Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Datimi niste piese de PC pe care sa imi miarga jocuri noi aparute (ex gta 5, hitman, assasin cred 4, call of duty gosths, titans 2 parca... ) Pana in 1000 lei
Cine a mai intrat in C.A Rosetti Bucuresti?
Cati ani are Traian Basescu? =)) Serios, sunt curioasa! Please raspunde-ti-mi!
Salut. Vreau sa fac un id nou de mess si nu merge,imi scrie ceva gen "Get your mom and dad" sau ceva de genu'. Puteti sa ma ajutati cumva? Mersi, funda! :)
Cei care sunteti la liceu in Bucuresti la Sfantul Iosif, imi puteti spune cate ceva despre liceu, profesori etc?
Salut cine a intrat la Octav Onicescu la mate-info?:D Da sunt informatii utilitare pentru mine=))
Tocmai am fost repartizat la liceul teoretic bulgar "Hristo Botev" si vreau sa va intreb cum este acolo? Si cine a mai fost repartizat acolo dintre voi? Cine imi poate da niste poze(link) cu interiorul...? (mai mult)
Cine imi poate explica pe larg care e faza cu profilurile normale si intensiv engleza? Daca se poate as dori sa imi explice pe skype. :D Cine doreste sa imi explice, sa lase id- ul intr-...? (mai mult)
Ce jocuri as putea juca gen: Assassin's Creed, Call of Duty... cu acest pc: http://postimg.org/image/96t8rlgxh/ Dau funda. Apropo: Ce mai trebuie sa adaug/înlocuiesc ca sa pot juca toate seriile Call...? (mai mult)
Am 5.000 de prieteni pe facebook si 2.500 de urmaritorii si totusi imi apare ca am 200 on, inaintea scria ca sunt 1500 on, si cand pun o poza fac greu like- urile inainte aveam 400 in 2 ore,...? (mai mult)
Buna TPU azi mi- am cumparat o baterie pentru tigara electronica avand 1100 mAh cu marca Smokemania/eGo- tech, mi- am luat si atomizator cu mine de acasa crezand ca o sa am nevoie de el. Am infiletat...? (mai mult)
Copii de a 8-a, ați intrat unde ați vrut? :-*
Hei TPU, fiind o fire curioasa, vreau sa va intreb, sunteti fani animeuri? Va place RPG (in traducere, joc de rol?) Si ultima intrebare, ati vrea sa va alaturati unui forum care le contine pe...? (mai mult)
Ciuc Radler sau Ursus Cooler? Care e mai buna?
recent m- am imprietenit cu cineva din Olanda si ramasese stabilit ca el sa vina in Romania sa viziteze tara dar parintii lui nu sunt de acord deoarece spun ca Romania este prea ...? (mai mult)
Cine îmi dă un jucător român pe YouTube care joaca Gears of War pe episoade până îl termină.
Credeti ca va aparea Amazing Spider-Man 3 si 4?-funda, desigur
Ce provocari sa le pun prietenilor? Dati-mi niste exemple, dar sa fie amuzante.
Indiciu: cuvantul numeste artistii care amuza spectatorii "Unde merg? Unde mananca? Unde dorm? Ce fac... Cand nimeni nu mai, Cand intr- adevar nimeni nu mai rade, mamico?" Ma puteti ajuta sa completez? ...? (mai mult)
Scuzati categoria... Unchiul meu, care este in Germania, vrea sa imi trimita prin posta ceva de acolo...Cat dureaza pana voi primi coletul din Germania pana in Romania, Constanta?
Am auzit o melodie la Bershka cantata de o tipa..era ceva gen "butte butte butterfly". Help?
Am telefonul Samsung Trend Lite cumparat din magazinul Orange cu cartela de Orange. Eu aveam inainte alt telefon Lg cu sim mare de Cosmote. Acum la noul telefon Samsung trebuie sa- mi modific simpun,...? (mai mult)
Vreau sa stiu ce soft gps de pc este mai bun Eu stiu de Microsoft Auto Route 2013 si mai nou Automapa 2014 Stiti alt soft mai bun decat astea sau dintre acestea doua
am nevoie de sfatul vostru! Deci prietena mea cea mai buna s- a impritenit cu o fata ( Y ) care o influenteaza negativ si face muuulte prostii, mai multe ca mine si eu am devenit putin geloasa...? (mai mult)
Care imi spune si mie un joc pentru pc....Am procesor: Intel(R) Celeron(R) CPU E3300 2.51GHz Ram: 3 gb Sistem de operare: 32 bit Placa video: 512 mb Cina imi spune cele mai multe jocuri primeste funda...Multumesc...? (mai mult)
am o poveste destul de lunga si as dori o parere din partea voastra :). Am prieten din vara trecuta si nu mai e mult si facem un an. Relatia e serioasa si amandoi vrem sa ramanem si sa ne facem...? (mai mult)
Salut sunt din Timisoara am terminat liceul si vreau sa dau la UPT la AC si eu am facut in liceu mate de m2 credeti ca am sanse sa intru?, tot ma zbat aici sa prind din problemele de admitere dar mi se...? (mai mult)
Hey.Am o mare problema.Decand ma stiu, am fost foarte timida mai ales cand vorbesc cu cineva pe Skype sau asa ceva...Cu greu am reusit s- o infrang, rareori. Aveti vreun sfat legat de cum sa elimin acest...? (mai mult)
Hey! Puteti sa-mi spuneti cand se iau vacantele in Anglia. Va rog!
