Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
voua vi se intampla sa aveti zile in care sa va fie greu sa va exprimati?
Cum pun pur si simplu o poza pe facebook? Adica sa nu fie nici de profil, nici de coperta si sa nici pentru un album ..sa o pun pur si simplu.
Se pot face postere la comanda? daca da, unde?(oriunde in tara) si cam cat ar costa unu? funda.
Exista fantome? Imi poate cineva explica aceasta situatie: Bunica mea locuieste intr- o casa cu 3 camere si sta numai in 2 deci una nu e folosita si mai merge sa aeriseasca etc si intr- o zi a spus...? (mai mult)
Credeti ca se merita sa deveniti reprezentant Herblife? Aveti mai multe avantaje sau dezavantaje?
Heii TPU! Scuzati categoria dar e cea mai vizitata. Am si eu o problema. Vreau sa comand ceva de pe site- ul www.skatemap.ro si transportul se face prin Courier. As dori sa stiu ce varsta trebuie sa am...? (mai mult)
Ce inseamna "calitati native"?
Ce cărți de groaza știți?
Salut, Cum pot sa promovez/distribui un anunt de vanzare pe care l-am pus eu pe un site? (fara bani)
Neata! Am vazut tot timpul la televizor pe toate canale si vorbeste intruna despre Uhrin junior, altceva sa vorbesca numai despre el, de ce nu vorbeste de Arda Turan, Reus sau Klopp? Mi se pare o tam-...? (mai mult)
Neata! Cum chema pe nevastea lui Uhrin junior?
Hey, sunt noua pe aici. ☺Ce produse sunt bune pentru coșuri ( mici )? ✌
Are cineva idee ce s-a intamplat cu site-ul myuplbox.com? Era un site de hosting fisiere.
De unde pot cumpara ata din aia elastica din care se confectioneaza colierele alea... tattoo choker? Nu, nu pentru mine. Vreau sa fac un cadou prietenei mele.
Hey Lumeee!... ma plictiseste deja deficitul de cititori buni din ziua de azi. Am nevoie de niste, , followers, , care au ceva materie cenusie. Recunosc scopul propagandistic, dar optez pentru CALITATE,...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre prietenia in 3?
De cateva zile mi- am cumparat un aparat foto DSLR. Sunt foarte încântată dar nu stiu ce poze mai artistice pot sa fac la natură, ca portrete stiu sa fac si am multe idei. Nu locuiesc la mare...? (mai mult)
stiti cumva unde gasesc si eu pandantive ( cred ca asa se numesc) dinacelea de barbati cum se poarta acuma la gat gen o sfoara neagra si cu un colt sau medalion ceva ca vad la toti dar nu gasesc...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara un fular ca cel pe care il are Harry in Gotta Be You?
Salut, am 19 ani si sufar de depresie, nu am prieteni, nu am cu cine vorbi, simt ca innebunesc incet cu trecerea timpului. Nu va cer ajutor, vreau doar sa vorbesc si eu cu cineva, daca in viata...? (mai mult)
Intr- un mod ciudat am slabit foarte mult intr- o luna. Fac sala si am observat ca de la 64kg la 59kg.(1.72 baiat mezomorf). Eu mananc cam asa: dimineata paine integrala cu sunca de curcan si rosii...? (mai mult)
E deja august :((((( nici nu simt cand trece o zi si in timpul scolii nu mai vine noaptea odata :))) ce pot face sa nu mai simt ca ieri a inceput vacanta, am o gramada de amintiri si din vara asta, ...? (mai mult)
Heii tocmai am facut un Lyrics si l-am postat pe YouTube :D https://www.youtube.com/watch?v=iJhDafTis2o Ce parere aveti despre el? :)
Ce limbi straine vorbiti? Eu vorbesc engleza, spaniola si putin franceza.Ce limbi mi-ati recomanda sa invat? Sunt pasionata de limbi straine.
Vreau povesti de groaza? Imi spuneti si mie va rog? Plzz Funda!
