Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce sens are viata umana?
Prin ce esti diferit fata de ceilalti?
Am o verisoara care face scoala de soferi.Si fiindca sunt bucuroasa vreau sa- i fac un cadou special. Ceva facut manual de mine fiindca are mai multa bucurie sau chiar ceva cumparat. Cu ce as putea ...? (mai mult)
Obisnuiti sa faceti mici reparatii in casa? Obiectul respetiv mai merge dupa interventia voastra?:)) Si un mic banc care se pare ca se potriveste. El si ea in primii ani de casatoie;...? (mai mult)
Fetelor va place ca băiatu sa aibă iphone?
Acum cateva saptamani a fost zilele Bucurestiului 555 ani.Credeti ca peste 111 ani la aniversarea celor 666 ani, oamenii se vor desteptata si nu vor mai crede in superstitii sau speriati de un simplu ...? (mai mult)
Aveti uneori remuscari pentru greselile facute in viata?
Ati vrea sa retraiti viata, daca ar fi exact la fel ca aceasta pe care o traiti acum?
Salutare tuturor, am un canal de youtube de ceva timp si ma tot stresez sa strang abonati, dupa mine, am un content destul de bun. Stiti modaliati de a face publicitate? Acesta este canalul: https://www.youtube.com/user/SpikeJoacaHD/ ...? (mai mult)
ce parere aveti de la 2 litri de bere noroc te inbeti? sau de la 3 pahare de jack daniels? sunt persoane care nu se imbata? explicati- mi si mie cum sta treaba cu imbatatul DAU...? (mai mult)
De la un timp sunt foarte suparat.Ce pot face ca sa scap de suparare?
Eu nu ii pot intelege pe cei care pierd noaptea, fie in scopuri bune, fie mai putin bune si se culca pe la orele 2:00- 3:00- etc.Poate sunt subiectiv deoarece eu nu fac asa, insa sa pierzi somnul... ...? (mai mult)
Salut, am multe probleme psihologice( scuze daca nu am scris bine), ati putea sa imi dati un site cu niste informatii de psihologie? Apropo, mai mare, ca vreau sa ma ajute si in vitor deoarece as ...? (mai mult)
Care era salariul mediu in 1989?
Cum crezi ca o sa arate viitorul?
Cine are Twitter? Eu am si ma numesc Bianca ( @ByancaMary ), voi?
voi aveti ask.fm? Am vazut ca multi au, e un fel de moda. e la fel de popular precum facebook-ul? daca aveti puteti sa-l lasati.
Hey TPU! Mama mea isi va deschide un punct farmaceutic. Si nu stim ce nume sa ii dam! Vreo idee? Cea mai inspirata alegere va primii funda! Va rooooooog :-*
Cine stie cum sa fac ca profa sa ma placa mai multi?
Salutare TPU, de cateva luni nu am chef de viata, nu am chef sa fac mai nimic cu viata mea, sunt intr-o continua depresie. Ce sa fac cuy viata mea? :D
Hey, TPU nu prea stiu cum sa fac sange fals acasa. Daca aveti o idee scrieti jos.
Ati avut vreodata acel sentiment de a lasa totul balta, de a distruge tot ce ati realizat vreodata si de a pleca in lume? Ce ati facut?
Daca sunt student si sa zicem ca am un buget de 3500 ron, ce ar fi mai bine sa imi iau? (bugetul este doar pentru acest lucru). Un telefon de ultima generatie (gen iphone 6, nexus6, etc) un laptop...? (mai mult)
Ziceți niște ivenții inutile și amuzante (sau utile) inventate de voi nu de pe net ca am văzut destule.
Cum se numeste acea carioca galbena care evidentiaza scrisul?
Are cineva revista Big Explorer Nr 28 pe 2014? as vrea si eu o poza cu rebusl! Multumesc!
