Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Buna TPU. am si eu un telefon Samsung young gt- 5369 si am sters datele unor aplicatii pentru memorie pentru ca nu mi se salveaza in card, , si am sters si la mesaje si acum nu pot sa mai trimet mesaje....? (mai mult)
Cum pot sa creez un site web? E pentru a face mai multa reclama unei pagini de pe faceb.! Deci... ma ajutati? Dau Funda! (scuze pentru categorie)
Voi credeti in zicala: "daca spui ce iti doresti sau ce vrei sa faci in viitor nu se va mai intampla"? e adevarata? mi se intampla mereu.Cand vreau sa- i spun unei persoane ce vreau sa fac, ce planuiesc,...? (mai mult)
Buna,am o intrebare am un video,am filmat pe un vecin de la bloc ca face ceva rau unde l-as putea posta ma refer sa fac o reclamatie, sa arat la toti ce fel de om este?
Daca aveti coduri promotionale de la concursul Farmec si nu le folositi, mi le-ati putea da mie, va rog? Funda pentru cel/cea darnic/a si puncte pentru raspunsurile utile.Multumesc!
Ca să ai un card de debit ce să- l folosești internațional ce vârstă trebuie să ai? De exemplu cel de la Visa Electron International ( https://www.ing.ro/ingb/persoane- fizice/carduri- si-...? (mai mult)
am o problema cu engleza, atunci cand ascult o melodie sau ma uit la un film in engleza nu inteleg mai nimic din ce spune, dar daca ma uit la text si citesc inteleg mult mai bine decat atunci...? (mai mult)
Imi dati va rog un link unde as putea sa vad meciurile echipelor romanesti in europa online va implor :)... Funda! Cat de repede daca se poate.
Sunteti iubitori de arta si frumos? Daca da, ce artisti apreciati cel mai mult?
Ce episod din cartea Dracula v-a placut cel mai mult si de ce? Mie mi s-a parut captivanta toata cartea, nu pot alege un singur episod. Funda pentru cel mai interesant raspuns!
Puteţi vă rog să îmi lasaţi nişte sugestii de jocuri pentru canalul meu de Youtube? Aveţi canalul aici: https://www.youtube.com/channel/UC_II3KUaQt4MhLLFW5B_y1A Dacă vă place,...? (mai mult)
Am o mare problema! Trebuie sa ma duc la spital sa ma opereze la unghia incarnata. O sa ma doara? Sau macar o sa simt ceva? Vreau foarte multe detalii!
As-i vrea si eu sa stiu cum se poate face decorpolarizarea? vreau sa incerc
De ce adolescenti din ziua de azi se gândesc numai la sex, bani si droguri? Multi ar putea spune: "asa e moda", dar de ce e moda asa, de ce in numai un deceniu totul s- a schimbat radical, de fiecare...? (mai mult)
Ce inseamna atunci cand pui emoticonul :> FUNDA!
Unghii cu gel sau naturale?
Vreau sa stiu daca la facultatea de medicina din Oradea sunt schimbate raspunsurile la admitere, adica ordinea lor alta decat cea din carte. Vreau sa imi raspundeti cei care ati dat anul acesta...? (mai mult)
Imi spuneti si mie de unde pot gasi in Timisoara, de cumparat....chestie din asta https://www.facebook.com/accesorii.altfel/photos/pb.376523319104529.- 2207520000.1405862849./686155168141341/?type=3&theater,...? (mai mult)
Imi puteti sugera si mie niste youtuberi ( ca sa zic asa ) care fac tutoriale de origami mai complexe? In afara de : Tadashi Mori, Jeremy Shafer,Jo Nakashima, Kade Chan. Multumesc!
Buna,ceva idei de proiecte caritabile?
