Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
In ce ţări ai fot? si in ce ţară vrei sa pleci?
Imi ziceti si mie va rog niste antreprenori negativi? Antreprenor=persoana care isi asuma riscul deschiderii unui afaceri
Vreau sa stiu si eu care sunt cu exactitate toate sarbatorile din an
Ce înseamnă pentru voi o mamă?
Pentru fete. Vi se pare din cale afara de ciudat daca va intalniti mai mult de 3 ori cu un baiat si inca nu v- a sarutat? Este scris in piatra ca trebuie in prima intalnire daca nu, neaparat in a ...? (mai mult)
Vreau un nume de facebook care sa contina Anda sau Elena. Ceva gen Anda Elena sau little Dutu. Funda! :D
Am primit pe ask fm "Sanse?" cui trebuie sa dau sanse, si cum?
La aceasta intrebare vreau sa raspunda doar cei care au telefon de 4, 3 inch (ex: Galaxy S2, Utok 430Q etc.). Puteti scrie cu o singura mana mesaje pe cei 4, 3 inch?
Voi aveti vreun frate/sora geaman/a daca da cat de bine va intelegeti? Cum e sa ai un geaman? Voiam sa stiu pareri de la cei care sunt/ au un frate/sora geaman/a :3 :>. Mai mereu mi- au placut gemeni/gemenele...? (mai mult)
Cum o cheama pe fata care apare in acest videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk
Voi ati obliga copii vostri sa va ajute de mici la muncile gospodariei?
Se sarbatoreste Halloween in Romania? Adica ies copii cu "nedati sau nu ne dati" sau nu?
Ce parere aveti de urmatoarea situatie:ai niste prieteni foarte apropiati, discutati, vorbiti, radeti pana intr- un moment cand are loc o despartire. Spre exemplu, plecati la facultate departe de acestia...? (mai mult)
Nu v- ati intrebat vreodata ce este viata, care este rolul nostru pe acest pamint? Sa ne nastem, sa crestem, sa iubim, sa muncim, sa tradam, sa uram, sa ne dusmanim, sa imbatrinim si dupa sa murim?...? (mai mult)
M- am saturat sa traiesc intr- o lume in care sa se discute doar chestii inutile vazute la tv. Vreau sa creez un grup de facebook, unde sa putem discuta chestii mai profunde, si in care fiecare persoana...? (mai mult)
Doreste cineva sa ne adunam intr-un grup de oameni inteligenti si buni ca sa colaboram, sa schimbam idei, ganduri, opinii si sa aducem o schimbare in jur prin ceea ce invatam unii de la altii?
Cum să scapi de frica de a vorbi în public?
Cat de nud credeti ca este urmatoarea poza? Cititi si articolul daca va intereseaza. http://activenews.ro/decizie-incredibilafacebook-sterge-o-poza-cu-o-proaspata-mamica-alaptand_1869879.html
Voi credeti in horoscop? de ce?
Salut, monstri cu sau fara costum de Halloween! De ce sarbatoriti aceasta porcarie americana care promoveaza cultul mortii?
Ce tip de umor savurati cel mai mult? Preferati poantele, povestile sau mai degraba sarcasmul?
am o intrebare ce poti sa faci daca nu te simti bine in corpul tau? Dau funda;)
vreau sa imi dati un sfat ...imi place un baiat il vad aproape mereu dar am impresia ca nu pot ajunge la el...pare ca nu ma place si ca doar incearca sa se poarte dragut cu mine gen prieteni, ...? (mai mult)
am de facut pentru la scoala o reclama a unui produs propriu, si eu am ales sa fac pentru bucatica de material de 10X10 cm cu textura de "chelie"( aproximativ chelie, sa spunem tuns cu 1-...? (mai mult)
Azi dimineata inainte sa plec la scoala am atipit si am visat. atunci cand incercam sa ma trezesc, efectiv, deschideam gura dar nu puteam vorbi, gura era amortita, nu aveam sunet si am auzit rasete de...? (mai mult)
Ofer funda! Ce jocuri se pot juca la/sunt adecvate pentru o petrecere de Halloween?
Dau funda,cine imi spune cite mai multe localitati care sa aiba la baza cuvintul floare, de exemplu floresti
Hey! Voi ce faceti de Halloween? In ce va costumati? Eu ma costumez in Saw si ma plimb prin oras costumata, sa vad reactia oamenilor. Din pacate la mine la scoala nu se organizeaza nimic. La voi la scoala...? (mai mult)
Ce înseamnă BRB?
Gesturile spun mai mullt decat cuvintele? Uneori fara sa ne dam seama gesturile exprima starea nostra de sprit.Atunci cand ascultam cu interes spusele interlocurului, dam aprobaror din cap.Dimpotriva,...? (mai mult)
Salutare ploiesteni. Este cineva interesat de Lumea Astrala(lumea viselor)?
Ce este levogiră?
Pur si simplu... Azi e inca o zi in care ma gindesc ca devin din ce in ce mai nefolositoare. Incerc cu greu sa fiu indiferenta fata de toate si toti. Incerc sa ma conving pe mine insumi ca trebuie...? (mai mult)
Am observat ca fiecare generatie, desi timpul trece si generatile se schimba, ramane la fel.Cum ar fi ca stra nepoti nostri sa posteze holograme iar noi sa fim niste batranei care joaca farm vile pe ...? (mai mult)
Cum credeti ca va arata lumea in urmatorii 20 de ani?
Ce superstitii stiti? Sitit si istoria lor, cum au aparut?
Stie cumva cineva ce inseamna CCL? Am vazut scris pe ziduri si mai era un simbol cu un ochi.Stiti?
Cine imi explica cum e cu secundele si minutele?
TPU,ce inseamna factap?
Hey, tocmai m- am mutat in Bucuresti si nu cunosc absolut pe nimeni pe aici, as dori sa ma integrez si sa cunosc cat mai multe persoane, sa imi fac prieteni, etc. Ati putea sa imi recomandati ceva,...? (mai mult)
Hei cine stie cun se.numeste chestia aia care se spune ca alunga.cosmarurile:****
Buna am visat ceva aseara, despre Tata ca plangea. Puteti sa imi explicati ce inseamna (spunea:Cum poate sa fie mama ta cu altu) Era foarte trist si dezamagit.
Ce concep greșit oamenii din jur despre tine?
Cum ți-ai descrie personalitatea într-un cuvânt?
Hi. voi mai intrati pe omegle?
Ce sentimente iti provoaca toamna?
azi noapte am visat- o pe fata care o plac. in real nu sunt cu ea inca dar in vis eram cu ea, ma sarutam cu ea. ne imbratisam. am visat- o de 2 ori. ce poate sa insemne asta? Va rog nu faceti ...? (mai mult)
De o saptamana visez foarte urat. Nu m- am uitat la filme horror, doar duminica trecuta la "Zombieland". E un film comedie, funny, nu e horror. Nici nu am visat cu Zombie. Tot timpul visez ca...? (mai mult)
1) Fără ce nu ai putea rezista o zi? 2) Care sunt cele trei lucruri de care nu te poți sătura niciodată?
De ce se zice " femeie inseala din dragoste". Eu zic daca ar iubi nu ar mai insela, nu? Mi se pare a fii un paradox vorbele astea.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!