Cum reusesc actorii sa retina scenariile? Ma intereseaza ce exercitii de memorie fac. E cineva la teatru pe aici?
imi zice si mie cineva un program sau altceva pe care sa il instalez in pc si in tableta respectiva ca sa pot vorbi (vazut prin camera) bineinteles cand sun conectate la net. Multumesc Anticipat!...? (mai mult)
Salut.Am fost azi la strand si m-am inrosit foarte tare, si ma si ustura.Cum as putea sa nu mai fiu rosu pe fata pana maine si sa nu ma mai usture?
Nu-s sarac nici bogat, nici rau nici bun, nici destept nici prost CE SUNT DE FAPT?!
De ce majoritatea oamenilor din ziua de azi sunt prea ignoranți ca să învețe caracteristicile de bază ale unor dispozitive pe care doresc a le cumpăra și utiliza? Întreb asta, în special, deoarece...? (mai mult)
Era un site pe care faceai bani. ce trebuia sa faci era sa instalezi ceva in pc si cate resurse ii permiteai programului sa foloseasca si cat timp tineai pc deschis primeai bani.o anumita suma. ...? (mai mult)
Ce pot face vara asta? Eu sunt cam timida si imi doresc sa fac un fel de petrecere cu pijama cu o prietena care cand eram mai mici(eu acuma am 15 ani) eram cele mai bune prietene dupa ce am plecat la ...? (mai mult)
Am ajuns in Italia de cateva zile si trebuie sa imi iau un calculator. Am vorbit deja cu un baiat de la un magazin de un pc si trebuie sa ma duc sa il cumpar? Dar aici in Italia nu e cu internet...? (mai mult)
Pana la ce varsta ati mers cu parintii de mana, pe strada?
Ce parere aveti de baschetii vintage? nu sunt mai OK decat cei moderni? http://img.rl0.ru/afisha/c720x480/gorod.afisha.ru/uploads/images/b/d5/bd51337034374077a116d416af3df20d.jpg
Stie cineva pasii care trebuie facuti dupa pretestari pentru a te inscrie la facultatea de stiinte politice ( SNSPA )? Intreb deoarece inscrierea pentru pretestari s- a facut online iar cand am ajuns ...? (mai mult)
Cum il cheama pe baiatul de la cover? https://www.facebook.com/dianna.ice
Poti anula un colet trimis prin posta?
Buna ^^ am si eu o poza cu mine si vreau sa imi pun banda si sa pun o descriere... cu scrisu ma descurc dar nu stiu cum pot pune banda spre ex cum e aici https://www.facebook.com/617848938296830/photos/a.617849511630106.1073741827.617848938296830/663954403686283/?type=1&theater...? (mai mult)
Iubitul meu ma cam foloseste si as vrea sa ma despart de el, doar ca tin la el si mi- ar fi putin greu, dar decat sa stiu ca sta cu mine pentru alte scopuri ar fi mult mai bine asa.Cum as putea ...? (mai mult)
Tot vad pe aici referiri la ask.fm sau cum s- o numi. Ce Dumnezeu mai e si chestia aceea? Mi- am facut cont sa vad ce e de capul site- ului, dar mi se pare tare aiurea si dezorganizat, fara nicio noima....? (mai mult)
Un exercitiu de imaginatie : Ce imagine / persoana/intamplare/fraza/etc (in principiu imagine) va vine in minte cand auziti/vedeti urmatoarele cuvinte? Puteti da cate un exemplu sau 2 la toate cuvintele...? (mai mult)
Care ma poate ajuta si pe mine am un paysfecard cumparat din Italia il pot folosi in Romania la vreo casa de pariuri
stiu ca se va comenta pe langa subiect motiv pentru care as vrea sa va rog sa va abtineti si daca se poate sa- mi raspundeti la subiect nu pe langa. Daca cineva a mers la vrajitoare va rog sa- ...? (mai mult)
E adevarat ca Jorge Blanco(Leon din Violetta)are un copil?
cineva care este pasionat de fiinte supranaturale, carti vechi vrajitoare, blesteme ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!