Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
De ce societatea ne învaţă să îi criticăm pe cei din jur pentru alegerile vestimentare? Am obsevat că şi eu fac asta uneori, deşi sunt împotriva acestui obicei şi, după părerea mea, ...? (mai mult)
Buna TPU. Voi ce faceți cand va plictisiti? Știu ca sa mai pus întrebarea asta de N ori :)) Deci voi ce faceti, nu ce as putea face eu.
Heii... cum se numesc imaginile acele care, daca te uiti intr'un punct fix vezi alta imagine. :-?. nu prea stiu sa explic.
:) Ce parere aveti despre genul de oameni care au o viata atat de plictisitoare ca simt nevoia de a se baga in viata celorlalti? Astept pareri, poate coincid cu ale mele:))
Salut.Am nevoie de cintece pentru copii pentru 1 septembrie, daca se poate mp3 sau video.cine ma ajuta? Funda...
De ce credeti ca oamnenii sunt atat de deranjati cand sunt criticati? Am vazut aici reactii destul de urate cand cineva voia sa dea un sfat, o parerere vizavi de o anumita situatie,...? (mai mult)
vreau si eu sa va intreb cum pot sa-mi schimb numele pe psn numai numele nu id-ul, se poate? Funda+Vot
Spuneti-mi si mie cum se numesc aia, care stiu sa vorbeasca corect gramatical, fara greseli? cine imi spune, ii dau FUNDA!
Cum vi se pare Colegiu National,, Mihai Eminescu" din Iasi?
Vi s- ar parea indecent sa vedeti pe strada o fata imbracata intr- o rochita de plaja putin transparenta, pana la genunchi si cu costum de baie pe dedesubt? Imi e extrem de rusine, merg la piscina si...? (mai mult)
Ce sarbatori sunt astazi pe 12.08.14 Spunetile pe toate
Daca am comandat de pe pcgarage un produs Duminica cand ar trebui sa ajunga? Marti Miercuri?
Buna,TPU! De obicei cat tine o tabara? Va multumesc!
Ce inseamna fericirea?
Spuneti- mi si mie, va rog frumos, aceea care stiu sa vorbeasca corect gramatical si stiu sa iasa din orice incurcatura, si care stiu multa cultura generala si care stiu ce au de facut in viata, cum...? (mai mult)
Ti-ar placea sa ai o clona, sa fii clonat?
Ce inseamna starch? Stiu ca e ceva praf dar imi puteti spune mai exact ce praf este?
Are cineva pagini de facebook cu 500+ sau 1000+ de like-uri? DAcă da, lăsaţi comm cu numele sau linkul vostru de facebook şi o să vă dau add să vorbim mai multe;) Dau fundă;)
Recent am inceput sa vorbesc cu o fata pe facebook doar ca ea e mai mare ca mine cu 3 ani iar in curand o sa iesim impreuna. Nu e problema ca iesim impreuna ca am mai fost la intalniri doar ...? (mai mult)
vreau si eu o tema pentru windows XP gen marijuana... dau funda! Multumesc anticipat :)
De mi- am loat placaa asta video nividia gt 630 2048mb, 1600mhz/128biti si cand o amplasesn in pc nu imi mai perge sunetul si am bagat si windous 7 pe pc am asa : Model DC5850 Tip procesor AMD Athlon...? (mai mult)
Ce imi trebuie sa mearga placasa asta video nividia gt630 2048mb, 1600mhz/128biti?
Poti merge la Cinema City din Constanta(sau alta localitate) fara rezervatie?