Am nevoie si eu de un cod postal valid din Anglia (Regatul Unit). Va rog mult de tot, am nevoie la xbox 360 pentru a putea sa activez xbox live cumparat. Nu gasesc nicaieri pe internet un cod postal valid,...? (mai mult)
Cum definiti o femeie/ un barbat sexy? :) PS. Nu vreau raspunsuri rautacioase.
Ce înseamnă BLM?
Ma poti ajuta cu o lista de lucruri care-mi trebuie la mare timp de 7 zile? Ca nu stiu ce sa mai pun in bagaj si nu vreau sa uit ceva.
Neata! Cati ani are Uhrin junior?
Buna http://likesplanet.com/register.php?ref=cristodulo costa? funda
Știți vreun program pentru Tableta cu care pot edita video-uri? Adică sa pun muzica pe fundal și sa Fac sa îmi apară orice fundal în spate iar eu sa mă mișc?
Hei TPU vreau si eu niste statusuri mai frumoase... cele mai multe si frumoase primesc fundita! :*
Imi da o eroare la Kit Tv Max ( este un TV care e foarte bun pe calculator, pe fostul windows imi mergea dar acum. ) Se aude foarte bine, dar nu se vede deloc si nu inteleg de ce. Ca sa ...? (mai mult)
Am de realizat un film pentru a-l trimite in Londra. Este cineva dispus pentru a fi actor in piesa mea? Am nevoie de talent teatral.
Cum pot sa am multe LP-uri in Sims FreePlay?
Ce inseamna ochi caprui
Am nevoie de ajutor, placa mea de baza se numeste Intel(r) graphics chip acclerated vga bios si este de 32 mb, imi arata la dedicated, system, shared system memory n/a. m- am uitat la tutoriale pe youtube,...? (mai mult)
Unde aş putea găsi online ochelari de vedere (dar nu tocmai pentru vedere, ci doar pentru "fiţă") de vânzare? De preferat să fie rectangulari.
Cum as putea sa am mai multa incredere in mine pentru a reusi ceva? Adica eu sunt cam si negativista deci a doua intrebare ar fi cam cum as putea fi optimista?
Buna vreau si eu niste site-uri in care poti posta gratuit un anunt de inchiriere in afara de tocmai si olx.
In ce zodie este cineva nascut in 21 decembrie?
Ce parere aveti despre Adrian Minune cu piesa aceea "Ce fericire"? Adica e alt" gen", cel putin asa zice el dar mie nu mi se pare ca e o diferenta de la cer la pamant. (Nu ascult de placere, ascult...? (mai mult)
Voi puteti trai fara Facebook?
Care stie codul promotional howrse.ro pe anul 2014? :) ps. Sper ca am ales categoria buna
Imi puteti da niste adrese de frizerii/saloane de infrumusetare nou-deschise in Bucuresti?
Buna! Imi puteți spune si mie experientele voastre din prima zi de liceu? Chiar nu stiu la ce ma pot aștepta.spuneti-mi orice, întâmplări, reacții, priviri ciudat. orice. Multumesc mult!
Eu am un automobil de care nu ma folosesc! Doresc sa-l dau pe citeva zile unor rude! Merita s-o dau? Spune-ti parerea voastra cum ati proceda!
Va temeti ca virusul ebola ar putea scapa de sub control?
Exista vreo modalitate sa vad dac se afla cineva in spatel unui geam fumuriu
Cum sa o conving pe casiera de la pariuri sportive sa ma lase sa bag un bilet, am 16 ani si 1 79 inaltime (daca ajuta cu ceva) funda
La ce oră este deschisă Sala Polivalentă din Drobeta-Turnu Severin? M-ar interesa să mă înscriu la baschet. Mulţumesc!
Care sunt pasiunile voastre?
Mai sint magazinele DUTY FREE pe aeroportul OTOPENI?
Cum pot sa am pe YouTube mai multi abonati la canalul meu https://www.youtube.com/channel/UC_KA6U-HERvYOK9BDkxNBKA ?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
Laura022 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a