Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cum se numesc gentile acelea de umar (de baieti) din materialul ala cum sunt blugii la atingere.sau macar ziceti-mi cum se numeste materialul. funda
Cât de important e pentru voi TPU? Îl consideraţi folositor? Cum anume vă ajută(în caz de vă ajută)? Pe o scară de la 1 la 10, ce notă îi acordaţi?
am vazut pe site- ul acesta http://www.e- partedecarte.ro un produs, iar poza acestuia era aceeasi ca pe toate celelalte site- uri pe care le- am vazut, dar acolo nu mai era in stoc. voiam sa...? (mai mult)
Cine ma ajuta cu niste modele de marci pentru vin?
Unde gasesc Chipiu pentru soferi?
O parere despre metin2 ro?
Aveti vreun sortiment de ceai preferat?
Am vazut fel si fel de postari pe facebook gen:"Daca pozezi ca o c***a, de ce te dai mare doamna?". Intrebarea mea este:Cum ar trebui sa pozeze o fata(din punctul vostru de vedere) ca sa o considerati...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care folosesc AntenaPlay. Cand faci abonamentul la AntenaPlay, poti viziona pe 3 dispozitive. Pana acum am folosit Facebook- ul si am vazut pe 2 calculatoare si 1 telefon...? (mai mult)
Va merge facebook-ul acum?...
Imi spuneti si mie noutati despre avatar korra cartea a 4-a?
Are cineva chef de vorba? :)
ste cineva ceva metoda sa trimit bani de ex: din Germania in Romania fara sa platesc ceva taxa sau sa imi ia din acei bani?
De ce mai exista CNA, daca eu vad pe antena 1, la ora 17:00, aceleasi lucruri pe care le-as vedea la ora 24:00?
Stiti vreun blog de facut temele?
Hei. Ati observat ca aceasta tara este plina de prosti? Cum ii ignorati? Nu stiu ce fac si cum fac ca imi iese cate unul in cale si de el nu scap.
De ce limba rusa si limba romana concureaza intre ele? Expunetiva parerea?
Care au fost cele mai jenante/penibile întâmplări ale voastre? Vreau să râd. :)) Fundă pentru cel mai trăsnit/amuzant răspuns.
Buna tuturor! Sunt un utilizator vechi al acestui site, am incercat sa ajut si am fost ajutat cu probleme de- a lungul timpului si pe aceasta cale tin sa va multumesc pentru ajutor.Nu mi- am pus niciodata...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma bag si eu anul asta la facultate, dar nu prea stiu unde. Vreau sa fie o facultate IFR, pentru ca trebuie sa mai si muncesc, si sa nu se faca matematica, fizica, chimie sau biologie....? (mai mult)
Vreau si eu un magazin prin sector 5 sau un site serios unde sa gasesc geanta din asta http://www.emag.ro/bts-geanta-de-umar-crusade-bto-bts3-696/pd/E23GBHBBM/ asemanatoare ca model si material.
Sall, dati si mie niste xaturi, ca eu nu prea stiu
Un teren de 500 de soci in republica Moldova citi metri patrati sint?
Daca nu mai merg la locul de munca deloc fara sa imi dau demisia fara nimic ce se intampla? Mie mi s- a spus ca sunt consecinte si bla bla bla dar eu nu- s curios de ce consecinte sunt, nu ma mai duc ...? (mai mult)
Salut Am si eu o intrebare: Actorii intretin relati sexuale in filme sau seriale?
Stie cineva unde pot viziona online meciul din seara aceasta intre Germania si Argentina? Am inteles ca este difuzat pe Dolce Sport 1, insa eu nu am programul si nu cred ca va fi transmis pe...? (mai mult)
Cum v-ați da seama că un om este cu adevărat inteligent, fără să cunoașteți prea multe despre viața lui?
Cine vrea mod pl pe metin2ro?
Salut TpU! Cum se numesc pliantele de se pun in fata magazinelor cu reclame?
Intrebare pentru cei din Bucuresti: cum ajung de pe Calea 13 Septembrie la Piata Unirii 2?
vreau si eu un raspuns va rog frumos, un raspuns bazat pe realitate nu povesti:D Intrebarea mea este : Care dintre voi a mai crescut dupa 18 ani, si cati centimetri?
Doresc sa traduceti bine acest text in engleza pentru ca vreau sa trimit o scrisoare la un editor din regatul unit. Doar cine stie bine engleza. Salutari, locuiesc in Spania si am incercat de nenumarate...? (mai mult)
Bună TPU! Mi s- a întâmplat ceva ciudat. Azi- noapte am visat că am avut un şarpe în casă şi că m- a muşcat de mână. Dimineaţă, cânt m- am trezit, am observat ca am semne pe mână...? (mai mult)
Stie cineva dintre proprietarii de aparat foto DSLR, cat de bun este Sony A3000?
Pentru cine a mai intalnit aceasta situatie, "Sun la doua numere cu prefixul 0244 (am sunat de pe mai multe cartele), suna de cateva ori, apoi se aude un sunet care seamana cu al unui interfon sau ...? (mai mult)
Buna TPU. Mi- am spalat tenisii albi si acum sunt catre gri cu albastru.Interiorul lor e albastru si sunt sigura ca de acolo s- au colorat.Acum as vrea sa ii pun in clor sa ii albesc, dar mi- e frica ...? (mai mult)
Vreau o aplicatie care sa ma pot vedea cu prietenii, sa vorbesc, cum ar fi skype. ce pareri imi dati?
are cineva un model de cerere pentru pastrarea locului bugetat la facultate si in anul 2?
Stiti cumva in Calarasi locuri de street dance unde poti invata alaturi de profesori? Momentan stiu cateva miscari si ma pricep sa fac ceasul.
Buna TPU buna gospodinelor, cine stie o reteta buna de tocana de legume cu orez, dar reteta sa fie cu bulion nu cu rosii, ca pe a mea am pierdut- o si pe net nu gasesc numai cu rosii intregi, dau funda...? (mai mult)
Buna am facut un Cd trak, si l.am pus la viteza maxima. Credeti ca va merge? Pe calculator mergea, dar eu l.am facut pentru tata la masina
La ce face reclama: pregateste-te pentru ceva incredibil 50 50 50 zilele sunt numarate
Ce sa fac cand ma plictisesc? Adica m-as apuca de un blog dar timpul nu-mi permite, asa ca astept raspunsurile voastre.
Stie cineva un mod pl pentru metin2ro ca acesta? https://www.youtube.com/watch?v=TaOGzMLGBVQ Functioneaza bine, dar mie nu-mi place cum arata :(
Daca poate cineva sa ma ajute, as fi foarte multumita si as oferi cu drag o fundita.Sunt reprezentant Avon si din neatentie, habar n- am ce- am facut cand am dat comanda, dar mi s- a dublat ...? (mai mult)
Ce credeti despre acei prieteni care te cauta doar cand au nevoie de ceva, merita ei cu adevarat sa-i numim "prieteni"?
Ce inseamna micropigmentarea parului?
Cat de important este un juramant, mai ales daca il faci de una singura fara sa stie nimeni?
Oare exista vreun magazin de imbracaminte in Romania care nu vinde fake imbracaminte?
Nu stiu ce trening sa imi cumpar, ce imi recomandati? http://www.intersport.ro/pl/textile-52733.htm?lang=ro&path=1182542125&a_55c=adidas&Sort=Price-Descending
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!