Hei. Voua vi s- a întâmplat chestii ciudate? Acum doua zile mi- am pus apa într- o cană si am baut mai bine de jumatate. Era noapte...peste 00. Am pus cana pe birou si dupa Vero 20 de minute m- am ...? (mai mult)
Stie cineva cand apare Swear de Nina Malkin in Romania? Ms :*
am o mare mare mare problema! am un laptop si am instalat chrome pe el, inainte cand dadeam pe chrome imi intra direct pe google unde sa caut, acum intra pe istartsurf de cand am incercat sa ...? (mai mult)
Cum poti sa restrictionezi un prieten pe facebook si cum poti sa- l scoti de la persoanele restrictionate? Poti sa faci in asa fel ca o persoana sa nu- ti vada o anumita fotografie dar pe celalalte...? (mai mult)
Hey,cine stie ceva programe de descarcat ca si mess,skipe,viber, etc dar sa adaugi tu prietenii si sa ai chat.Sa fie interesant, mersi! Dau funda la cel mai bun.
De ceva timp Facebook'ul a inceput sa-mi decupeze toate pozele de profil care le postez iar mie asta nu-mi place. Cum as putea rezolva problema?
Unde se introduce cardul de memorie pentru LG L9? In ce parte a telefonului?
Daca sti in Resita liceu unde au clase ....la fara frecventa sau frecventa redusa te rog sa imi dai un mesaj cu numele liceului si numarul de telefon, dar te rog doar daca stii sigur ca in acel liceu ...? (mai mult)
Preferati sa calatoriti singuri sau cu companie? Ce experiente aveti din calatoriile fara companie? In ce tari ati fost singuri si v-a placut?
Hey hey lume Cine imi poate zice cum sa trimit credit ( eu fiind pe Orange abonament ) pe o cartela sim normala ( preferabil cosmote ) dau fundita care ma ajuta :*!
Buna care este cel/cea mai bun(a)prieten/a a ta? Din familia mare
Cateva glume bune pentru cine nu poate sa rada toata ziua?
Detin un magazin IT, si vreau sa il renovez. Are cineva idei despre ce culori s- ar potrivi intr- un magazin de IT? Sau poze, link- uri catre alte magazine etc... orice raspuns imi este de...? (mai mult)
vreau sa ma mut in clasa a X- a la alt liceu... 1) Pot sa depun dosar de transfer la 2 licee 2) Daca depun dosar de transfer la doua licee si mi le accepta pe ambele...? (mai mult)
1 Unde pot citi ziarul „publicitatea de valcea" online?
Ce site-uri bloguri, interesante, educationale sau cum vreti sa le spuneti, cunoasteti? La mine pe primul loc se afla Reportaje-Live.
Hey. Am o intrebare cam stupida....de pe yahoo pot sa trimit e-mail pe orice fel de adresa? Adica daca e alta adresa de cat @yahoo.com..gen @gmail.com?
Vineri merg la o manastire si nu stiu ce sa scriu la ma rog pentru... reusita in viata etc. sa imi mai dati voi niste exemple tinand cont ca am 22 de ani.
HEII! Cine imi spune toate parcurile de distractii cu apa din Constanta, Mamaia si Mamaia-Nord, primeste funda!
Buna tuturor.....cum activez pe abonament serviciul de mesaj Vodafone?
Care este diferenta de fus orar dintre Bucuresti si Los Angeles?
HEI TPU~! NU POT TRIMITE MESAJ PE FACEBOOK : IMI ZICE ASA : Mesajul nu a fost trimis, deoarece nu respectă setările de confidenţialitate stabilite de tine sau de destinatar. Ce trebuie sa setez?...? (mai mult)
Heii am o problema..este adevarat ca daca vrei sa faci s*x cu prezervativ fata trebuie sa suga pla la baiat ca sa nu il doara atunci cand foloseste prezervativul?
M- am gândit în ultimul timp la ce pedeapsă ar merita criminalii. Mie mi se pare inuman că ei pot fi condamnaţi la moarte sau închisoare pe viaţă. Mi se pare inuman şi că un om poate fi măcelărit...? (mai mult)
cine a inventat inchisorile? Vă multumesc mult tuturor, sănătate multă si o zi frumoasa.
as vrea sa mi dati un sfat ce sa fac, nu reusesc sa slabesc cat vrea si e foarte important pentru mine asta, trebuie sa dau aprox15- 20 kg intr o luna, oare sa nu mai ies din casa e o solutie?...? (mai mult)
Ce inseamna cand esti exorcizat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)