Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cum va simtiti la menstruatie? In timp ati ajuns sa va simtiti mai bine? Dupa cate zile vine menstruatia la voi?
SAlut...care este cea mai amuzanta amintiure a voastra cu prietena ta cea mai buna?
In ce grupuri de pe facebook ar fi bine, interesant sa ma inscriu?
Imi da si mie cineva un site unde pot vedea notele Evaluarii Nationale 2014 din Bucuresti?
Bună prieteni! Dacă am de parcurs în mers obișnuit (pe jos) o distanță de 4 km - în cât timp o voi face?
Salut, eu sunt putin mai timid si de ceva vreme incep sa fiu stresat si sa intru in depresie si nu stiu ce sa mai fac.Din cauza stresului si a depresiei mi- a aparut si o acnee care e cauzata de aceste...? (mai mult)
Cunoaste cineva vreo vila de inchiriat la mare, in Mamaia, in apropierea satului de vacanta?
Ce parere aveti despre liceul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti? Am media 8, 74 si as vrea sa intru la clasa de filologie.Multumesc anticipat
Ma etichetat cineva pe facebook la un videoclip, am dat pe el si mi s- a descarcat ceva, apoi imi apare si mie pe facebook videoclipul si mi- a etichetat aproape toti prietenii. Am sters videoclipul...? (mai mult)
Salutare, mi- am instalat si eu Sniper Ghost Warrior Skidrow si cand intru in el, imi apare filmuletul acela si apoi apare Sniper Ghost Warrior Press any key to continue, am apasat toate tastele si ...? (mai mult)
Dacă aţi şti că azi este ultima zi din viaţa voastră, ce aţi face?
Este cineva care se pricepe la airsoft si in special la sniper? Am un Dragunov pe spring de 3J, i- am pus luneta si trage destul de precis dar de la 80- 90 m incepe sa nu mai fie asa de precis. Acuma ...? (mai mult)
Hei, cum pot recupera parola de odnoklassniki avand doar loghinul? ...va rog ajutati-ma... funda :):)
Care este facebook-ul lui Tiberiu de la Burlacita?
Seara`! As vrea sa stiu parerea voastra in legatura cu o intamplare, sa- i zicem ipotetica : Se organizeaza un concurs.Bun...Fiecare vrea locul unu`, evident! Premiul este "substantial".Iar unul...? (mai mult)
Am un virus mallware "dgen.exe" si imi consuma cam 90-98 % din procesor. Cum scap de el?
.. Cum as putea imita la voce pe cineva?
In vis, daca apare un copil si 2 persoane indragostite ce semnifica?
Era un documentar pe Discovery cu 3 sau 4 oameni din cate stiu eu, 40 de zile pe un ocean cu rechinii, si ii atacau cu avioanele, trageau dupa ei, erau cu o barca in mijlocul oceanului. ...? (mai mult)
Cum sa setez tonul de alarma la telefonul A4 Allview (ma refer la cea care te trezeste dimineata) cu o melodie pe care o am pe cardul de memorie in telefon?
Curiozitate: este cineva de-aici nascut pe data de 20 Mai 1993?
Spuneti- mi si mie cei care stiti, in legatura cu admiterea la ASE Bucuresti...cand este si mai multe detalii...sau un link ceva.P.: nu imi dati link- ul facultatii ca nu stiu unde sa ma uit pe...? (mai mult)
Ce considerati a fi realizari in viata? De ce? (o scurta explicatie, daca doriti)
Hey buna tuturor! Hey am vorbit cu mama mea si noi vrem sa mergem sa ne stabilim in Londra din septembrie.Si vreau sa ve intreb ce acte imi trebuie ca sa ma inscriu acolo la colegiu (am 17 ani), si ce...? (mai mult)
Salut,1000 de dolari cat inseamna in lei. si 100 cat inseamna in lei.
Ce procesor sau placa video stiti pana'n 300 de lei?
De ce nu mi se afiseaza toate postarile pe facebook de la prieteni? Casuta cu Urmareste e bifata.Dar postarile unor prieteni nu imi apar pe perete.Le vad doar daca intru pe profilul lor. Ce se intampla?...? (mai mult)
Salutare :* ştiţi vreun link de unde aş putea comanda husă pentru un telefon Samsumg Galaxy S2 ( dacă există de aceea care se deschide ca o carte :P ).
Ce pot sa fac sa scap de plictiseala
Salut.caut de o ora si ceva o melodie si nu o gasesc.seamana cu melodia "costi ionita - of inima mea " dar e in alta limba. ajutati-ma sa o gasesc dau funda
Hei, puteti va rog frumos sa imi compuneti o piesca usoara in engleza? Va rog frumos.Dau funda
Sal.caut de o ora si ceva o melodie si nu o gasesc.seamana cu melodia "costi ionita - of inima mea " dar e in alta limba. ajutati-ma sa o gasesc dau funda
Daca canti la clarinet iti vei face in timp burta mare? Asa am auzit...
Ce browser folositi?
Imi explica si mie cineva cum unele persoane primesc sute de likeuri si alte persoane doar cateva, maxim 10. La fete inteleg, sau la unele fete, dar la altele? Dar la baieti?
Ce program are un atelier de copiat chei intr-un supermarket?
Am vazut pe eurosport la watts un clip cu un instructor facut care se plimba pe langa femei si le incuraja sa pastreze ritmul.se miscau pe o melodie ritmata.stiti cum se numeste melodia?
Pe facebook la fiecare videoclip imi taie ultimile 2 secunde se blocheaza ultimile 2 sec ce sa fac Funa :(
Ce parere aveti despre satanism?
Bunăă. Are cineva o pagină de + 2k like- uri şi + 2k talk care caută admine? M- aş oferi cu cea mai mare plăcere. Lăsa- ţi- mi aici contul vostru de facebook şi pagina respectivă. Mulţumesc...? (mai mult)
Buna TPU. De curand miam facut un nou cont de facebook si in loc de email am folosit numarul meu de telefon de italia intrebarea mea este :Cand voi veni in romania voi putea intra pe facebook cu numarul...? (mai mult)
Azi implinesc 2 luni de cand sunt cea mai buna prietena si sis cu Roxi...si vreau sa ii dau o felicitare ce sa scriu? VA ROG ajutati-ma CAT MAI REPEDE!
am un blog de sport si incerc sa-l fac cat mai cunoscut, cine vrea sa mi se alature?
Buna tpu.am o intrebare.can e vremea pentru baie in parau? spuneti-mi va rog!
Ofer funda. Stie cineva ceva despre vise? Adica uneori visam lucruri foarte bizare sau chiar urate, dar gasim usor explicatia, a fost ceva la care ne- am gandit de curand, am vazut un film sau cine stie...? (mai mult)
Vreau sa va intreb cine este youtube - rul vostru preferat? Cel mai detaliat raspuns primeste Funda!
Am deschis o comunitate dedicata anime-ului "Naruto", ce parere aveti? http://narutolife.forumz.ro
Vreau sa cer niste sfaturi. Sora mea merge la mare cu prietenul ei si vrea sa merg si eu cu ea, dar eu nu as prea vrea pentru ca as fi cam in plus, nu credeti? Si mai e o oferta de mare; )) Dar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre trailerul acesta? ( Anime : Akuma no riddle ) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jSOCDnB6amY
Vi s-a intamplat vreodata sa va atasati de un serial/personaj, adica sa va doriti o continuare a serialului sau sa vedeti seriale tot de acel gen?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!