Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Heyy all:*! Vreau sa ma apuc sa pun unghi cu gel... mai intai iau niste lectii de la o persoana care pune unghii cu gel si ea la randul ei a fost special la Iasi pentru a lua aceste cursuri. Oare va ...? (mai mult)
am si eu o problema urgenta. Am un hard seagate de un tera si am beduri si nu mai pot baga windosul deoarece in 30 de min de utilizare incepe sa dea erori deci intrebarea mea ieste daca il pot...? (mai mult)
cand se fac preselectiile la Iasi la romanii au talent? acum, in toamna asta?
Cine ma poate ajuta imi scrie,iar ca multumire primeste FUNDA. Vreau sa stiu profesiile mai bine platite, care sunt si ce functie indeplineste?
Trebuie sa calatoresc sambata cu avionul, si nimeni nu m- a putut ajuta cu dilema mea, poate ma puteti ajuta voi, dau fundita. Problema sta in felul urmator. Mi- am achizitionat de curand extensii cu...? (mai mult)
Mi-as dori un nume pentru chitara mea... Este albastra inchis si fabricata in Spania. Va rog putin ajutor! :-D :-)
Salut, o femeie se poate recasatori cu iubitul ei chiar daca inainte femeii i-a murit sotul? De ce?
Care e faza cu netlog-ul?
imi suneti si mie va rog care i faza cu da, no? E plin facebookul si nu prea ii inteleg sensul...
Imi dati, va rog, mai multe informatii cu privire la programul outgoing Erasmus? Multumesc.
Hei lume! Am vazut mai demult un video de al lui IHATEpink ca a primit un pachet de la LIDL. Imi puteti spune cum se ia un pachet din-asta de la lidl? Dau Funda
Care a cumparat de la hervis haine sunt de calitate?
Cum se numesc pozele care sunt sterse intr-o parte si in partea cealalta se vede poza? In partea sterasa este tot poza care se vede dar este stearsa!
De ce danezii, si in special nordicii sunt cei mai fericiti din lume? Intr-un clasament, Danemarca si Norvegia sunt in frunte la top fericire. De ce oare?
Buna Tpu.As avea nevoie de niste sfaturi. Zilele astea am gasit un site aliexpress si m- am gandit sa- mi i- au cate ceva de acolo, fiindca de aici din tara noastra pretul este mult mai mare la aceleasi...? (mai mult)
Stie cineva o metoda de a-ti creste unghiile mai repede? Daca da a-ti incercat? Functioneaza? Dau fundita. Multumesc!
Ce anume se poate intampla rau cu contul de yahoo messanger daca primesti foarte multe spamuri(in folderul "Spam")? ..Si exista vreo metoda sa le pot opri(sa nu mai primesc spam)? Oare care ar putea ...? (mai mult)
Deci ....Am un cont de facebook nou si nu voiam ca un anume baiat :) sa stie acest lucru. Aseara am intrat pe pagina lui de facebook (din greseala :) ) si am constat ca pozele lui sunt setate pe...? (mai mult)
Seara buna! Am un lumia 520 si i-am facut update cu acel windows 8.1 iar acum nu ma lasa sa intru in muzica, deloc. Ma puteti ajuta?
Am si eu o intrebare:Exista un liceu muzical in Iasi? Asi dori mai multe detaii.Multumesc!
Daca am un credit, care a fost facut pe 3 ani si il platesc de un an si jumatate pot sa mai cer o mica suma acum si sa il adauge la acelasi credit de acum un an jumate? e vorba de o suma mai mica. Creditul...? (mai mult)
Buna prieteni Ma numesc Ioana numai ca pe acest cont almeu am pus numele Axys pentru ca asa e porecla mea pusa de prieteni, bine oricum asta nu are importanta! asa mare am o bicicleta DHS model...? (mai mult)
Buna ziuaa! Am varsta de 16 ani si pana in momentul de fata nu am avut nici o problema cu cosurile.Se intampla sa- mi apara un cos (maxim doua) atunci cand foloseam fondul de ten al unei prietene sau in...? (mai mult)
Cati dintre voi ati aprecia asta? https://www.facebook.com/pages/Laura-Stoica/975567875802680?ref=hl
Cum pot contacta pe cineva din Anglia?