Ma duc la munte.Ce pun in bagaj?
Am o problemă de câteva zile cu youtube. Anume că nu pot vizualiza/asculta o piesă sau orice altceva, îmi arată: An error occurred, please try again later. Ce-aş putea face?
Vreau sa-mi cumpar maine tigari si nu stiu ce sa-mi iau. Ce imi recomandati? sunt incepator ( am vazut ca de unde imi voi lua maine are toata gama kent, dunhill si pall mall).
Daca aveti cooler pentru laptop. Imi puteti spune cam cat ati dat pe el? M-am uitat si pe net, dar difera foarte mult preturile.
Hey TPU Am tableta Allview ax4 nano. Cand vreau sa pun o poza pe fb imi arata un patratel mic unde sa pun poza dar. E mic si nu incape toata poza :))) cum pot sa l fac mai mare?:))) fundaa :)))
Va rog sa ma ajutati ce as putea sa scriu intr.o prezentare powerpoint legata de viata mea ceva simplu si concret dar de cateva 2-3 pagini dau funda
Salutare! Sunt in cautarea unui server de metin putin mai deosebit decat celelalte., si cand zic deosevit ma refer mai exact la urmatoarele lucruri: - In primul rand as dori sa fie mai. special,...? (mai mult)
Ati auzit de cazuri cu oameni ingropati de vii? Voi ce ati face daca ati patii asa ceva?
Heii! Vreau sa imi instalez Viber pe tableta dar nu stiu exact cum este aplicatia ..Adica care e scopul?
Ggbygossipgirl.tumblr.com Ce parere aveti despre poza aceasta
Azi cand mi- am deschis contul de facebook in loc de poza mea de profil a aparut o alta poza de profil a unei persoane din lista mea de prieteni.Mi- am verificat pagina de profil pe contul unei...? (mai mult)
as vrra sa stiu cu ce ma pot spala pe cap ca sa nu imi mai cada parul si am firele groase? As vrra sa fie ceva natural!
ce inseamna Evil Self?
Hei,TPU.Sunt o mare faca Wolfblood,dar am observat ca pe canalul CBBC pe care romanii nu il au,deja se filmeaza sezonul 3, iar in Romania sezonul 2 inca nu a aparut.Ce ziceti?
Salutare. Ma suna una cu nr ascuns si ca are 65 kg. Nu stiu cum sunt fetele la 65. Nu gasesc poze ca sa-mi fac o idee. ma puteti ajuta?
Vreau sa dau o petrecere on pijamale dar nu știu ce tema sa-i pun. Ma puteți ajuta va rog?
Dau funda! Soramea mi- a dat mie telefonul ei (Samsung galaxy ace) si ea si- a cumparat un HTC desire dar pe telefonul 1(Samsung galaxy ace) era contul ei de whatsapp si eu am sters aplicatia si cand ea...? (mai mult)
Salut necunoscutilor. Un mini concurs, cate intrebari sterse de admin aveti dar cu poza nu fata :P http://s28.postimg.org/nnahccg6l/capture_20140805_132847.png castigatorul nu primeste nimic :))...? (mai mult)
Credeti ca Matilda este un nume romanesc?
Poate sa imi spuna cineva cum sa invat logic(adica sa nu mai tocesc toate lectiile)? Stiu ca trebuie sa citesc pana inteleg iar apoi sa incerc sa retin ideile mai importante dar eu nu reusesc....? (mai mult)
Buna cum pot sa fac mai multe voturi la concursul asta? Va rog datim un vot daca aveti un suflet bun http://antenastars.ro/selfitza/participant?id=162
CONCURS: Castiga cele mai tari accesorii pentru petrecerea ta
CONCURS: Racoreste-te cu zambetul pe buze
Il stiti si voi pe Garcea, cel de la "Vacanta Mare". Eu am o nelamurire. De unde a strans 120.000 Euro sa-si cumpere un Lamborghini? :|
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!