Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
DAU FUNADA Heiii. Azi am fost la starabunicii mei. Cand sa intru in casa (pe la 6) am observat un pui de vrabie pe pantofii mei, in casa! Ere pe cel drept. CE INSEAMNA! Mama spune ca inseamna moarte....? (mai mult)
Am cunoscut de 3 zile un baiat e de treaba si frumos.Am vorbit cu el si acum numai avem niciun subiect de discutie...Si nu vreau sa incetez sa vorbesc cu el... Spuneti- mi si mie va rog ce pot ...? (mai mult)
Dorește cineva să vorbim prin sms-uri doar așa, de dragul conversației?
Sunt plin de nervi, stiti vreo metoda de calmare, pastile sa nu necesite prescriptie, orice?
Are cineva nevoie de un logo pentru site/pagina? Primului user care comenteaza aici ii voi face un logo frumos :D.
Salut fetelor! Cine e din Bucuresti si are chef de iesit in oras ca intre fete si sa discutam altceva decat barbati, machiaj, haine si altele de genul asta? Am 33 ani si ascult muzica rock.
Nu stiu de ce, am luat ban pe omegle. cum il scot? iar daca nu merge scos..cat dureaza pana imi scoate ban-ul?
Cine are chef de vorba? eu ma plictisesc de mor, lasati-mi adresa de mess sa vb:))
Heii TPU! Vreau si eu un nume pt ask de fata. ceva cool. dar sa nu fie un nume normal gen: Andreea, Lorena sa fie ceva tare dar fara caractere speciale sau altceva. ceva de genul DeeDee cam asa ceva...? (mai mult)
"Cica" oricine se plictiseste de oricine, intr-un final. Adevarat sau nu? (referitor la prieteni si iubiti/e)
Daca esti sau arati foarte tanar inseamna ca esti prost? din pacate asta observ, de ce considera uni tineretea =a fi prost e vreo logica in asta? eu vad oamenii asa zisi maturi care se comporta copilareste...? (mai mult)
Daca ma suna cineva cu nr ascuns politia poate afla numarul?
Voi la cate majorate ati fost pana acum? Eu nu am fost la niciunul :( Cum pot sa fac ca sa fiu invitata. Funda
Cît timp suportati pantofii cu toc? Răspunsul este 2 ore si 47 minute. Doar atit pot picioarele suporta tocurile după care incepi să simti că tot ce vrei este să te descalti cit mai repede. Voi ...? (mai mult)
Cat de serioasa vi se pare oferta aceasta de munca in Finlanda : https://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-muncitor-in-constructii/116059/5
Care dintre aceste doua siteuri sunt mai serioase : 1.http://www.dol.ro/ sau 2.http://www.emag.ro/? Adica serios daca iti aduce comanda la timp,produsul nu e stricat, etc.
Salutare am o vectra b din 97 si mi s- a stricat EGR- ul (stricat electric) si vreau sa- l schimb cu unul nou, dar am o nelamurire trebuie sa resetez ECU sau sa sterg eroarea daca pun un EGR functional?...? (mai mult)
Vreau si eu niște descrieri pentru o poza de profil de pe Facebook. ❤ Ma puteți ajuta
Ce inseamna pentru voi "femeia fatala"? Cum trebuie sa fie?
Acum 13 zile mi- am facut un tatuaj si de atunci il ung cu crema bepanthen tot o data la 3 ore (exceptand noaptea cand dorm evident) si a inceput sa imi cada cojita (singura). Nelamurirea mea si nelinistea...? (mai mult)
Salut tuturor! Nici nu stiu cum sa incep, e ceva destul de complicat dar hai sa incerc. Am 20 de ani si pot sa va spun ca am o viata ingrozitoare, teribila, trista pur si simplu nu am cuvinte ...? (mai mult)
acum cateva zile mi- am visat unul dintre parinti care este decedat. Am visat cum ca tatal meu mi- a pupat fratele si mama si pe mine m- a impins si mi- a spus sa imi vad de viitor si sa uit...? (mai mult)
Ce faceti voi sa scapati de plictiseala? :)
Cr credeti despre phineas and ferb?
