Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Salut, voua cum v-a plecea mai mult trupa Akcent? Care credeati ca canta cel mai bine? Totusi, ce parere aveti de trupele despartite?
Ce parere aveti de crema depilatoare de la Farmec? Pentru ce fel de tip de par e buna? ( pentru picioare)
pe site- ul ask.fm am niste probleme gen..cand apas pe notificari si acolo unde vad raspunsurile care le- am primit la intrebari nu mi se intampla nimic ramene pe alb aia si atat si nu pot da ...? (mai mult)
Hey, cei care ati luat note mari la BAC...Cum v- ati organizat cu invatatul, care a fost strategia voastra si pe ce v- ati bazat cel mai mult ca sa aveti succes? Avem si noi nevoie, cei care vom sustine...? (mai mult)
Care este posibilitatea ca la Bacalaureat sa ia cineva nota 3, 7 si dupa contestatii sa ia 5, deci mie mi se pare ceva exagerat :O, pot sa fac ceva stiu eu pentru recorectare? In ce tara traim ...? (mai mult)
Care sunt facultatile de la care se castiga bine?
scuze daca am gresit categoria. Nu le prea am eu cu florile, dar stiu ca daca la o persoana dai un anumit numar de flori, si nu stii ii poti da numarul de flori care se dau la morti. Ok. Intrebarea...? (mai mult)
FUNDAAA! Ce sa fac daca pe facebok au inceput sa se posteze singure niste linkuri, ceva cu GENIAL? P.S se eticheteaza singure!
Hei... Ce fete asemanatoare cu Miobi mai sunt? Imi spuneti cum se numesc si suite-ul de unde le pot lua? Funda raspunsului ce ma ajuta. :*
Hei cam care ar fi alegerea cea mai buna dintre o tableta sau un telefon nou? Sunt nehotarata in legatura cu cadoul de ziua mea.
In cat timp ajunge o scrisoare de la Suceava la Bucuresti prin Posta Romana?
Am o mica problema.:/. Activez internetul pe telefon..de la "DATA CON." insa nu pot intra pe internet. daca sunt in oras sau in maxi taxi si am nevoie..nu pot intra pentru ca nu merge..si nu inteleg...? (mai mult)
Am inteles ca germanii ne considera pe noi romanii inferiori din cauza tiganilor care fac probleme in strainatate... dar pe spanioli de ce nu ii considera asa? si ei au tigani de cetatenie spaniola... ...? (mai mult)
Salut as vrea sa imi spuneti un procesor Intel care sa aiba aceleasi performante ca asta:Procesor AMD FX X8 8350, 4000MHz, 16MB, socket AM3+ , Box si o placa video nVIDIA care sa aiba aceleasi performante...? (mai mult)
Sotia nu e acasa si azi mananc singur. :( Merg in jumatate de ora sa pregatesc mancarea mea de suflet: Biban prajit cu sos de rosii si mamaliguta calda.Cine vrea sa ia pranzul cu mine?:(
Daca ai putea sa dai timpul inapoi ce ai repara/distruge?
Am racit si mi-am pierdut vocea? Propuneti-mi ceva remedii! Multumesc!
Dauneaza sa bagi pe telefon un launcher (GO launcher)?
Hei! Acum cam 1 luna eram in vizita pe la cineva si o cunoscuta tot nu ma lasa in pace, adica ma suna non- stop. M- am prefacut apoi ca sunt matusa mea si i- am trimis un mesaj dur pe telefonul mamei ...? (mai mult)
Acum 1 an eram destul de mic ca statura.De 2-3 ani merg zilnic la inot(vara).Si de atunci m-am inaltat considerabil.De la inot m-am inaltat?
Ma puteti ajuta? Am descoperit reteaua de socializare Snapchat. Am adaugat pe cineva, cu care n- am vorbit pana acum, si nu stiu cum sa ii scriu. Alt prieten mi- a scris si am putut sa- i scriu...? (mai mult)
Salut datim si mie niste filme cu spiderman
Comparati acesti doi videobloggeri. Mentionez ca nu sunt nici unul dintre ei. https://www.youtube.com/watch?v=jr-ithxF7ro https://www.youtube.com/watch?v=9NM6tEWi6Pk
Ce pot face in casa intr-o zi senina? Ma plictisesc! Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Spuneti- mi va rog ce se intimpla cu mine:In ultima vreme totul ma preseaza, am o multime de probleme:Eu ma cred urit chiar foarte dar toata lumea din jurul meu o cred frumoasa, in curind o ...? (mai mult)
Salu, cum incep conversatia si despre ce sa vorbesc cu o fata pe care nu o cunosc dar as vreasa o cunosc. pe facebook sau cand suntem in acelasi loc?