Eu am 12 ani, si un baiat care se da la mine pe facebook are 19. El spune ca vrea sa fie cu mine, si ca iubirea nu are varsta, si ca o sa ne intalnim noi candva.Sa ii accept prietenia? Scuzati ...? (mai mult)
Unde se stocheaza toate datele de pe internet?
am si eu o intrebare..am o catelesa amtaff de 4 luni unde as putea sa o tin la iarna..afara sau inauntru? ar avea de suferit daca as tine- o afara? sau daca as tine- o inauntru..cum as putea sa o...? (mai mult)
Buna tpu.Cum as putea sa- mi fac un card de debit pentru miori? As avea nevoie sa comand lucruri de pe net dar nu din tara, intr- o moneda internationala gen dolari sau euro.Cum as proceda cand vreau ...? (mai mult)
De ce sunt de acord foarte multe femei cu avortul? Cum ar fi fost daca si mamele voastre v- ar fi avortat pe voi? De ce sa fie luata viata unei fiinte care nu se poate apara? E asta dreptate?(Nu sunt de...? (mai mult)
De ce ajungem mai de fiecare data la medic/doctor doar atunci cand ne doare ceva, simtim ca avem ceva si trebuie sa mergem si poate totusi E PREA TARZIU? De ce nu ne facem consultatii/analize pana s- ...? (mai mult)
as vrea sa- mi fac o masca cu ceapa pentru cresterea parului insa nu stiu daca trebuie sa ma dau cu sucul de ceapa pe parul ud sau uscat. Cei ce stiu cum e corect va rog trimiteti- mi raspunsul...? (mai mult)
cit inseamnă 10 săptămini? cite luni, multumesc mult.
Care mă ajută să fac o rimă cu 4 versuri despre Muzică, dau fundă
Am auzi ca merge sa folosesc micrifonul de la castile de telefon la skipe daca merge imi puteti spune cum fac asta dau funda.
Hey, TPU! Ce inseamna "cius"? Am observat ca multa lume foloseste. Multumesc frumos! :)
Cum se numea calul lui nancy... Acela alb. FUNDA.
Salut, stie cineva cate caractere sunt permise intr- un mesaj trimis pe facebook? Spre exemplu, daca copiezi 5 pagini dintr- un word ( echivalentul a 2 pagini scrise fata&verso ), si le trimiti prin ...? (mai mult)
Cati dintre voi la varsta adolescentei ati fost in momentul in care nu stiati sigur cine sunteti cu adevarat, ce va doreati cu adevarat de la viata. Ori distractie, placeri ceea ce stiati ca nu e bine,...? (mai mult)
Buna all am o intrebare stiu ca o sa vise para copilaresc sau prostesc, sau o sa spuneti ca sunt proasata dar de un timp ( cam mult maxim 1- 2 ani ) aud sunete, si intr- o zi bunica mea a adus un pahat...? (mai mult)
Buna TPU eu am casa in constructie si acolo am cativa catei, si venim in fiecare zi sa le dam de mancare, dar azi a disparut o catea de a mea, a mai disparut 2- 3 zile in primavara apoi s a intors credeti...? (mai mult)
Daca ati avea posibilitatea, cand ati vrea sa va fi nascut : tot in prezent, in viitor sau in trecut (si in ce epoca din trecut)? De ce?:D
Ce inseamna Piggeh Slide?
Ies cu un baiat care nu vrea sa fie iubitul meu.Stiu ca mai vb si cu altele, dar ne vedem mereu, si stam mult timp impreuna.de fapt iesim mereu, simt ca ii place compania mea.dar nu vrea sa fiu pretena ...? (mai mult)
Buna, TPU! Intrebarea mea de astazi este daca ati vazut pe youtube sau pe internet, Jocurile foamei sims3? [Dan a facut cel cu jocurile foamei sims3] Finala e palpitanta dar si amuzanta! Concurentii ...? (mai mult)
Stiti site-uri gen Brainly.ro? care sa faca teme?
Ce semnifica NUMELE TAU? Vezi AICI ->> http://kingsofwords.com/name/?name=Britney
Ies cu un baiat care nu vrea sa fie iubitul meu.Stiu ca mai vb si cu altele, dar ne vedem mereu, si stam mult timp impreuna.de fapt iesim mereu, simt ca ii place compania mea.dar nu vrea sa fiu...? (mai mult)
Buna TPU. Am colorat o pagina in Word si vreau sa o scot la imprimanta dar aceasta o imprima tot alba. Multumesc de ajutor!
Buna tpu.am o intrebare la voi am doua poze vechi alb negru, si asi dori sa le fac cate o copie la ele, nu la imprimanta sau xeroxare... vreau sa fac o copie sa arate la fel ca poza. aveti idee cam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a