Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Buna TPU. Stiu ca nu este o intrebare... Azi se implineste un an de la inchiderea primului motor de cautare, AltaVista. AltaVista a fost creat in 1995 si a fost principalul motor de cautare pana...? (mai mult)
Buna :).Imi puteti spune si mie cum sa dezactivez aprecierile pe youtube? Multumesc mult.
Care este cel mai important lucru din viata voastra?
Cum pot pune efecte pe Tumblr gen: http://ankubfb.tumblr.com/ (adica cum pot adauga balonase, stelute, etc care se misca) Tumblr.ul meu: http://elena-ele3-me.tumblr.com/
Sall tpu.Am un xbox modat al si imi arata 3 lumini rosii ma puteti ajuta FUNDA.scuzati categoria
Voi credeti in superstiti?
Femeile cu solduri proeminente sunt mai atragatoare?
Cine spune ca BANII nu aduc fericirea? Mie mi se pare ca daca ai sanatate si bani ai de toate. Adica daca nu ai avea nici un ban ai fi fericit?
Buna TPU.M- am hotarat sa incep sa fac sala acasa si vreau sa stiu cum se prepara oul pentru ca proteinele din el sa nu se "distruga".A- si vrea sa raspunda numai astia care au habar de ceea ce zic.O ...? (mai mult)
DECI... http://www.tpu.ro/conversatii/nu- mai- inteleg- nimic- http- www- tpu- ro- conversatii- continuare- http- www- tpu- ro- conversatii- unde- sunt- zapezile- de- altadata/ Zilele trecute era niste...? (mai mult)
Ce inseamna не матерись?
Hey :) Vreau sa stiu la ce este mai bine sa dau:la un colegiu sau la un iceu? Care este mai bun? Spuneti- mi niste licee din prahova in apropriere de maneciu...sa nu fie mai departe de Ploiesti. Cine ...? (mai mult)
Salut, am o problema. La un moment dat mi- am negrijat castile si firul a stat tensionat si acum orice i- as face revinein aceea pozitie daca stiti de as putea sa fac sau daca stiti pe cineva care mi-...? (mai mult)
Campus, gazda sau apartament? Pro si contra! Multumesc
Hei...Cum ati reactiona daca ati vedea un tip de vreo 17-18 ani, scuipand si jignind o fata pentru felul in care arata. Ce conteaza pentru voi, sufletul sau aspectul fizic?
In BLACK FRIDAY, cand o sa fie, intra toate produsele aflate pe stoc sau doar unele produse? Si daca e a doua varianta de unde as putea sa- mi dau seama ce produse vor fi reduse de BLACK FRIDAY anul...? (mai mult)
Trec a 10-a, pe mate-info intensiv info. exista vreo materie care imi poate pune mari probleme?
De ce toti conducatorii din al doilea razboi mondial aveau frizuri ciudate(Hitler.Stalin) sau erau cheii(Churchill, Mosolini) P.S- Intrebarea este un pamflet conversational si trebuie tratata ca...? (mai mult)
Buna spuneti-mi cine stie cum se sterge sscaip la inregistrare sa sterg de tot?
Imi poate da cineva un program antivirus pentru Nokia Lumia 520(Windows Phone 8) gratuit?
Buna tpu.Am mensrruatie de un an si ceva. data trecuta mi- a un intarziat 2 saptamani si a fost cam 4 zile cu flux foarte mic ca de obicei ca peinea tineac 7 zile.Acum sunt in a patra zi iar cam de ieri...? (mai mult)
Bună, TPU.Am dat peste nişte întrebări aici de genul ``care este user- ul vostru preferat?`` şi am observat că m- aţi sărit din cărţi... Nu- i nimic, nu m- am supărat - probabil că v- aţi...? (mai mult)
Mă...îmi ziceţi ceva replici mai amuzante?
Heii, TPU! :3 Deci, am sprâcenele FOARTE BLONDE. Aproape că nici nu se văd şi le am şi rare. M- am săturat să le dau cu fard. Nu ştiţi vreo cremă sau ceva care să le mai închidă culoarea?...? (mai mult)
Ce parere aveti de pensia obligatorie de la ING? E bine sa te inscri?
