Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce fel de glume trebuie spuse oricui ca o fata sa auda si sa te placa?
Hei TPU :* Am 14 ani. Chiar daca sunt inca mica, vad cata rautate este in lume, cata saracie este si vreau sa fac ceva in privinta asta. As vrea sa fac o fundatie pentru copii saraci si pentru cei bolnavi...? (mai mult)
Poti sa fii bun la ceva, spre exemplu matematica, dar sa nu iti placa? Sau e invers? Eu nu cred ca placerea unei materii implica si un grad ridicat de cunoastere in respectivul domeniu, adica poate ramane...? (mai mult)
Care credeti ca este cea mai cautata calitate la oameni? Dar cel mai deranjant defect?
Am o curiozitate si v.as ruga sa va ajutati! Cand ma uit urat la o persoana si ii arat ca il urasc etc.El de ce isi schimba starea adica pare asa suparat cand ma vede ca ma uit urat, ca il urasc. Oare...? (mai mult)
Aseara am avut un vis ciudat, eram in bucatarie si mama vroia sa ma spele pe cap, apoi sora mea mai mica striga din camera, , MOARTEA!, , ne ducem repede si ea plangea si apoi s- a uitat la...? (mai mult)
Ce este o orgie in aer liber? Dau funda celui mai bun raspuns.
E corect " care s-au trezit? "?
Vreau și eu sa îmi spuneți niște reclame în care apar jocuri de cuvinte de exemplu : Raid. Mor țânțarii după el... Sau Allé gel. Alege- l pentru picioare sănătoase! (Allé înseamnă ...? (mai mult)
Hei ma ajutati si pe mine cu niste titluri de povesti pentru facebook... multumesc, la cele mai frumoase dau fundita :)
Cum vi se pare descrierea fetei perfecte :3?
De ce fumează oamenii după sex?
doresc daca imi puteti explica, cum ne avertizeaza subconstientul nostru asupra unor pericole viitoare, prin vise! ce sunt personajele rele si bune din visul nostru si cum pot eu interpreta...? (mai mult)
Cum sa faci pe cineva sa nu mai minta lasandu-l fara cuvinte?
Procedurile de masurare cu ruleta si cu metrul de croitorie?
Nu stiu sigur daca am nimerit categoria sau nu, dar o sa intreb oricum : Imi poate spune si mie cineva cateva nume de baieti ca Chelsea, Raymond sau Andy? ( nume care suna bine in engleza ). Multumesc...? (mai mult)
Mă puteti ajuta să ghicesc cate bomboane sunt aproximativ in acest borcan http://www.imagehostingcentral.com/images/Jester/lukincandies.jpg... Multumesc anticipat. Vă rog, e foarte...? (mai mult)
are cineva o poveste de groaza reala dar una chiar infricosatoare am auzit multe care nu m-au speriat dau FUNDA!
Voi cum va costumati de Halloween?
De ce viata e o curva, de ce? iti da totul si deodata s-a gandit ea ca nu e bine si te *** de ce ce rost are care smenu? de ce de ce?
Hei! Cine are cont de wattpad? Schimb de follow? LexiLexLexa.
Cum arata scoala si profesorii ideali (Dau funda :D )
Cine ma ajuta si pe mine sa fac un articol despre un antreprenor de succes(dau funda :D ).Sa nu fie de cateva randuri;)
Voi aveti/va gasiti timp liber in zilele cand aveti scoala? La mine e cam greu.
o mireasa trebuie neaparat sa aiba o rochie alba? poate avea si altfel de culori..cum ar fi roz...rosu?
Hei TPU Ce parere aveti despre aceste baze militare secrete? http://www.romaniatv.net/ce- ne- ascund- guvernele- zone- secrete- ale- lumii- vizitate- frecvent- de- extraterestri- foto_95288.html ...? (mai mult)
Ce inseamna "Marul lui Adam "?
La noi in liceu este un concurs trebuie decorate clasele si fiecare clasa are o tara si clasa mea are Portugalia... Cine poate sa imi spuna si mie sugestii la cum o putem decora :* :* Va multumesc
Hey, scuze daca am gresit categoria! Cateva idei pentru un cadou frumos pentru iubit? Vreau sa ii fac ceva confectionat de mine avand in vedere ca peste aproximativ o luna facem un an de relatie :)...? (mai mult)
Va rog dati-mi si mie niste idei de poze artistice, adica de la pozitii la efecte.Multumesc anticipat!
Sal TPU care este sxplicarea zicalei omul potrivit la locul potrivit
Ce inseamna cod RMA
O ghicitore despre virgula! FUNDA
Cum pot sa fiu indiferenta? Cel mai bun prieten al meu vorbeste cu fata care are dusmanie pe mine si imi vrea face rau tot timpul.Eu mi- am deachis sufletulin fata lui si imi pare foarte rau ca am facut...? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai import lucru pe timp de razboi?(aur, motorina...)
Ce semnifica pana la urma emoticonul asta "-_-"?
Urgent TPU Este o ghicitoare cu culori G. L.. N S.. A.. C. T. R Stiu ca prima e galben dar a doua?
Voi aveţi acel sentiment când vedeţi cum oamenii se ajută între ei? Eu când văd că oamenii se ajută între ei mă simt minunat, dar ca şi un sentiment puternic.
Ce inseamna 1337? Imi poate explica cineva mai detaliat? Multumesc.
Salut, TPU. cum pot sa am mai multi abonati pe you tube? Contul meu: http://youtu.be/1GjFGKEfzbA
Vreau sa imi gasesc sosia! Stie cineva cum pot afla cine este?
As vrea sa imi raspundeti la aceasta intrebare. dupa ce o sa povestesc ce mi s- a intamplat... Deci statem odata la calculator vorbeam cu o prietena..pe chat si aveam boxele deschise. Dintr- o data...? (mai mult)
De ce nu e bine sa bata vantul la o inmormantare?
Stiti cumva de unde pot lua bilete pentru balul bobocilor si acolo la bal cui trebuie sa i le arat?
Hey! Voi la ce va uitati prima data la o persona? Adica, la corp, la ochi, etc.
Doar cine sta in Bucuresti as vrea sa stiu cum e transportul in comun
Ce este illuminati? pe wiki nu inteleg mare lucru...prea multe nume si secole si ani, etc.pe scurt
Ce subiecte comune poti avea cu o fata pe care ai cunoscut-o timp de o saptamana?
Hei! :)Am cateva nedumeriri legate de melodia G.U.Y - Lady Gaga. Adica Doamne sunt constienta ca promoveaza ocultismul, blasfemia etc...dar este o scventa care m- a pus pe ganduri, partea aia cand este...? (mai mult)
Heyy...Vreau si eu o porecla draguta :o3 App pe mine ma cheama Theodor.:* Dau fundita :P
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!