Cuma a fost primul vostru sarut? La mine a fost super si mi- a placut. Da a fost la 15 ani. :)) Nu radeti de mine chiar tineam la virginitatea mea si voiam sa intalnesc un baiat perfect sau macar pe...? (mai mult)
Buna TPU. As dori sa citesc niste carti online gen "Suge-o Ramona" sau "Fluturi" de Irina Binder. Ati putea sa ma ajutati cu niste exemple? Multumesc! :)
Unde se gasesc bezele in Bucuresti? In cartierul Baicului? p.s sunt noua pe site si nu stiu chestia cu funda. poate sa imi explice cineva?
Am nevoie de o planificare la optionalul de istorie,, Mituri si legende greco-romane,,.
Radiaza telefonul mobil? serios, ma intereseaza pearerea voastra!
Hei, hei. :> Ati vazut TWILIGHT? :o, sau va uitati la The Vampire Diaries? :X Eu le adooooor :X. Voi, fetele, care baiat vi se pare mai misto? exemplu : TWILIGHT - > Edward Cullen; The Vmapire...? (mai mult)
Pentru cei ce au comandat de aici http://www.dol.ro/? gclid=Cj0KEQjw7IWgBRCjv8Cv4vfC3ckBEiQAE7nvR3F4K98EygaPiM4OEi- nWyPkhjXRBdsdqMBPMcsVVAsaAj_j8P8HAQ in cate zile vine o comanda si cam cat este costul...? (mai mult)
care este cel mai periculos mamnifer care exista sau a existat vreodata pe Pamant? E vegetarian, carnivor sau omnivor?
Deci am o nedumerire... Sunt baiat, numele meu este Alex, NU Alexandru. :) Deci, astazi, 30 august, de Sf. Alexandru este ziua mea? :))
Prietenul meu v- a pleca maine in Germania pentru 3 luni. Ce sa fac ca sa ma simt mai bine si sa nu ma gandesc ca o sa ma simt singura 3 luni. Si imi este si foarte frica sa nu se raceasca relatia...? (mai mult)
Ce personaje va plac din naruto si naruto shippuden, dau funda la cele mai multe personaje care imi plac si mie?
Hei.Cat vine in lei suma de $203.80?
Hei, TPU! Am o problema.Pe Flashscore am vazut ca a aparut sectiunea "Echipele mele" si imi zice ca daca vreau sa adaug echipe acolo sa apas pe steluta de langa echipa, dar mie nu- mi apare nici o steluta...? (mai mult)
Emag vinde produse second- hand sau noi? Ca nu am comandat niciodata de la ei si as vrea sa stiu si niste pareri despre acest site.E adevarat ca te lasa sa desfaci coletul cand il primesti si daca nu ...? (mai mult)
Cine imi poate explica si mie ce inseamna "A fii sau a nu fii"("To be or not to be")?
Cine a fost la olimpiada nationala de spaniola? As avea nevoie de cateva informatii... Funda :D
Cand ascult muzica imi amintesc de copilarie.De cand s- a schimbat lumea aproape uitasem de copilarie... Cand vad atata tehnologie, smartphone- uri simt ca nu mai este cum era mai demult. De ce sa schimat...? (mai mult)
I- am spus unei prietene din UK să- mi cumpere o carte și apoi să mio trimită prin poștă, căci aici în România e prea scumpă, mă costă ceva bani când mio trimite sau când merg ...? (mai mult)
Am 5 conturi de google + cu acelasi email, cum fac sa scaap de ele?
Hey :* Cine se pricepe la curele de barbati, ma ajutati putin, va rog?;;) As prefera sa vorbim prin mesaje private :P
Cand intru pe mess imi apare o casuta in care scrie ca am 23 de e-mail-uri si cand intru pe mail am doar unul. Stie cineva de ce? Funda:*!
In ce librarii din Baia Mare pot gasi cartea Micutele Mincinoase?
Am o problema de cateva zile la internet, deci:dupa ce intru intr- un joc de exemplu minecraft si intru pe un servar din 5 in 5 minute ma scoate si cand dau sa intru imi spune ca sunt conectat ...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la kickboxing si as vrea sa stiu daca pot sa fac antrenament personal? Ms, dau funda!
De ce acum vrei sa te schimbi si inainte nu vroiai?
Buna TPU. Vreau sa fac un filmulet cu poze si muzica pe Windows Movie Maker. Problema e ca atunci cand pun pozele in timeline, nu se vede nimic in video. De ce? ( Am citit pe youtube ca nu ar fi activat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!