De ce am contul de Facebook blocat timp de 30 de zile? :|
Hei. Voi ce alegeti? Scoala din moldova! Liceul profesional bucatar 3 ani vs Meserie 1 an bucatar? Care e diferenta intre 3 ani si 1 an? nu- i tot aceiasi specialitate de bucatar? Scuze de categorie...? (mai mult)
Cine ar putea sa imi spuna cateva anime-uri horror, cu demoni, vampiri sau puteri paranormale? (gen : Hell Girl, Kuroshitsuji, Ao no exorcist...) Multumesc anticipat!
Mai este pe aici cineva treaz si plictisit?
Pune-ți accent pe limbajul nonverbal într-o discuție?
Am incercat sa-mi fac prieteni noi prin facebook dar vad ca nu are niciun rost. Oamenii sunt respingatori si fara chef. Nu are rost sa mai incerc?
Ce parere ai despre romanele Harry Potter? Dar despre filme? Iti plac? Ce iti place?
Ce sa aleg intre Tuneup utilites sau Advanced system care Am auzit ca amandoua sunt bune dar care este cel mai bun
FETELOR, ce defecte au baietii in cuplu? dar si in afara lui, multumesc.
Am avut contact sexual cu prietenul meu neprotejat de mai multe ori, pana acum n- am avut nici un fel de probleme, insa luna asta trebuia sa- mi vina menstruatia pe 4 si pana asta n- a aparut,...? (mai mult)
Dati-mi niste melodii dubstep cu drop brutal, harddrop, ceva sa sune tare si ciudat si tare si asdfghjk Funda!
Hei-hei! Aș dori și eu niște păreri de la cei care au telefonul Samsung Galaxy S4.
Ce a fost 30.30 Project: Macklemore & Ryan Lewis?
Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa- mi fac un vlog pe Youtube, si de aceea am nevoie de intrebari si provocari din partea voastra. Celui care imi da cele mai mute intrebari si provocari, ii...? (mai mult)
Salut.Stiu ca intrebarea mea este absurda dar, am nevoie de ajutor. M- am uitat recent la niste filme horror, si mi- e frica sa umblu prin casa. In imaginatia mea sunt tot felul de prostii care imi ...? (mai mult)
Baieti, va place poza asta? http://s9.favim.com/orig/140618/blood-Favim.com-1848539.jpg Spuneti-mi cum vi se pare. Multumesc
Hei. Vreau cateva sfaturi de la fete..si de la baieti daca se pricep, da ma indoiesc:)). vreau sa- mi explicati cateva chestii si cum se folosesc : 1. Cum ma machiez? ( sa- mi ziceti..care sunt cele...? (mai mult)
imi poate explica cineva aceasta fraza : "Moartea ii este dusmana dusmanului lui Dumnezeu si ii este prietena prietenului lui Dumnezeu."?
Sunt l profil bio- chimie, acum trec pe a 12- a si o sa dau bacu din bio, dar o sa merg la o facultate bazata pe economie. Acum ma tot chinuie ideea ca trebuia sa merg la profil economic si dadeam...? (mai mult)
Cum definim un comportament in care persoana se plange de indoctrinare, dar la randul ei, incearca sa-si impuna propriile pareri?
A cumparat cineva aparat de facut vata pe bat dp. Internet? De unde si e bun? Va rog sa-mi spuneti repede! Mersi.
Buze mari sau buze mici? :D
Sal TPU.Mi- am cumparat fifa 14 de la magazin si cand intru in pro club nu imi merge.La calculator credeam ca nu este foarte bun pentru ca avea proces dual core 2, 2 Ghz si placa video nVIDIA geforge...? (mai mult)
Dau cont steam cu jocul cod black ops + inca alte jocuri pe el... la schimb cu altceva... orice
Ce ati prefera dintre Computer, Laptop, Mancare, PS, PS2, PS3, PS4, Xbox, Xbox 360, XboxOne, Mancare, Xbox Live, Mancare, Xbox Live Gold? P.S. Am mancare de mai multe ori pentru amuzament :) Inca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a