Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Este adevarat ca în viata este bine sa nu ai așteptări? (de la ceilalți) Eu sunt de părere ca asa e mai bine deoarece, consider ca, mai bine sa fii surprins, decât sa ai așteptări și sa ...? (mai mult)
Care natiune o apreciati cel mai mult pentru ceea ce sunt? desigur fara Romania ne apreciem destul noi
Https://plus.google.com/photos/115328512160102969704/albums/6062328290713233217/6062328294104481986?hl=ro&pid=6062328294104481986&oid=115328512160102969704 I. Cati ani credeti ca are? 1.Baiatul? 2.Fata? ...? (mai mult)
Poti castiga bani dand like? Am gasit un site care iti da 0.02 centi pe like. E pacaleala?
ati castigat vreunul un cadou de la TPU? Ce fel de cador era? ca am auzit ca nu mai dau tricouri
Vreau sa stiu cati ani de puscarie primesti daca spargi o casa in Olanda si esti prins de politisti chiar la locul faptei. Ofer funda!
Stie cineva cum se face abonament de ratb cu adeverinta de la liceu? Sunt in clasa a noua si ne- a dat celor care stau mai departe un fel de adeverinta pentru a ne face reducere.Cine imi explica ...? (mai mult)
care dintre voi sunteti cei mai darnici si seriosi de aici?
Mai este deschis la Genin din Calea Floreasca Bucuresti? vreau raspunsuri de la persoane care au fost ieri sau azi, de Duminica nu ma intereseaza! 23.09.2014
O parere va rog despre acest blog http://andreeadinca.blogspot.ro/, va multumesc
Daca am o floare de menta la geam imi intra soarecii in casa?
Ce parere aveti despre Suedia, ca tara in general? Astept opinii :)
Ce s-ar intimpla daca din reteaua trofica a lacului ar disparea pestii?
Ce bere va place?
Am tot observat ca lumea se cam imarte si nu ma refer la chestii politice dar esti catalogat ca fiind normal sau anormal dupa genul de muzica care il asculti, religie sau chiar chestii stupide,...? (mai mult)
Care stie cum se cheama acel program de telefon care atunci cand te filmezi iti poti modifica vocea si fata? !
Am si eu o curiozitate.Voi copiilor (da, la 11- 15 ani sunteti copii) ce aveti in cap in momentul in care vb despre "maaaari" suferinte in dragoste, relatii si sex? V- a facut Mickey Mouse sa suferiti?...? (mai mult)
Imi poate da cineva un site pe care sunt partituri cu cantece spaniole la chitara! URGENT! DAU FUNDA!
Ma gandeam ca daca situatia tarii continua asa, o sa ajungem mai toti romanii sa devenim cum suntem considerati de restul Europei. Adica, daca tot te straduiesti sa inveti cat de cat, termini o facultate,...? (mai mult)
Vorba lunga, saracia omului.Corect?
Atunci cand imi aprind calculatorul nu mi se aprimde monitorul deloc, mufele sunt toate la locul lor.Ce sa fac?
Apucam sa prindem pensia? Ce poate face un om recent iesit la pensie care nu are familie si nici chef de trait?
Hei.A vandut cineva pe unul din site-urile tocmai.ro sau olx? Daca vrea cineva sa-ti cumpere unul din produse cum se procedeaza? Cand primesti banii si alte lucruri asemanatoare?
Hollaaa! Cum pot scoate de la bookmarks site-urile pe care le-am marcat?
Cineva care sa vorbeasca si cu mine?
Hei TPU, sunt singura persoana care considera ca, atunci când un om descoperă o ființă necunoscuta este cea mai urata "chestie" sa numească acea creatura "monstru". Adică, acea creatura a putut...? (mai mult)
Pentru ca fiecare are trasaturile lui si fiecare are o conformatie a fetei diferita, anumiti jurnalisti de la un anumit site, lyla.ro, s- au gandit sa scrie un articol despre cat de bun e cineva la ...? (mai mult)
Cand incepe romanii au talent? fundaAAAAAAA
Am o intrebare Care e baiatul/fata visurilor voastre? Adia cum sa arate, calitati... Nu stiu daca e buna categoria.
Raspunde- ti cat ma repede daca se poate! 1.care este mai mare Paris sau Lyonul? 2.Care este mai scump, Paris sau Lyonul? 3.care masini sunt mai rapide, cele franceze sau italiene? 4.care masini ...? (mai mult)
Unde te vezi peste 20 ani?
Pe ce site-uri de socializare as putea vorbi cu o persoana din Franta?
De ce atunci cand iti doresti ceva prea mult, nu obtii, nu se implineste si cand renunti, vine singur?
Cum aflu mileniul, secolul şi deceniul la anii dinaintea erei noastre? Ştiu că la anii d.Hr., spre exemplu 1994, vine mileniul 2, secolul 20, deceniul 10. Dar la anii î.Hr. nu pricep.
Sunt in a treia zi de menstruatie si am o raceala tare suparatoare si as vrea sa iau o jumate de paracetamol dar am citit ca in timpul menstruatiei nu este bine sa iei paracetamol deoarece agraveaza...? (mai mult)
Ce inseamna cand o fata ma observa dupa aia intoarce capu si zambeste? De ce zambeste fara sa ma priveasca? La ce se gandea?,,
Am un baiat de 20 de ani,bolnav de hepatita b, a urmat tratamentul cu viread timp de 1 an si 6 luni. d e 1 an l a intrerupt si nici regim sever nu mai tine. Este in pericol?
Salut, intr- o saptamana am si eu traseul adica examenul auto, nu gasesc pe net sau nu stiu eu cum sa scriu sa mai repet si eu "poezia" adica gen am verificat presiunea in pneuri, martorii de la bord...? (mai mult)
De ce isi pierd mintile oamenii cand ajung in functii importante la orice nivel? Nu spun ca toti dar majoritatea isi pierd mintile si fac lucruri urate.
Ce lucruri ai facut de care nu esti tare mandru?
Intai de toate specific " ca nu sunt nici rasist nici homofob ca sa nu fie discurtii idioate dupa. Voi ce credeti, in 50 de ani Romanica "voastra" va fi condusa de tigani si unguri? Nu le am...? (mai mult)
Ma doare vena din gat (dreapta) cand inghit. ce sa fac?
Ce sa fac sa am mai multa incredere de sine? De exemplu si la scoala, ma asculta parintii si stiu lectia perfect, dar eu nu pot dormi linistita ca ma tot gandesc ca oare ma incurc? Daca ma incurc? ...? (mai mult)
Politica:stanga sau dreapta?
Cine vrea fundita imi da idei ce sa fac in timpul liber? Va rog timpul il petrec cu cineva importantva rog
Salut, caminele de la usamvbt au net prin cablu sau wireless?
o plac pe o fata de 2 ani se uita la mine in ora, se uita la mine pe ascuns nu stiu daca ma place ce ziceti ce trebuie sa fac?
Îmi spune cineva câteva mâncăruri traitionsle spaniole URGENT dau FUNDA
Draga TPU, doream sa primesc critici constructive cu privire la un clip de l- am postat pe youtube. https://www.youtube.com/channel/UCbH- owwkcIDAqeyEy1m_RNg Va avertivez este primul meu clip ...? (mai mult)
Si tacerea e un raspuns.Corect?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!