Buna :) vreau niste statusuri despre un baiat care imi zice pe fb ca ma place si afara trece o fata si pune pe o fata sa o intrebe cati ani are
Cam cat ar costa un tatuaj ca cel de pe antebratul lui? Am citit pe net cum se calculeaza, dar vreau sa fiu sigur http://instagram.com/p/srrl88uhVZ/?modal=true
Cum reactionati atunci cand un coleg de serviciu incepe sa va critice fiindca socoteste ca stati prea mult pe net?
Hei la ce cuvant va ganditi daca spun Tatarusanu? Am nevoie de cat mai multe raspunsuri. Multumesc anticipat.
Sinuciderea este singura solutie, singura cale de a atinge linistea spirituala de care am atata nevoie?
Hey! Vroiam sa intreb daca exista bloody mary? Eu la scoala ma joc cu fetele bloody mary adica : o fata trebuie sa fie mary si cele lalte fete sa zica de trei ori numele ei. facem asta in fiecare zi scoalara!...? (mai mult)
Care sunt planurile voastre pentru seara asta?
as vrea o parere de a voastra... Am cativa banuti si as vrea sa- mi cumpar un aparat foto mai performant fiindca ami place sa fac poze dar as vrea si o arbaleta, cu toate ca nu am tras niciodata...? (mai mult)
Stie cineva unde se gasesc in Bucuresti buncare si daca se poate intra in ele?
La ce ora va culcati seara?
Sunteti optimisti sau pesimisti?
Ati refuzat vreodata un cadou?
Va rog sa aveti rabdare sa cititi tot, sa va dati cu pararea si sa ma ajutati cum stiti voi. Desi sunt o fata frumusica iar pe fetele frumoase baietii ar trebui sa le placa, la mine nu a fost asa. Am...? (mai mult)
Cum vi sar parea ca pentru 3 luni sa traiti intr- un trib dintr- o zona izolata(adica case de pete si paie) a planetei? Sa traiti ca si oameni din grupul resectiv sa le invatati cultura si sa legati prieteni,...? (mai mult)
Salut TPU, Imi dati va rog cateva idei pentru argumentarea dorintei de practicare a sportului "karate- do"? Multumesc muult. Mentionez ca nu voi dai "Copy- Paste", ci doar ma ghidez dupa exemplele...? (mai mult)
Un prieten mi- a trimis un mail acum câteva ore: "E o poveste lungă, e vorba de fetita mea, am epuizat orice rezervă, este vorba de boala Crohn (ulceraţii pe colon), e clasa a XII - trebuie să...? (mai mult)
Imi poate spune cineva sau sa imi dea un site unde pot vedea cum se fac shoot-uri (dar sa fie tari)
Descrierea unu prieten ideal. Dau funda :o3
Ce planuri aveti de craciun stiu ca mai e ceva timp dar spre exemplu ce mancare asteptati cu nerabdare? Eu una vreau sa mananc o gramada de cozonaci si sarmale :)).Voi?
Inainte de a-i oferi cuiva o carte ca si cadou, trebuie sa o citesti?
Salut, caut o imagine. Este o imagine care face referire la oameni care citesc. Tot ce pot sa fac este sa o descriu. Este o imagine cu un om care sta pe un teanc de carti si vede lumea cea reala si intunecata,...? (mai mult)
Tusurile folosite acum in saloane sunt mai bune ca cele vechi (vechi adica cele folosite acum 5 ani sau mai bine ), rezista mai mult in timp cele de astazi? A doua intrebare dintre tatuajele colorate...? (mai mult)
Cat de mult conteaza initiativa noastra in a urma o cariera in ceva anume? Dar BANUL SI STABILITATEA JOBULUI? Ce vreau sa zic prin asta? Ne facem ce ne place sa fim, insa nu conteaza si STABILITATEA SI...? (mai mult)
Imi plac doar fetele cu ochelari, dar nu prea sunt in orasul meu :)) si nu stiu ce sa fac=))? DA STIU SUNT CIUDAT TRECETI PESTE!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!