaptea?
Am nevoie de provocari si intrebari, va rog
Salutare! Am intrebat- o pe profa de muzica ce este "ceatarna"(ce atarna, adica penisul). Credeam ca, chiar exista acest instrument... Dupa ora, m- a chemat dirigul la el. DA, NASOL. Am 8 la purtare...? (mai mult)
Buna cine imi poate spune cum se numeste acel programel pentru desktop e o coronita cu 4 lumanari si in fiecare weekend ea se aprinde pana la Craciun? Si de unde o pot downloada ca sa o pun pe...? (mai mult)
Ce va doriti anul acesta sa primiti de Craciun? :D
Am visat ceva grav..Ca mi-am văzut capul in baie desi eu aveam cap eram in viață...si ca am trecut de 2 ori in fata unei mașini alergând. E vreun semn grav?
ma ajutati va rog sa aflu moartea celor 500 de gaini? Cum vom proceda. Voi mentiona eu moartea primei gaini, si- am sa va rog pe voi sa continuati pe rand cu moartea celei de a doua, a treia...? (mai mult)
Buna cine imi poate spune cum se numeste acel programel pentru desktop e o coronita cu 4 lumanari si in fiecare weekend ea se aprinde pana la Craciun? Si de unde o pot downloada?
Buna :* am si eu o intrebare. Cum se numeste statia de tramvai din drumul taberei de la primo fast food? multumesc :*
Cum vi sar parea o trupa formata din Fuego,Cristi din banat, Justin biberon si Adrian coilu minune?
As vrea sa imi deschid canal de gaming pe si nu gasesc un nume fain. Daca stiti un nume va rog sa imi spuneti.
Ce trebuie sa pun la un set pentru sura bun pe 6/7? Eu sunt ninja
O lista cu cativa actori care au declarat ca sunt atei. Sunt eu singurul care ma suprinde unele nume acolo? http://www.cinemagia.ro/liste/atei- lista- cu- actori- si- vedete- care- au- declarat- ca-...? (mai mult)
Hei. Voi ce ati vrea sa primiti de mos Nicolae? Eu habar n-am ce sa cer.
Cine imi poate spune cat costa un catel Rottweiler?
Pentru cei care stiu si prind hbo, daca platiti sa aveti pachetul hbo, se poate sa aveti pe luna respectiva posturile sau le aveti abia de luna urmatoare?
Buna TPU :* Vreau si eu sa.mi fac un abonament la Vodafone si imi cere sa am un abonament mai vechi de 6 luni tot la vodafon. ma poate ajuta cineva si ofer niste bani in schimb?
Ati citit cartea Secretul sau ati vazut filmul cu acelasi nume? Cum vi s-a parut? Functioneaza pentru voi legea atractiei?
Locutionu Verbale pentru: a se certa, a intentiona,a fugi,a se casatori,a-si aminti, a se aseza, a se rostogoli, a exagera,a navali, a oberva.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!