Buna am 14 ani si as dori sa devin ft ft populara pe net si nu numai...ce sa fac dati-mi va rog niste sfaturi
Daca obtii licenta in Psihologie, poti profesa ca si psiholog? Va rog sa imi raspunda cineva care stie sigur.
Sunt singurul care nu poate trimite mesaje pe facebook? Imi apare ceva de genul"Ne pare rau, mesajele sunt momentan indisponibile".Are cineva vreo idee ce as putea face?
Salut, voi cat credeti ca ar rezista o femeie de 22 de ani fara sa doarma? sau in caz general?
Daca ati putea schimba ceva la moralitatea romaniilor, ce ati schimba?
Ce teme /lectii de vacanta aveti, si la ce materii?
Ce inseamna cand visezi ca esti la scoala si profesoara te punne sa dai 9 milioane fiindca n-ai stat cumine?
Intrebare intrebatoare: Doar mie mi se par tampite posturile aici gen "doamne o cunosc de 2 luni si o iubesc, ce sa fac."? Eu nu stiu cum naiba poti iubi o persoana dupa asa timp, cand iubsti...? (mai mult)
Am un examen foarte important la scoala de arte : Tudor Jarda. Trebuie sa fac un tablou pentru lucrarea de final de an si nu am nici o idee. Imi spuneti voi cateva? :*
De ceva vreme nu imi mai merge contul de facebook si am decis sa imi fac altul...dar imi cere sa il verific prin telefon. Cum pot omite acel pas?
Salut poate sa- mi zica si mie cineva daca e bine la facultatea d e inginerie electromecanica. Poate este cineva care face studiile la asa facultate si poate sa- mi zica si mie...? (mai mult)
Am momente când vorbesc fară mine,adică scos ceva pe gura la nervi aiurea si după imi pare rau, cum as putea sa ma stapanesc?
Nu stiti ceva programe de editat poze? Ceva online, de preferat...
Daca fac 18 ani peste 8 zile pot intra la liberty parade?
Imi puteti da si mie niste detalii despre liceul Mircea cel Batran si Antim Ivireanul din Rm. Valcea?
Cum trimit in alta tara mesaj pe whatsapp? funda!
Buna TPU deci sunt intr.o foarte mare dilema. In locul unde invat eu este un baiat froarte frumos care e gen cel mai popular din scoala si umbla mereu cu grupul, are o gramada admiratoare printre care...? (mai mult)
Daca sterg o eticheta de la o poza de pe facebook pusa te altcineva, va fi notificat ca am facut asta sau va aparea la news feed?
Vreau sa stiu si eu cum pot sa imi populez, sau sa-mi fac reclama la sv de cs 1.6 Asta e sv:Pub.Intrusii.Ro[Se Dau Admine] :ip 89.33.242.148 Va rog spuneti-mi cum sa fac : DAU FUNDA + VOT!
Oameni buni sa nu aveti incredere in aceasta firma Ex Agency E, sunt niste mincinosi suntem mai multe persoane care am platit contractele astea nenorocite pentru ca Dna Sabina Mincinoasa ne- a garantat...? (mai mult)
Colega mea de servici imi fumeaza tigariile in prostie si nu imi mai convine. Partea proasta e ca de ceva timp s- au infiripat ceva sentimente, saruturi etc., si parca acum e mai greu de abordat situatia...? (mai mult)
O prietena are fata aspra si are acnee (cosuri). Ce ii sugerati sa faca ca sa scape de ele? Dau FUNDA! :*
Cum se numeste un descifrator de hieroglife? Funda
Salut, ce parere ati avea de o persoana publica ( si ea e chiar celebra) daca ar purta ochelari de vedere? E o femeie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!